icon

Ako osláviť prvé narodeniny dieťaťa v horúčave?

3. jún 2025

Mamičky, ako ste oslavovali prvé narodky? Bývame v byte a narodeniny budú začiatkom augusta, predpokladám ze budú horúčavi a chceme pozvať len blízku rodinu, cca 10 ludí.

sandra49
3. jún 2025

Choďte na obed do nejakej restiky s terasou, možno aj pekne decentne vyzdobia a máš svätý pokoj. Dcéra je tiez august..robila som oslavu doma, mame dom..mega starosti som mala, cez jedlo, výzdobu a kopu maličkosti..a vôbec som ti to neuzila a tak som sa tešila! A samozrejme mala si nič nepamätám čiže to bola šaškarna pre rodinu a pre mňa aby boli pekne fotky na sociálne siete😆 neviem kde som mala rozum.

gabriela2952
3. jún 2025

Ja by som objednala nejakú peknú chatu, kde je mini ihrisko aj pre detičky, hostia odídu a vy si ešte vychutnáte spoločný príjemný víkend🙂

lucia13022023
3. jún 2025

My väčšinou na dovolenke 🤣 ale budúci rok už máme rezervovaný detský kútik, keďže syn bude mať tri roky a už ma kamošov ktorých pozveme

sense
3. jún 2025

Prvé narodky? Dieťa, manžel a ja

mdse
3. jún 2025

Prvé narodeniny, len my s deťmi a starí rodičia. Ale my tak oslavujeme aj okrúhle jubileá. Aj tak mu starí rodičia doniesli sople, lebo stará mama sa tvárila, ze jej nič nie je...

anjelicek26
3. jún 2025

Chodte niekam von najest sa na terasu, dohodnite sa s restikou, ze donesiete tortu... my sme prve oslavovali len ako rodina, inak by s toho bol uplne vyhukany tolko ludi

diewcatqoo
3. jún 2025

Byvame v zahranici a prve dieta je zimne, takze sme oslavovali doma sami, len my traja. Druhe dieta je letne, prve narodeniny nas cakaju o mesiac a pojdeme na Slovensko k babkam a spravime nejaku grilovacku na zahrade.
Podla mna nejake prehnane oslavy prvych narodenin dietata, napr. v restauracii s kopou hosti, su uplne zbytocne.

autor
3. jún 2025

dakujem zienky. nuz je to blizka rodina, mama, otcim, otec, prababka, 2 sestry z muzovej strany sestra s muzom (krstný) a ich syn 14 rocny a ezte jedna sestra ktora je otazna. ta terasa je super napad, chcela som inak len tak ze sendivce, jednohubky, cake pops a take drobnosti

anjelicek26
3. jún 2025

Len tak ti zabije strasne vela casu a kym nakupis, financne to mas pomaly zajedno... a ano takych oslav mame za sebou bohate a fakt sa to doma neoplati pokial nemas vyslovene zahradu a nehadzes veci na gril ci robis gulas...

7lenka11
3. jún 2025

Obe dcéry mali oslavu prvého roka doma. A to sme na začiatku bývali v 2i byte. My delíme oslavy do dvoch víkendov. Ak by sme mali pozvať celu rodinu dokopy je to viac ako 20 ľudí. V dome by sme sa už zmestili, ale aj tak mi to príde natesno a hlavne pri dvoch deťoch sa reálne nemám kedy venovať toľkým ludom. A deti to ešte nijako nevnímali, bolo im dosť jedno čo sa deje. Ak to chceš však spolu, tak si dajte obed v reštike a potom sa presuňte na kávu domov. Alebo to urobte celé v nejakej reštaurácii a nebudeš mať žiadne starosti.

cukroska
3. jún 2025

Ako nič 😃Už pomaly 25 rokov ich oslavujeme v horúčave keďže je letný .A na prvé si pamätám ako dnes. Doma v paneláku sto stupňov, ale boli sme mladý a nikdy sme to neriešili .Ale väčšinu jeho narodením na záhrade a veru každý rok hic 😃 Ale vždy to všetci zvládli .

taktotedanie
5. jún 2025

Na zahrade starych rodicov, kde tu sa nasiel tien pod korunami stromov vzdy lepsie ako sa parit v jednej izbe v byte

trisha_r
6. jún 2025

A je to vôbec treba? Akože načo oslavy pre 1rocne dieťa? Ja som mala myslím tortu, ale žiadne oslavy. V podstate celý život neoslavujem narodky. Oslavovala som jedine svoje promócie,tak sme robili oslavu. Ani 20tku ani 30tku som neoslavovala.