Ako riešiť gratulácie k sviatkom v rodinách?
Baby, ako by ste riesili tuto situaciu. S priatelom sme spolu cca 1.5 roka...moji rodicia priatelovi na sviatky negratuluju, ani on im, ja jeho rodicom tak isto...no zrazu mi jeho rodicia na narodky kupili darcek a mali velmi neprijemne poznamky ze v ich rodine sa gratuluje a tieto tradicie sa maju dodrziavat...ja osobne neoslavujem svoje narodky ani meniny...preco mi ale po 1.5 roku az blahozelali to neviem, priatel mi len povedal ze tak sa asi rozhodli az teraz...moji rodicia sa teraz na mna nahnevali ze preco som im nepovedala ze priatelovi rodicia mi gratuluju ze vsak by aj oni priatelovi..lenze my sme si nikto negratulovali...od znamej viem ze priatelova mama ohovara mojich rodicov ze oni priatelovi na sviatky nic nekupuju...prosim vas ako z tohto von? Ja naozaj nemam problem komukolvek nieco kupit ale uprimme a nie kvoli nejakym cudnym hram...ja by som bola najradsej keby mi priatelovi rodicia vobec neblahozelaju ...

@sissy27 a kolko mam rozumu prosim nekomentuj...ja tiez nekomentujem ako "rozumna" si ty...ak nejaku vec vidis takto a takto neznamena to ze je to aj spravne riesenie