Ako reagovať, keď váš darček prepadne?
Ahojte. Ako by ste reagovali, keby ste niekomu veľmi blízkemu kupili na oslavu darček (welness) 100€ a on by ho nechal prepadnúť ?
@zuzanka.zuzu Ty si fakt cupka
Mne tak prepadol tiez raz darovany wellnes a to chodim do wellnesu rada, jednoducho nevyslo v termine, raz prepadla masaz co som ja kupila ako darcek. Neriesila som. Vezmi to tak ze ak by si niekomumkupila nejaku vec do domacnosti tiez nevies ci ju dany clovek pouziva, nedaruje dalej a nepreda… ja som vzdy si robila hlavu s darcekmi pre rodinu aby to bolo nieco co chcu/vyuziju. Momentalne som sa dostala do faze ze davam peniaze v obalke a nikto sa nestazuje a urcite neprepadnu 😂🤪
Aj mne by taky poukaz prepadol...podľa mna sú taketo darčeky na nič, pretože nie každému vyhovuje termín alebo nema kam dať deti, alebo je zrovna chorý alebo welness nema rad tak ako ja.
Záleží, či vieš, že wellness je ich obľúbené trávenie času alebo si nevedela, čo vymyslieť, tak si išla akože na istotu (mne by wellness zrejme tiež prepadol, neznášam túto formu relaxu). Ale bola som aj v tvoje pozícii, synovcovi som kúpila poukaz na motokáry, kam sa radi chodili baviť (synovec to mame často pripomínal, že by tam už chcel ísť), ale švagriná je typ, že vždy je na všetko kopec času, a tak sa na ne vybrali pár dní po prepadnutí, že však to ukecajú. No neukecali..ale moja mama im to zaplatila nanovo 🤦. Mne to bolo v konečnom dôsledku jedno, štvalo ma to hlavne kvôli tomu, že mama zbytočne minula peniaze, lebo niekto si nenašiel 3 mesiace hodinku čas..
Ja ked kupujem Taketo darceky na zlave dna rodine tak im pripominam ze to mà expiracnu dobu. Je mozne ze ten oslavenec jednoducho zabudol. Kupila som posledne niekomu zazitkovu vec na vianoce a vyuzita bola az v maji .
Samozrejme, že som ho kupovala preto, lebo som vedela, že by tam rada išla.. kupovala som ho pre svoju matku.. a prečo tam nešla ? Netuším a odpoveď som sa nedozvedela. Len mi to je ľúto, že jej dcéra niečo dá, čomu sa ona poteší, a nevyužila to.
Rozhodne sa tým ty netráp, možno sa aj ona trápi že to nevyužila....mne už takto prepadli tri poukážky (respektíve dve a pol, jedna bola 10 vstupov do wellnessu a stihla som 5) a vždy ma to riadne štvalo, niekedy to bolo o tom, že bolo treba dohodnúť termín a nevedela som sa k tomu dokopať (lebo priority boli inde plus celkovo nerada riešim takéto dohadovanie) a potom už bolo neskoro, niekedy som proste nedokázala nájsť termín kedy by som mohla 🤷♀️
Ked je to tvoja matka tak si ju mala bombardovat otazkami kedy pojdes mami na ten welllness?
Nemyslim si, ze by si mala nieco mame vycitat. Kolko darcekov ti dala ona za tie roky a ty si ich nakoniec nevyuzila? Tiez si mozno dlho lamala hlavu co kupit, zhanala a nakoniec si to ako dieta hodila do kuta a nechala tak.... Mohla mat rozne dovody preco nesla a nemusi ti to chciet povedat. Ci uz zdravotne, psychicke alebo proste len sa nedokazala prinutit ist sama...
Najlepsie to zhrnula
@felycity
V kutiku duse zamrzi, ale darcek je obdarovaneho, tak moze s nim nalozit, ako chce.
Ja sa potom jeho postupom riadim dalej, uz mi velmi nezalezi na tom, cim ho nabuduce obdarujem
Necitam komentare, ale tiez som dostala darcek na wellness den v Ba. Pracujem v BA ale paradoxne to bolo na opacnom konci mesta, cize po robote to nehrozilo, navyse do BA nechodím (pracujem z domu 100km od BA), prichadzalo leto dovolenky) a vseobecne bud som mala dovcu s rodinou alebo som pracovala a kupon bol platny len 4 mesiace, nedal sa predlzit Tyzden pred koncom som ho ponukla sesternici, ta si priplatila za muža a dali si za cenu welnesu pre jedneho spolocny welness. Akoze smutno mi to prislo ze takyto darcek, ktory bol kupeny koncom maja, ja narodky zaciatkom juna, koncom septembra to koncilo bez moznosti predlzit pretoze zo bolo cez zlavomat. Navyse to este bola doba kovidu..napriek volnejsiemu letu u nas v praci preferovali ze kazdy bude robit z domu aby sa nenakazil, hlavne ked ludia aj cestovali tak nech prípadne jeden druheho po dovolenke nenakazia.
Keď to bolo pre mamu a vedela si ze ona to nakoniec nevyužije tak si to mala uplatniť ty. Myslím, že by sa nenahnevala.

v kúiku duše zamrzí, ale je to jeho darčeka ,čo s ním spraví je už len dotyčného vec