icon

Aké šaty na svadbu?

11. mar 2022

Dobrý deň, plánujeme svadbu,
Obaja sme rozvedení. Naša svadba bude len v úzkom kruhu obrad následne pohostenie u nás na dvore. Na "doma" už mám také ležérne šaty, ale na obrad neviem čo obliecť. Biele šaty nechcem skôr niečo čo môžem využiť aj pri inej príležitosti. Pár šiat som našla na internete, avšak som stále nerozhodna..poradite mi?
Ďakujem

kacena4
11. mar 2022

no strihovo podla mna nieco taketo farebne smotanove ci nieco take jemne

pondelok01
11. mar 2022

Mne sa pacia tie tretie a posledne, obe svetlo modre. Ked nechces biele ani svetle, tak si ich nedavaj, ja som tiez nechcela. Farebne si skor este niekedy oblecies, na inu prilezitost.

elementissa
11. mar 2022

Tie bledomodre, čo máš na obrázku sú naozaj pekné. Prípadne žlté/zlaté a nejaký klobúčik/ fascinátor k tomu 🙂

7miriam77
11. mar 2022

mne sa najviac paci c.3...nemaju ich aj v kremovej farbe?

autor
11. mar 2022

@kvetinka75 a čo takéto? Jaj nedá mi zo pokoj, lebo som veľmi nerozhodna ach jaj

autor
11. mar 2022
kallanchoe
11. mar 2022

Skús pozrieť tu,mám odtiaľ už viacero šiat,niektoré som mala aj na svadbe, síce ako hosť,ale majú tam veľký vyber....maju bezne znacky aj značkové ako TT,Guess,Calvin klein,s.oliver.....Je to taký outlet z Nemecka,takže ceny sú super oproti našim obchodom,tovar stále dopĺňajú tak možno ti niečo padne do oka....kupujem tam veľa veci od topánok,kabátov, tričiek,kabeliek......🤩🤦pre seba,muža i deti...
Dá sa registrovať len cez pozvánku momentálne ich mám.....na prvý nákup máš aj 10€ voucher,len si ho treba aktivovať...😉

https://invite.bestsecret.com/VDX-8B2-4U2?c=sk&...

mpg
11. mar 2022

Mohli by byť aj podobné týmto, ale dlžka aspoň po kolená, alebo taká midi.

lenkakravcova
11. mar 2022

Akú nosíš veľkosť?

lenkakravcova
11. mar 2022
cackaa
11. mar 2022

@kallanchoe Môžem aj ja poprosiť pozvánku?

janulka1802
11. mar 2022

@lenkakravcova neuraz sa, ale sú tie šaty sú ako vrece a farba...

majulino
11. mar 2022

Ja som sa vydavala v ruzovych. Mala som 24 rokov a druhe dieta na ceste. (Svadba v kostole) Vybrala by som si ich znova alebo teda nieco podobne

https://www.bonprix.sk/style/sifonove-saty-s-fl...

kvetinka75
11. mar 2022

Tieto su podla mna super

autor
11. mar 2022

@kvetinka75 ďakujem 😊

autor
11. mar 2022

@majulino páči sa mi staroružová 🙂👍

autor
11. mar 2022

@lenkakravcova ďakujem za typ ale nič pre mňa

autor
11. mar 2022

@kallanchoe už som zaregistrovaná...veľkostí sú tam reálne? Teda, keď mám 40 tak aj 40 to je?

janka1011
11. mar 2022

Z tých šiat ani jedny a tie zelené a čierne to už teda vôbec nie. To, že si rozvedená predsa neznamená, že nemôžeš mať biele šaty. Do klasických svadobných so závojom by som tiež nešla, ale určite by som si dala nejaké biele alebo aspoň bledé( smotanová, púdrovo ružová, svetlo modrá) šaty po kolená. Na internete sa dá vybrať.

lenkakravcova
11. mar 2022

@janulka1802 Vphode. Neurazím sa. Naposledy sa nám tieto predali na svadbu, https://dakanur.sk/product/849/biele-muslimske-...
Ale autorka píše, že nechce biele.
Ona si aj tak kúpi aké jej sadnú. 🙂 ideálne je skúšať i tak naživo. Hlavne nech sa cíti v nich dobre. ❤️

filili
11. mar 2022

Tiež rada nakupujem v Best Secret, ale čo sa týka veľkosti, treba si poriadne pozerať tie miery, ja nosím S-ko a z Best Secret väčšinou objednávam XS 😉 ale riadim sa tými mierami, majú to dobre zamerané a podľa toho sa riadim.

nikaeli
11. mar 2022

mám 41 💗 rozvedená, druhýkrát vydatá takto 😉 na úrade, cca 30 hostí, o jedenástej sme už boli doma.. ex sa ženil mesiac dozadu, jeho vyvolená mala klasické biele svadobné šaty s vlečkou a závojom (má 42) - vyber si to, čo sa ti páči 🥰 je to tvoj deň

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kallanchoe
11. mar 2022

Veľkosti sú reálne....ale tak každá značka sedí ináč ....tak ja už väčšinou viem aký strih mi pasuje a tak....viac veci objednávam o číslo menšie🤔,ale to tiež závisí od značky.....vrátenie majú zdarma takže keď nesadlo poslala som späť a neriešila nejak

kallanchoe
11. mar 2022

@cackaa stačí kliknúť na link 😉

palicka
11. mar 2022

Autorka, tie posledné svetlomodré sú z akej stránky?

kornelies
11. mar 2022

@lenkakravcova Ved to su ako zo 70tych rokov z ruskeho filmu 😲.

lenkakravcova
11. mar 2022

@kornelies Móda sa stále točí dokola. 🙂 a každý má iný vkus.

kornelies
11. mar 2022

@lenkakravcova Samozrejme, ze sa toci, ale mi ukaz zenu, ktora by si to obliekla. 🤔

lenkakravcova
11. mar 2022

@kornelies ja. 🙂 a ďalších xy. Napr tie hnedé sa predali 3ks v plesovej sezóne (mimo isl.skupiny).
A inak laždá skupina ľudí má trochu iné potreby a predstavy o kráse. 🙂 Každý si nájde niečo iné inde.