Ako sa spýtať muža na delenie nákladov oslavy našej dcéry?
Uhradí on?
Ale je mi to blbe ísť na tu temu alebo sa ho spýtať že čo a ako. Povedal že to úhradu on. Nemáme spojené peniaze.
Priznám sa aj keď mame dieťa tieto témy s ním mi vôbec nejdu. On je starsne šetrný ja skôr rozlietava. No teraz už nie keďže som na materskej. Ako sa ho to mam spýtať? Alebo mam to rozdeliť myslite?
Ja dávam do toho cca 1000€
Ja nerozumiem preco si s muzom pri ktorom mas stres sa nieco spytat. To sa normalne pytam, nerypem
@ivik4 nie že stres. Len neviem ti opísať čo sa vo mne odohráva. Nežiješ s nami. Nevie nikto aký je. Ja pochadzam z rodiny, ktorá takto ako my nefungujú. On pochádza z inej rodiny. V ktorej to takto majú. A tým, že som samostatná a viem sa postarať aj ja o nás, tak som to Nimkdy neriešila
@ivik4 nie že stres. Len neviem ti opísať čo sa vo mne odohráva. Nežiješ s nami. Nevie nikto aký je. Ja pochadzam z rodiny, ktorá takto ako my nefungujú. On pochádza z inej rodiny. V ktorej to takto majú. A tým, že som samostatná a viem sa postarať aj ja o nás, tak som to Nimkdy neriešila
@anonym_autor pocuj drahy .. blizi sa olsava a je na case vyplatit vydavky .. chces to zaplatit sam alebo mi posles peniaze a ja topovyplacam.. tu je zoznam aj s cenami ...
1000 eur? To ides organizovat 50tku dietatu? Co mi logicky nevychadza kedze si na MD, ale suma by sedela.
Pretoze sa to naramne podoba na temu,co tu bola nedavno,tiez dala z rodicaku 1000cku do vyzdoby.
1000 eur? To ides organizovat 50tku dietatu? Co mi logicky nevychadza kedze si na MD, ale suma by sedela.
@anonym_c28eb5 50 ludi bude mat na tej oslave.
Skoda, ze sa tu neda aj vlozit video. Chcela by som vidiet reakciu muza, ze tolko vela eur ho vyjde oslava 1 roku dietata. Nedivim sa, ze si v strese, ako mu to mas povedat. Ale drzim ti palce. Podla mna ta uz pozna, a mozno mu to vobec nepride divne.
@anonym_autor Keby mam robit oslavu 1-2 rocnemu dietatu za 1000€, tiez by som sa bala opytat sa muza 😅
sprav zoznam kde bude vyčíslená celá oslava. Nechaj na stole a keď večer príde tak len mu povedz srdiečko tu je ohľadom tej oslavy čo všetko sa bude platiť. . Bude to stáť xx e.
Vybavené.
@anonym_autor Keby mam robit oslavu 1-2 rocnemu dietatu za 1000€, tiez by som sa bala opytat sa muza 😅
@anonym_080781 ale to stala len vyzdoba,v predoslej teme o oslave pisala,ze uz 2 ci 3tisicky,co by bolo aj realne pre 50ludi,co tam pozyva.
@anonym_080781 ale to stala len vyzdoba,v predoslej teme o oslave pisala,ze uz 2 ci 3tisicky,co by bolo aj realne pre 50ludi,co tam pozyva.
@anonym_9a58fd ty musíš byt tak zakomplexovaný človek, že ta normálne ľutujem :( riešiť druhé životy a nepomoct. Je mi ta fakt luto. ❤️🙏🙏
@anonym_9a58fd ty musíš byt tak zakomplexovaný človek, že ta normálne ľutujem :( riešiť druhé životy a nepomoct. Je mi ta fakt luto. ❤️🙏🙏
@anonym_autor ty budeš asi madarka, že?
Bože žena je to tvoj chlap, čo sa ho bojíš? Normálne prídem za ním, a opýtam sa ho ,,Jožko, oslava stala 5tis eur, ja som už liter zaplatila ale zvyšok potrebuje
Aby si doplatil, lebo inak nebude dúha a jednorožci a keďže je oslava hneď za rohom, potrebujem to uhradiť či najskôr.” …… čo vy sa doma nerozprávate?
normalny clovek nemoze dat tolko penazi na oslavu. ked na to nemas, nerob taku velku oslavu.
@anonym_autor ja som ti uz v minulej teme napisala,dcera si pozvala 3 kamosky isli sme do herne,tam sa vyblaznili,objednali si co chceli a oslava vybavena.Ich mami to robia tiez doma,ale ja na toto nemam cas.Ked oslavujeme tak len doma s rodinou.
Nabuduce to tak urob aj ty.A s muzom sa musis porozpravat kolko to bude stat,kolko si uz ty zaplatila a co sa musi este dokupit,doobjednat.
My mame financie spolocne,obaja karty,ked treba len mu poviem a ideme nakupit,alebo ja sama.
@anonym_autor
"som samostatná a viem sa postarať aj ja o nás"
tak nežobri od muža a sama všetko zaplať
@anonym_autor
"som samostatná a viem sa postarať aj ja o nás"
tak nežobri od muža a sama všetko zaplať
@anonym_5a21be to iste pisala v tej predoslej teme,ved tu bola nedavno ta tema,pred par dnami.
normalny clovek nemoze dat tolko penazi na oslavu. ked na to nemas, nerob taku velku oslavu.
@anonym_5f8793 ja nato ale mam 😃
@anonym_autor tak to ZAPLAŤ
@anonym_autor ved pises, ze uz nie, lebo si na MD. Ked na to nemas tak zaplat tolko kolko mas rozpocet, ked mas penazi dost tak to zaplat cele. A nemusis sa rozpravat s muzom, problem vyrieseny.
@anonym_autor mne je luto teba, lebo sa nevies.rozpravat s muzom o zakladnych veciach.
@anonym_080781 1000 je iba zaloha, este treba zaplatit tu vacsiu cast 😂
Nie, dietatu je na 2 veci taká oslava, podaktore mamky, už nevedia, do čoho vraziť peniaze, 1000€ za oslavu je mrte
Tema,co zalozila bola ako usetrit z rodicaku,a jej komenty sa tocili okolo tejto oslavy,co ma byt v maji.Takze zacat setrit chce az od maja.
Wow
@anonym_autor mi j muž bude mať 50 a tolko má nevyjde oslava, dcéra má koľko rokov?
Asi aj chápem manzela, že je šetrný keď vidí ako ty rozhadzujes
@anonym_autor nechapem, ta. Vies ze je setrny a ty zorganizujes oslavu tak drahu? 😲
@anonym_autor ak na to mas, preco sem pises. Ved milujes muza svojho, tak to cele cvakni 🙂 Toto je dalsia vymyslena tema, alebo sa len autorka potrebuje honit svojim egom? a tym sa chvalit ze na to ma? Ak na to mas, to cele zaplat. CHARAKTER
@anonym_autor vždy sa treba dohodnúť dopredu koľko to bude stať a ak povie , že je to veľa tak sa snažím ušetriť 1000 EUR za detskú oslavu podľa mňa je priveľa a u mňa by to určite neprešlo su to vyhodené peniaze a ak povie , že zaplatí všetko tak to zaplatí , ale počítaj s tím čo ak nie aby si mala ty na to keď by nechcel on potom zaplatiť

Ja nerozumiem preco si s muzom pri ktorom mas stres sa nieco spytat. To sa normalne pytam, nerypem