Aké meno pre dcérku?
maminky poradte nejake pekne meno pre dievcatko nezvycajne zaroven nie zas nejaka amerika a nech sa hodi k syncekovmu vola sa tobias 🙂 ja uz som zufala ake som mala vybrate kazdy ma le okrikol ze ci mi nepipi 😖 😀
Mne by sa páčilo Timea alebo Laura. To sa hodí k Tobiasovi.
Ahoj,ja som Katka som v 33tt a cakam dievcatko..poradite mi nejake meno pls uz som zufala len zahranicne dakujem. 🙂
@katusik153 a priezvisko je zahranicne?
Nám sa páči Dominika alebo Daniela... keby sme mali raz babu 🙂 (podobnosť s našimi tenistkami je čisto náhodná 🙂)
Nie priezvisko nieje zahranicne len sa mi pacia zahranicne mena....
@bambula86 Alexandra
@sonka_d pekne...mne sa pacia Vanessa a Melissa a neviem ktore skor ktore je krajsie?..
Katusik ja ma Nicole, ale paci sa mi aj Lea, Lara,Vivien....... a nad ktorym aspon uvazujes??????
@katusik153 zalezi od priezviska aj
@katusik153 malejka-v preklade to znamena anjel 😉
@boska79 nie od priezviska to nezalezi.. 🙂
Priezvisko slovenske a meno zahranicne znie divne...ale ved dcera sa vyda, tak priezvisko nebude mat stale rovnake
@adka.8 ahoj,ja uvazujem o vanesse a melisse tak nwm,nicol sa mi paci tiez..a vivien ani moc nie 😉
My máme Evelyn
vanesse je pekne asi by som dala to. Ja mam Nicole dievcatko a Lucas chlapceka a som spokojna nemenila by som. A co Johanna????
@katusik153 mala by si zvažovať aj celkovo k priezvisku, povedz si celé vybrané meno a aj priezvisko nahlas, lebo dievča sa ti ním bude min. 18 rokov tak každému predstavovať... a nič horšie ako keď sa v škole dievka postaví a povie: Volám sa Scarlet Nováková /- príklad/. Otras. 😝
my budeme mať Heidi 🙂
@adka.8 neviem vanesska sa mi moc lubi,,a johanka ani nie...a co tak lara?
@bobi3 pekne meno a davas len 1 meni? Mne sa pacia2mena
@katusik153 áno, len jedno 😉
@katusik153 Ahoj mne sa skor paci Melissa ja som tiez uvazovala nad tym menom nakoniec budeme mat Timeu 😀
@katusik153 kukam ze si moja krvna skupina ja som vybrala dve nella alexis alebo nella sarah ale to je zatial tak na 70% :D
Pekne mne sa paci vanessa ella ale este nwm,pretoze sa mi paci aj melissa sue. 🙂
ahoj ja som chcela Tamarku a nakoniec som dala Timejku...al páči sa mi ELLA,ELLINKA🙂
@bambula86 ahoooj, noo ja som mala tiež veľmi ťažký výber - nám sa páčili mená: Sarah, Nicole, Emma, Noemi, Nathalie,.....moja mamka chcela Amálku - Amelie, a veruže až na pôrodnom stole som sa rozhodla 😀 a máme Nelly Alexandru, a voláme ju Nelly, Nellynka, ostatní ju volajú Nelka - no snažím sa ich ukočírovať, že ona nie je Nela - Nelka - ale Nelly....a ako budeš dievku volať ty - po čase si zvykne aj okolie. Hlavne daj také - ktoré sa tebe páči.....Držím palce 😉

Já jestli jednou budu mít holku, tak to bude buď Delfína/Dafné, nebo Fabien 😎 no ale s ohledem na to že u nás frčí kluci, tak si nechám zajít chuť a v případě potřeby budu hledat jméno pro kluka 😀