Ako nahradiť svadobné kytice granulemi pre útulok?
Ahojte planujem svadbu a chcela by som do pozvánky napísať niečo v zmysle ze si veľmi vážim že chcú hostia priniesť kvietky ale viac by nás potešilo krmivo do útulku. Myslíte si že je to vhodné? Kamarátka to takto mala ale žiadala o drobnosti pre detičky do domova/nemocnice drobnú hračku, pastelky atď...Hostia to pochopili a bolo to milé gesto 🙂 nakoniec zdieľala aj fotku ako to boli zaniesť s manželom v detskej nemocnici🙂...všetci vieme ze kvietky sú dráha záležitosť a keď už hostia chcú nechať nejaké to euro v kvetinarstve radšej by som to využila na naplnenie hladných brušiek 🐈🐕...ďakujem za spätnú väzbu🙂
Mne sa to paci, plánujem podobne. Keby mi niekto doniesol kvety, tak s nimi odíde domov. Kvety mam rada v záhrade nie vo vaze
za mňa ano, super napad, urcite lepsie ako kvety, ktore za par dni zvadnu, kvety mam rada, ale toto je podla mna krasne gesto
Zas na druhu stranu, ked hostia nemaju vyhadzovat prachy za kytice, tak ani vy nevyhadzujte prachy za hostinu a zbytocnosti okolo toho a venujte radsej tie peniaze utulku. Ved je to iba jeden den a stoji to mrte prachov. Psiky za to budu mat granulky na dlhu dobu.
Nech rovno poslu peniaze na nejaky transparentny utulkovy ucet, nemusia sa natahovat s granulami. A utulok to uz vyuzije, ako bude treba
boli sme na takej svadbe, pozvánku sme dostali v takom znení, ale my sme nekúpili ani granule ani kvety, dali sme do obálky dosť peňazí, mohli si kúpiť čo chceli a aj granule aj kvety
To mi oripomenulo vrazdu Marie Landerburger afganskym soplosom, jej tatko Clementis zakazal kvety pre nu a odporucil dat €€€ na migrackov, z ktorych vzisiel vrah Marie. Nuz nemusime chapat vsetko. 🥀🥀
Super napad. Si Bohyna 🙏
Áno úžasný nápad
Videla som svadbu, kde mali svadobcania prichystane po bielej ruzi, tu si hostia zobrali zablahozelali manzelskemu paru a tam bola prichystana pokladnicka presne na peniazky pre nejaky utulok, kde ich vhadzovali.

Je to milé že chceš pomôcť psíkom, neviem či to nebude tým hosťom zavadzať, nosiť so sebou všade psie granule. Ty ich poznáš lepšie ako my, ak majú radi zvieratá tak by im to nevadilo. Je dobrý nápad ako tu niekto písal dať krabicu kde by dávali peniaze ako príspevok na útulok z toho by sa kúpili granule.