Ako osláviť 40. narodeniny?
Baby co si vymyslieť na 40tku? Aký darček? Sama sebe niečo výnimočné? Chcem si dat personalizovane tenisky od nike. Co by vás potešilo, prípadne aj ako osláviť nejaké tipy? Kľudne aj kam konkrétnejšie v rámci BA. 😊
Kupila by som si kvalitny parfem a nejaky pekny sperk.
Neviem, ja som 40r ani neoslavovala, nevidim v tom zmysel oslavovat, ked najlepsie roky uz prec 🤦♀️ ani darcek, ani nic mi nechybalo. Co potrebujem mam a co chcem, kupim ked treba.
@euka210 ja som sa práve nastavila, ze to najlepšie ma ešte len čaká 😊 Mam rada svoj vek a nepripadám si stará, baví ma starať sa o seba a zlepšovať sa stále 🙂
Ísť niekam na dovolenku či už more alebo wellness tu na slovensku alebo značková kabelka
Riad sa svojim vnútorným pocitom, ty vieš najlepšie, aké sú tvoje túžby, priania, potreby, priority. Vidíš, že niekto spraví veľkolepú oslavu, volí nezabudnutelny darček ci zážitok, iný to ani osláviť nechce. Ja som z peňazí, čo som dostala na 30tku, som si kúpila elektrické piano a som za to vďačná.
Ty vies asi najlepsie po com tuzis, ja nie som oslavovaci typ, ani 50-tku som nejako neoslavovala (len s muzom a detmi), ale my radi chodime na rozne dovolenky (v zime lyze, v lete more, rozne poznavacky), takze u mna jednoznacne dovolenka.
Anoooo mňa čaká o rok. A áno to najlepšie nas ešte len čaká 🙂
Ja by som si dala nejaky zazitok, ja to mam tak,ze ak sa do 40tky nedostanem do new yorku, chcem toako darcek na 40tku 🤣
My sme mali len štandardnú oslavu, ale peniaze, čo som dostala som minula na víkendový pobyt s dvomi najlepšími kamoškami a chlapi zostali doma s deckami. Pre mňa značka ideál🥰🥰
Ja sice 3 mes po 40 rodim, ale davam sebe potom darcek, ze kurz varenia v Toskansku
@euka210 tak to si sa zle k tomu postavila po 40 začína život
Ja som 40tku oslávila v reštaurácii. Manžel mi kúpil spoločný pobyt v Rajeckych Tepliciach, od rodiny som podostávala vacsinou peniaze a poukážku do zlatníctva. Ja som si na pamiatku kúpila machové hodiny. Kolegyňa si kúpila prsteň. Kúp si to,počtom túžiš.
1. Ocenujem,ze sa chces obdarovat i sama, tak to ma byt 🙂
2. Ja si planujem na 40tku spravit viečka :D naozaj :D
Ja som si na 40ku darovala výpoveď z práce, kde bol zlý kolektív ;) a ešte sme išli na pizzu a kúpila som si šaty.
Ja svoju 40tku oslávim na Summer feste 90 roky ,teším sa a ešte by som chcela skočiť tandem,ale to uvidíme
Ahoj, ja som cez zazitky, veci su pre mna len veci...a tak som si na 40 darovala, alebo teda darovali sme si s muzom aj on je rovnako stary ako ja k 40tkam vyletnu plavbu lodou....este sme ju ale neabsolvovali, nepodarilo sa nam usetrit tolko dni dovolenky minuly rok, tak dufam, ze tento rok to uz nejak usporime a stihneme...mozno pre niekoho hlupost, ale ja sa tesim 😉
Ja si chcem darovať na 40 dovolenku-konkrétne Francúzska Polynézia 😊 je to môj sen už celé roky a ešte mam par rokov aby som si na ňu našetrila 😀
Ja si na 40tku chcem kupit vylet do New Yorku. Caka ma to tento rok,no uvidim,ci stihnem nasetrit.
Take ak sa mas tak rada tak by si mala vediet po como pisti tvoja dusa😅
To už niekto potrebuje radu, aj čo má kúpiť sama sebe??? 😲
@andrejka1974 kazdy to citime inak

Sama sebe si chces kupovat darcek, no tak v tom pripade musis vediet ty sama, co by ta najviac potesilo. Oslavit mozes v restauracii, ak vas bude viac, tak prenajat v restauracii priestor, ale restauracia je samozrejme drahsia verzia, lacnejsie je posedenie napriklad u vas doma, ale to tiez zalezi od toho kolko vas bude.