Ako sa vyrovnať s neistotou vo vzťahu?
Ahojte.Priatel v sebe ešte nemá uzavretú minulosť čo som sa dozvedela až po pôrode(intuícia našepkávala ale ignorovala som to).Aj ked tvrdí že áno myslím že ked si to neuzavrel v sebe za 3 roky čo sme spolu plus s dôvodu že sme čakali dieťa niečo mi hovorí že si to neuzavrie tak skoro ak vôbec.Ide o to že špekuluje aby sme sa zobrali že nech nemám rozdielne priezvisko ako on a malý a podobne jasne že nie len kvôli priezvisku.Ale problém nastáva vo mne.Ja po tomto zistení už nemám k nemu city ako predtým a v podstate ostávam len kvôli malému a nechcem sa raniť ešte tým že ked budeme pri oltári tak mne budú behať hlavou myšlienky jak si on na mojom mieste predstavuje niekoho kto bol predomnou. Povedať mu to takto tvrdo narovinu alebo nejak to diplomaticky zaobaliť a dať ešte tomu čas či sa niečo vo mne nezlomí a nezmením nazor?
Nič diplomaticky nezaobaluj. Svadba má byť keď sa dvaja rozhodnú, že chcú prežiť život spolu. Vy sa chcete zobrať len kvôli dieťaťu (?). To nikdy dobré nebude.
Porozprávala by som sa otvorené, normálna priama komunikácia
Vysvetli mu, že sa cítiš veľmi neisto keď on nemá doriešený predchádzajúci vzťah, nie si si istá či je to správny krok.
Aby aj on presne vedel čo sa deje a prečo máš takýto postoj
Ak to nie je tajomstvo, tak načo si prišla? Čo si objavila?
Môj bratranec je 15 rokov rozvedený a znova sa oženil . Stále spomína na svoju prvú ženu a snaží sa ju kontaktovať. Nešťastná druhá žena a nešťastný aj on .
natvrdo..taketo dolezite pocity a myslienky nema vyznam zaobalovat a uz vobec nie pred svadbou
Urcite treba svadbu odlozit a porozpravat sa s nim, dovod mu povedat, aby vedel preco chces svadbu odlozit.
Nemyslis si, ze je to len tvoj pocit. Neviem ako dlho si po porode ale niekedy hormony urobia svoju pracu v hlave zeny prvych 6 mesiacov. Mne sa moc nezda, ze by chlap 3 roky riesil bývalú v hlave. Teda, by ma zaujímal nazor chlapa v tejto diskusii.

asi by som sa s nim o tom porozpravala, ze kedze on nema uzavretu/vysporiadanu minulost, tak ty sa necitis/nemyslis si, ze je svadba teraz dobry napad. uvidis, ako sa vyvinie situacia a ci sa to medzi Vami zlepsi a zariadila by som sa nasledne podla toho 🙂