Ako riešiť darčeky a gratulácie so svokrovcami?
Dievky, priatel ma trochu cudnych rodicov v tom ze on im na narodky aj meniny kupuje darceky, a niektore si vyberu aj velmi drahe, ale oni jemu nie...ako sme s priatelom zacali spolu zit tak mi povedal ze oni si velmi potrpia na sviatkoch a ze presne v ten den sa im musi gratulovat atd...problem je ze oni mne ani raz negratulovali, ani len sms mi nenapisali, nezavolali nic...vnukovi taktiez vobec negratuluju...tak som sa rozhodla ze na najblizise meniny priatelovho otca tam ja ani syn nepojdeme ze teda ked my si negratulujeme a nech tam ide len priatel...samozrejme bolo z toho zle lebo priatelovu mamu to urazilo lebo ze ked som chcela aby mi gratulovali mala som ich pozvat do reatauracie....nechapem tomu preco by som to mala robit oni nas tiez nepozyvaju do restiky....teraz mi je z toho trapne ale nestretla som sa este s takymto pripadom...v mojej rodine si bud gratulujeme alebo nie ale nie tak ze ty mne ano a ja tebe nie
a nehrabe im náhodou???
kebyže negratulujú len tebe, povedala by som, dobre, neberú ťa ako rodinu. Ale keďže ani vlastnému synovi a jeho synovi, z úprimného srdca by som sa im na ich sviatky vykašľala...
🙄🙄🙄 ani by ma nehlo gratulovat im. A keby moj chlap takto skace okolo nich, tiez by som si o nom pomyslela svoje
Aj si sa niekedy ozvala, ze preco vlastnemu vnukovi a tebe negratuluju? Ja by som si neodpustila neprijemnu poznamku.
Bože môj tak toto by som asi nedala tvoj chlap kupuje drahé darčeky rodičom a oni vám nič tak to je čudné fľaška bonboniera a dovidenia to by si mal aj ten tvoj chlap uvedomiť

Rodicia roka...