Ako postupovať, keď dieťa odmieta prvé sväté prijímanie?
Nútili by ste ísť dieťa na prvé sväté prijímanie ak nechce?
@anjelicek26 vyste ako pomiesani. Jedno dieta katolik, dalsie evanjelik?
Tak vidíš, ty si rozhodnutá tak načo ti niečo vysvetľovať. Je to na tebe a na tvojich rozhodnutiach čo sa týka tvojho dieťaťa. Ja len že aj tie,, fanatičky,, majú svoje presvedčenia, svoje výchvne metódy a je nemiestne ich takto označovať len preto, že si povedia svoje. Niečo je povinné zo zákona a niečo zas z nášho presvedcenia😉❤️. A netreba si pýtať radu, keď o ňu nestojíme, leda že by sme si svoje presvedčenie chceli uistiť ak o ňom pochybujeme. A áno netušia o tom co ide v psp, preto im to my co sme sa pri krste zaviazali mame vysvetliť.
Autorka, nenutila by som. Noch sa rozhodne sam. Dorobit sa to da Hocikedy, ak bude chciet. Ja som evanjelicka, Muz nic, deti nie su Krstene. Ja som si povedala, ze im Neckar volbu Neskor, ak budu chciet (podobne u der so nausnicami). Chalani nie, neprejavili vobec zaujem (jeden je zu Dospely). Vsetci Chodili/chodia na etiku. Dcery sa rozhodli v skole pre nabozenstvo a starsia dcera zu zacala hovorit aj o Krste. Takze uvidime.
@yanni presne o tom hovorim 😉

@aurora33 a tie tvoje kamošky - vy cirkevné fanaticky si tiež potrebujete kopnuť, úplne kresťanské , že ? !
@nevenka prečo súdis a kopes ty a tebe podobné ? Prečo tu píšeš keď sa ti téma a diskusia nepáči, ani vyjadrenia autorky ? Aby si si kopla ?!