icon

Aké pečivko a koláčiky pečiete na Vianoce?

kopeccc
25. nov 2017

Podelíte sa ?

hettinka
26. nov 2017

@traktor moja odpoved - maslo sa nedá nahradiť v domácich koláčikoch ničím. Ak chce niekto margarinove, si môže rovno kúpiť v zlej cukrárni 😂

kopeccc
autor
26. nov 2017

@traktor tie bez orechov sú obalené v čom pls ?

traktor
26. nov 2017

@hettinka 😀

traktor
26. nov 2017

@kopeccc ak myslis tie gulky, tak môzes obalit v medovom plate, ktory sa nastruha, môzes pouzit kakao, alebo mlete orechy, alebo das do sacku orechy,poklepes ich kladivkom a obalis v takych kuskoch..

kopeccc
autor
26. nov 2017

@traktor áno tie má foto som nevedela rozlúštiť či je to kakao alebo hole Dskujem krásne ! Ktoré kakao je podľa Teba naj ?

mikaelita
26. nov 2017

Ja pečiem už niekoľko rokov okrem iného škoricové klbká, je to jednoduché a veľmi chutné. Mňaaaam

iguaza
26. nov 2017

@lavieenrose Reda varis, pecies atd - nasledne to zabijes vetou, ze drzite dietu. No mozno, keby ste jedli striedmejsie a neprikladali jedlu taku dolezitost, tak by ste nemali nadvahu a nemuseli drzat diety. Prepac, ale nedalo mi

lavieenrose
26. nov 2017

@iguaza hovno vies o tom ako varim a peciem a aj o tom kolko toho zjeme takze sa staraj o seba ;) nadvahou netrpime ;)

iguaza
26. nov 2017

@lavieenrose jasne, pretoze diety drzia stihli ludia, ze?🙂 Plus ked citam tie recepty - muka, kavatum cukru mnam mnam - ja mam rada kolace, ale trochu iny styl ako megakaloricke

lavieenrose
26. nov 2017

@iguaza porozpravame sa o tom ked ti spomali metabolizmus a budes priberat zo vsetkeho co zjes ;) potom taky clovek uz drzi dietu navzdy..to neznamena ze nemozem upiect pizze pre vsetkych a tesit sa z toho ..alebo navarit obed ked nieco oslavujeme...to neznamena ze kazdy tyzden sa zgame kremesmi obliz prstami a tortami ;)....a uz si pocula o tom ze aj sportovci drzia diety ? ze si davaju pozor na sacharidy a tuky ?

lapersefona
26. nov 2017

@traktor vyzeraju uzasne..myslis ze sa to da urobit aj bez medovych platov? Zijem v zahranici a nwm to najst.

jajka257
26. nov 2017

@lavieenrose 😀😀😀

nitusiak
26. nov 2017

medovníčky, linecké koláčiky, kokosové guľky a slané tyčinky sezamové, makové,syrové z lístkového cesta 🙂 koláče objednávala svokra, tak nám polovicu dá, ja len suché budem robiť 🙂

iguaza
26. nov 2017

@lavieenrose Urcite som o vrcholovych sporcovoch drziacich diety pocula, avsak nemyslim, ze by to bol tvoj pripad. Okrem toho si dala dokonca mnozne cislo - cim myslis asi aj manzela a deti. Tiez sudiac podla svojej vulgarnej reakcie mi je jasne, ze som trafila klinec po hlavicke. Ja mam cez 40 a o spomalenom metabolizme daco viem. Treba zmenit stravu - pizza a kolace to nie su, a hybat sa

lavieenrose
26. nov 2017
lavieenrose
26. nov 2017

@iguaza nemyslela som deti si uboha ked mas 40 mala by si nieco vediet aj o rozume..

jajka257
26. nov 2017

@lavieenrose ze si zlata a nedas sa, ked niekto rype bez dovodu.

iguaza
26. nov 2017

@lavieenrose sama si napisala - drzime dietu. Ja ta len citujem. Nepredpokladam, ze obaja s manzelom drzite dietu preto, ze ste vrcholovi sportovci, ako sa tu snazis uplne mimo pisat. Skor, ze vela a radi papate. Mozno je niekedy fajn byt trochu sebakriticky.

filipenka
26. nov 2017

@mircalla ...nie nemusite piect, nemusite prezivat Vianoce....kolace kludne kupit,ak chcete ...ved to vsetko je ok,ALE preco nenechate aj druhe nech urobia ako ony chcu,ved nech pecie kto chce a kolko chce, ak si Vy date zdravu veceru...ved dobre,rovnako sa moze ina mamka rozhodnut,ze urobi "nezdravy salat"... a dodrzi tradicie, ktore si pamäta zo svojho detstva napr.
ved ZI A NECHAJ ZIT 😉

mircalla
26. nov 2017

@filipenka Ja som v tom nejako branim? Ja vzdy pisem nazor len za seba, nikde som nenapisla, co by mali ine zeny robit. Za seba som napisala, ze svoj cas radsej vyuzijem inak, nikde som nepisala, co maju robit ci nerobit ine zeny. To, ze nejako neulietavam z Vianocnych sviatkov neznamena, ze ini nemozu ctit tradicie. Moj nazor je aky je, nebudem ho menit, aby som sem zapadla. Pre mna je to nezaujimave, ak to niekto robi rad, tak to respektujem.

filipenka
26. nov 2017

@mircalla ...a ak by to bolo od zaciatku napisane v tomto duchu,verte,že by nik nemal potrebu to dalej komentovat(radsej travit cas inak....a travit ho plnohodnotnejsie je rozdiel 😉
peknu nedelu Vam prajem 🙂

mircalla
26. nov 2017

@filipenka Podobne

lapersefona
26. nov 2017

@lavieenrose dietovat sa bude po Vianociach 🥗 🥕 😉

dandelion9
26. nov 2017

@traktor Si super! 😀

ostorha
26. nov 2017

@traktor Jaj ty si zlata zienka tolko namahy si si dala s opisovanim ,dakujem za inspiraciu na vianocne pecenie,nasla som si tam tie pomarancove kolieska tie nepoznam vyskusame s maslom.

eliska13
26. nov 2017

@traktor ďakujem všetko si odložím🙂spýtam sa ako analfabet, ale tie marlenkove guľky sú v čom obalené?orechy a tie druhé?to je nejaká posypka?som v pečeni amatér🙂)

traktor
26. nov 2017

@eliska13 je to kakao, ale môzes aj v nastruhanych medovych platoch obalit..fantazii sa medze nekladu..

traktor
26. nov 2017

@kopeccc vies co,byvam na dedine, mame tu jeden obchod, tak beriem to co je momentalne v ponuke

mandala77
26. nov 2017

@traktor keď som videla Tvoje recepty, som si hovorila, že nick máš výstižný, že si výkonná ako traktor 😉
Ďakujem za inšpiráciu.

ostorha
26. nov 2017

U nas sa zacalo aktivnejsie piect az ked sa narodila dcera,ja nie som velmi na sladke a viac ma bavi varenie ako pecenie.Ale dcera je velky fanda ,,mala Adriana Polakova,,Ona sa v tom vyziva v peceni aj v zdobeni uz ma aj presne premyslene/nakupene ozdobky/ ako budu vyzerat vianocne cup cake a medovnicky do skoly.Vianocne pecenie je pekna tradicia,pustime si koledy spievame ,zapalime sviecky, byt vonia.Nerobime toho vela/obvzkle zmensujeme mnozstvo na polovicne davky/ tradicne vanikove rozky,linecke,vinove kolaciky,rumove gulky zo zvyskov,medovnicky a toho roku vyskusame aj pomarancove kolieska od traktor.