Aké svadobné šaty by ste si obliekli?
Aké svadobné saty by ste si obliekli na vlastnu svadbu? Keby máte neobmedzený budget. Proste vaše saty snov.
Moje:

Kto sa chce urazit dovod si najde. Napisala som ze saty su pekne a vysvetlovala som Preco by neboli pre mna . Lebo som si myslela ze je tu priestor na debatu nevedela som ze tema je len o tom chvalit tie saty 😂 to neznamena ze som tym urazala tvoj vkus . Mne je to uplne jedno co si daju druhy kludne mozes byt aj naha. Su aj svadby pod vodou v neoprene .,Nikoho som neurazala ani nerypala je rozdiel povedat svoj nazor na saty a zhadzovat niekoho charakter . Este k tomu anonymne. To ste velke macherky 😜
@andreatytler poslem ti foto mojich siat ked najdem .. nemam to v mobile bolo to takmer pred 10r odvtedy som mala niekolko phone 📱😍buduci rok bude vyrocie .. alebo ich cvaknem v skrini neviem ci sa oplati skusit do nich navliect 🤣
@miadi Dakujem... som fakt zvedava. Tuto tvoju stranku este nepoznam. Ja som si vsetko okolo svadby uzivala, ale ked som isla down the isle, tak mi tiez zamrzol usmev na tvari.😀
My mame vyrocie o 2 roky. Dufam ze nezabudnem tak ako tento rok. 🙂
@andreatytler Vies co to bola taka situacia.. Svokrovci by chceli svadbu ako mal svagor..o 400hosti. svokra by mi do vsetkeho kecala..mozno by som sa ani k svadbe nedostala :D.a z mojej strany by tam nebol nikto lebo mama bola vtedy chora a nemohla cestovat bolo to nieco co trvalo mesiace...a brat by sa sem len koli mojej svadbe netrepal za tu cenu leteniek...kamosky tiez nie. A zas na svk keby sme to robili tak by to ani v ON neplatilo museli by sme sa tak ci tak brat este raz tu..a zas svokrovci do Eu neradi chodili boli doma v Italy za cely život len 1x...oni radsej chodili do centralnej ameriky na dovce. Oni mali europu zafixovanu v hlave v takom stave ako ked pred sto rokmi odisli.. cize taku povojnovu chudobu... Takže pre mna to bolo ferove riesenie ze tam nebol nikto.Len my 2...
Vôbec netuším, ani po svadbe netúžim, ale tie "tvoje" sú naozaj krásne 🙂.
@andreatytler mali sme svadbu v malej kaplnke Niagara on Lake a cestovali sme tam 3+h autom. Boli sme tam jednu noc..Ale malej kludne pojdem aj do NY say yes to the dress kupit saty ak to bude chciet :D
Oh btw autorka ked mas pocit ze som teba alebo niekoho ineho urazala 😇ty ma nemozes poslat z verejnej diskusie len Preto ze si zalozila temu nepatri ti. Ale kludne oznac tie moje spravy co sa ti nepacia a poziadaj admina o vymazanie. 😉
tak dôležitejší ako budget by asi bol typ postavy. Tie, čo sú tu pofotené teda nie sú pre každú ...
@merlinja Presne... k tym satom snov si treba zazelat aj postavu snov... lebo mne sa mozu pacit vypasovane saty ako morska pana ale ak nemam na to postavu, ani milion dolarovy rozpocet nezaruci ze budu na mne dobre sediet.
@miadi Svadba so 400 ludmi... a urcite prava talianska...😀 To musela byt riadna palka.
Ja som bola v Torontskom butiku co robil Say Yes to the Dress Canada a tiez v Kleinfeld v downtowne kedze robim pre HBC, ale nemala som rozpocet na uplne nove saty. Kupovala som off the rack. Ak pojdete do NY a nebude vam vadit spolocnost, prosim daj mi vediet. Strasne rada by som tam isla a neviem ci ma buduca nevesta bude chiet mat pri vybere siat.😀
@andreatytler haha tak sa Snad stretneme aj skor niekedy 😘. Nasla som saty v skrini po 10r su dake kremovejsie uz nie tak biele ale nevadi. Zmestim sa 😅Aj ked tento tyzden som piekla mnam pizzu a chleba a hnet mam o kg viac 😂ale mam celkovo o 8kg viac ako vtedy . Tak som trosku vorvan v tom ale do vyrocia schudnem a prekvapim mm v nich 🤣to bude mat ako “ darcek “ . Moze autorka veselo anonymne s kritizovat saty aj Moj sebestredny nadradeny usmev . Nazor cudzich ludi na nete Mne osobne nic nerobi. Opinions are like assholes everyone has one.
@xjakubikovak Vies co ja som mala obrovsku suknu so 7 vrstvami, ale dala som si spodnicku taku s kruhmy a ta mi drzala sukne prec od noh, takze to bolo velmi pohodlne a tancovat sa dalo velmi dobre... len by si si musela vypnut tu vlecku.
@miadi Tak uz chapem co to je I own 100% of company. Dobre si to vystihla.
Super kocka si, ziadny vovran. Ja sa uz veru nezmestim domojich, ale nevadi.😀
@andreatytler paráda, tak možno sa raz dočkám mojich vysnívanych 🙂 a neboli moc ťažké?
@xjakubikovak Tazke boli, lebo to bol saten. Po polnoci som ich plezliekala do inych a aj ked som tie saty milovala, bola som rada ked som ich davala dole. Tvoje su cipkove na tyle tak to mozno bude lahsie.

@andreatytler 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tak ak sa nemýlim je to môj príspevok, neviem kedy sa ženy prestanú starať do veci do ktorých ich nic nieje?