Ako pripraviť prekvapenie od zubkovej víly?
ahojte, prosím o reagovanie len tých ktorý niečo take robili. Davali ste zub pod perinu alebo ake prekvapko ste robili detom? 🙂 Ďakujem za napady a normálne komentáre
@anonym_autor 3x dostal po 5€ a naposledy dostal plyšového Steva 😃
@anonym_da68c7 a davate aj zub pod perinu? :D
Dostal 2 Eura, novú kefku pastu a malé presýpacie hodiny ktoré merajú dobu umytia zúbkov
Dala dom to pod vankus. Tešil sa
dostával drobnosti ... a zuby som zbierala ...
aj som na to zabudla, len minule mi syn keď bol u nás na návšteve že jeeeej, vy máte moje zuby?
našiel na poličke v takej krabičke 😂
@anonym_autor my sme dali do malej obalky a napisali datum a meno. Dali po vankus a rano nasiel male lego
Ja som pre istotu povedala malej 4 rocnej, ze zubkova vila nie je a mam vybavene i usetrene nervy a peniaze 😀 ona sa usmiala a bola spokojna 🙂
@anonym_c136d6 My sme to takto tiez riesili. Zbytocne si nevymyslame taketo veci, ze existuju. Nepride mi to vobec nutne.
@anonym_autor ano nechame ho tam, a potom akoze ta zubkova vila ho vezme
@anonym_autor zub pod perinu, zúbkova vila si ho zoberie a nechá 5 eur
Moja 10 ročná dostáva doteraz pod vankúš 2 e, necháva tam vždy aj zub zabalený v papierovej vreckovke a 2 e si tam vždy nájde tiež zabalené v papierovej vreckovke 😅😅. Máme to tak od prvého zúbku. Obe sa robíme, že na zubkovu vilu veríme 😅😛👍.
Ja som pre istotu povedala malej 4 rocnej, ze zubkova vila nie je a mam vybavene i usetrene nervy a peniaze 😀 ona sa usmiala a bola spokojna 🙂
@tanickalab
@anonym_c136d6 dakujem no nato sa nepýtam 🙂
Zub zabalia do vreckovky a daju pod vankus. Ja potom, ked zaspia vymenim vreckovku za tu s peniazkami a pridam maly darcek (napr. kefku, nalepky, drobnu hracku, pastelky,..). Zuby vyhadzujem. Dcera ma odlozeny len vytrhnuty zub, lebo ho dostala od zubarky v obale v tvare zubku za odvahu.

@anonym_autor 3x dostal po 5€ a naposledy dostal plyšového Steva 😃