Aké meno ste vybrali pre vaše dieťatko?
Aktuálny trend mien sa stále mení. Zaujímalo by ma aké mená pre detičky sú dnes najviac používané.
My mame Emmusku (s 2 m lebo mala zit s nami v USA tak je to tu zauzivane ze Emma), potom Sebastian tak to je aj tu aj na SK lenze tu mu vravia Sebescien (s mekcenami na s aj c) a Alexandru - chcela som dati Sasha ale manzel ma prehovoril ze ked bude starsia nech si vyberie ci chce byt Alexandra - co sa nam tiez paci alebo Sasha - ale volame ju Saska,Sasenka, Sasul,Sasulik a ked uz fakt nepocuva tak par krat som jej povedala aj Sasa 😒 ale vetsinou je moje slniecko 😵 takze Sasik 😉 no ale inac mala byt Oliver lebo som myslela ze bude zase chlapec, doktor mi v 33tt povedal ze "ona sa vela hybe" tak reku bude chlapec, manzel ani ja sme nechceli vediet co to bude ani pri jednom a to sme mohli vediet pri vsetkych 3 na 100% uz v 11tt... 😀 😎
Ahoj ja mám dcérku Angie, pre chlapčeka sme mali Samuel ale mne sa páči aj Krišpín a Lilien.
roku 2011 patrili medzi najobľúbenejšie mená pre chlapcov:Jakub
Samuel
Martin
Tomáš
Lukáš
Michal
Adam
Filip
Matúš
Patrik
Desať najpoužívanejších mien pre malé princezničky. V roku 2011 nimi boli:
Sofia
Viktória
Natália
Nela
Laura
Nina
Ema
Kristína
Michaela
Sára
stačí zadať len do google a nájde ti aj za rok 2010, 2009 .....
téma mien je stále aktuálna, my sme dcérke dali meno Mia. meno sa mi páčilo dlho pred tehu a páči sa mi dodnes 😉 😉 😉
my máme Emmu, na tom jedinom sme sa s mužom zhodli, ale ešte sme uvažovali nad Rebekou 🙂
máme Zoe Sarah a ešte chcem manžela ukecat na druhé - Mia Magdalena alebo CHristopher Šimon
My máme Kamilku Viktoriu preto 2 mena lebo priatelovi sa moc Kamilka nepaci ani ich rodicom tak 2 vybral on a zaujimave je ze kazdy ju vola Kamilka Aj on aj jeho rodicia.Ja som chcela mat stale Kamilku a keby to bol chlapcek tak Erik.

moja dcerka sa vola Sasha... preto Sasha lebo zijeme v UK a velmi sa mi to paci, ale nie Alexandra, tak ma anglicko slovenske meno Sasha... inak sa mi paci meno aj Laura..