Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?
Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..
Nechuti to vam
Su ludia ktorym nechuti tofiffe merci a tatiana?to je pre teba dobry dezert?
Odnes do roboty,daj do vchodu na okno s milym odkazom
Nevyhadzuj to je neucta k svokre premna
Nam svokra tiez davala obcas nieco co sa neje ale nikdy to neskoncilo v kosi
Ani mne tie dezerty z lidlu nechutia, vyzeraju pekne ale chut o nicom. Ale pozri si zlozenie tatiany alebo merci a velky rozdiel tam nebude, su to vsetko umeliny, okolo toho isla cokolada len japonskym rychlikom.
Povedz svokre, ze vam viac chutia ine vyrobky, ak ich v lidlu nemaju a ona do ineho obchodu nechodi, nech detom prinesie nejake sezonne ovocie z lidlu. Ak to nebude respektovat, tak by som to posunula dalej alebo vyhodila.
Mne taketo veci nie je luto vyhodit, podla zlozenia to uz ani nie je jedlo len vysoko spracovana potravina plna emulgatorov, konzervantov a inych pridanych zloziek. a to iste plati aj pre toffifee, tatianu a merci.
Ps: lidl je tiez super.market.
Veď si to odlož a pri najbližšej príležitosti (narodeniny, meniny) ho daruj naspäť svokre. Jej možno chutí a spravíš jej radosť alebo možno zistí, že sa to nedá zjesť.
ak vyhadzujes tak poloz ku kosu a najlepsie este zabalene. ja takto raz za cas pozbieram doma nepojedene sladkosti, ktore nikoho neoslovili, vezmem maly sacik, dam do neho a ten sacik dam ku kosu. do hodiny tam ten sacok neni. a neraz som aj stretla pana ktory chodi tie smetiaky obzerat, ako si s tym sackom ide po ulici...
Zobrala by som do roboty, otvorila, určite by sa zjedla. Alebo by som to jednoducho dala na schránky s lístkom.
Diskusia na 5 stran o cokolade.
Autorka, my tazko odhadneme, ci sa tvoja svokra urazi alebo nie, ked ju nepozname. Ty ju poznas, vies aky mate vztah tak ty odhadni, aj podla predchadzajucich skusenosti, ked ste jej uz nieco hovoroli na margo niecoho, ci je typ co sa urazi, alebo to vezme v pohode, alebo to odignoruje.
Ak jej deti povedali, ze im take nechuti a aj tak zas take priniesla tak by som si povedala, ze nebudem nic riesit dalej.
Na druhej strane ak je statsia a ma napr lidl blizko tak chapem ze nakupuje tam. Myslim, ze Lidl ma vacsinou ten svoj sortiment a nepravidelne sa tam objavia aj ine znacky? Nemam to odsledovane.
Ja to robim tak, ako x dalsi, co tu pisalo, vezmem do prace a tam to do obeda zmizne. Darovat dalej nedarujeme, lebo sme mierni asociali a moc po navstevach nechodime.
Daruj to bud ku kosu s napisom ako niekto spomenul alebo na charitu.
@jancejance takto v kamoskinej rodine koloval 1dezert🫣🤣davali si bodku, aby zistili, ci im teta ozaj vracia dezert od ich🫣🤣
@tamitamitami vezmem
@carolynka co sa zlozenia tyka, to teraz neriesime. Riesime chut. A nam tento nechuti.. tatiana a pod.nam chutia, ale mame ich len vtedy, ak nam ich niekto podaruje. Vacsina rodiny vie, ze ocenime radsej mensiu coko s lepsim zlozenim.moja mamina napr nechava vyber na mne a len mi da peniaze.. ale to je o nasej dohode..
Autorka tak peniaze zase sú neosobný dar, to sa rozfláka a nevie načo... Ja ako píšem vyššie nemám rada orechy v čokoláde, ale pre koľko ľudí sú oriešky top a dostanem orieškovú čokoládu alebo orieškové merci a ak dezert tak tú Tatianu alebo najčastejšie Ferrero Rocher gule a to je plné orechov tiež, kto kupuje si myslí, že tým nič nepokazí, že to majú radi všetci a ja to nejem. Mňa by potešilo Mon Cheri. Proste treba to brať ako pozornosť a posunúť inde a to píšem z vlastnej skúsenosti, lebo fakt 90 percent toho sladkého čo dostanem je s orechami a teda nie pre mňa... Svokra má pocit, že je to taký mix praliniek a že Vás poteší, ale ak nie a nechutí Vám to proste posunte dalej..,.
@marsmykkok da mi peniaze za sladkosti, ktore ja nakupim😁
Ved daruj naspäť svokre pri príležitosti, buď sa poteší alebo jej docvakne (podľa mňa nedocvakne, ale to už sú svokry, aj my také budeme😁)
Tak tento maju aj inde, to nieje lidlacke, a tento konkretny ma nahodou velmi chutne bonbony.
A to hovorim ja, co inak bonboniery nelubim a nejem.
Autorka tak kupujes ci nekupujes? preferujete nemliecne - z tohto vyberu?
@piridoxin kazdemu z nas k sviatku? 4x 2 rocne? 😁😅
@blanblan mne je to po davnej skusenosti z rodiny blbe🫣
@elanor tak nam 4 nechuti🤷♀️
@elanor kde omielam? Som myslela, bo tam nakupuje, ale pri lidli ma aj kaufland.neni to tam napisane🙉
@natalka13 co nakupujem ci nenakupujem? Nepreferujeme nemliecne, preferujeme to, co nam chuti😁
@hefo nechodim do tych supermarketov, podporujem slovenske potraviny, tak som myslela, ze je z lidl.🙉🤷♀️
@hefo odkial si? Mozem ti podat😅😋
@michaela329 Milka je rodný blivajz a s čokoládou toho veľa spoločne ozsj nemá.. Možno tak obrázok na obale 🙈
Tak autorka vieš čo ja robim s čokoládou s ktorou nie som úplne ok? Pripravím si cesto na bublaninu pekne tie dezerty rozrežem na polky vylejem cesto na plech pohádžem tam dezerty, uvarený a vychladený puding alebo ovocie alebo čo mi napadne a upečiem a zrazu sa zjedia 😂 inak toto robím aj so salonkami keď nám ostanú.. alebo ešte som zvykla dezerty zabaliť do lístkového cesta a tak upiecť..

Ja vždy vravím my sladké nejeme a nech radšej donesú ovocie .lebo ja to len vyhodím keď to nemám komu dať a nesledujem záruky .takže raz za čas ide všetko do koša . A keď im nieje ľúto že vyhodím tak mne to je jedno