icon

Ako ste trávili včerajší Silvester?

1. jan 2023

Ahoj,ako ste prežili Silvestra? Ja som ho prespala.. nevydržala som do polnoci,nejak te. Silvester neriešim. Mame detí, kojim uz 4 rok vkuse.. takže pre mna ponocovanie je ako za test. Muz bol na compe, taky normálny večer ako každý iný

Lenže rano na mna vybafli fotky z fb priateľov ako každý s priateľmi, alkohol, prípitky, ohňostroj, vysmiate tváre... A prepadli ma výčitky,ze my sme len doma sedeli a ze ,, nežijeme,,

Ja viem ze fb je taká pretvárka,ale aj tak mi to prišlo ľúto, prosím povedzte mi viaceré ze aj vy ste boli doma a mali papucovy večer, respektive , prespali to .. nech sa necítim ako najväčší outsider na svete 🙈😀

moniikka
1. jan 2023

Pred telkou na gauči, do obeda som bola v práci

lucka_ke
1. jan 2023

pozerali sme Zaklínača a potom si pripili horúčim čajom, keďže sme celá rodina chorí, muž so synom išli ešte naspäť pozerať nejaké sci-fi ja som si dala lieky a išla spať 😝 ja som rada, že už je po sviatkoch, nakoľko dva mesiace počúvať "už sú tu Vianoce" mi nerobí dobre na psychiku

lindusss2016
1. jan 2023

Ak mas vycitky, ze neoslavujes s priatelmi, tak to mozes zmenit ktorykolvek den v roku, nemusis cakst na Silvestra. Nie je to nicim vynimocne. Ja Silvester roky neriesim najma preto, ze mame zvierata, s ktorymi treba byt doma, ale aj z principu, ze nebudem oslavovat nejaky den len preto, ze niekto ho stanovil za koniec roka. To ale neznamena, ze nezijem a ze sa nestretavam s priatelmi

lucinka1988
1. jan 2023

Pre mňa žitie neznamená byť s x ľudmi niekde- hlavne mimo domu, pre mňa to znamená byť s tými najmilovanejšími niekde, kde to mám najradšej. A presne Silvester je ten, kedy ma absolútne neláka ísť niekde- dôvod je ten, že vtedy chodia všetci a že je všetko preplnené. Takže môj Silvester bol opäť raz presne podľa predstáv- doma s milovaným manželom a deťmi, s mojim úžasným bratom a rodičmi, ktorí k nám na chvíľu prišli..Rozoravali sme sa do 3h ráno, počúvali hudbu, jedli občerstvenie a striedmo popíjali..Deti zaspali o 22h. Dokonalý večer. A pritom milujem výlety, dovolenky a také akože iné "žitie", s tým začneme hneď tento víkend, keď sa všetko krásne vyprázdni a budeme si to vedieť vychutnať bez davov ľudí...Mám naplánované už aj ďalšie dovolenky a dobrodružné výlety..Toľko môj pohľad☺️Prajem každému šťastný nový rok, pokoj na duši, radosť zo života, neporovnávanie sa s ostatnými a radostný a naplnený život💫
PS: Celkovo nejako nechápem dosť preceňovaný pohlad na Silvester ako taký, to, či ho človek strávi niekde akože pre okolie zaujímavo, či bude na Bali v Grónsku alebo doma pred TV absolútne nič nehovorí o tom, aký bude jebo další rok..Ja ai užívam každý jeden deň, permanentne sa lúčim s každým rokom s tým, že bol opäť raz perfektný v poradí a permanentne trávime čas doma pred TV z vyššie spomenutých dôvodov☺️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
rebeka7501
1. jan 2023

Pre mňa Silvester ako každý iný deň. Najlepšie sú neplánované a spontánne akcie.
Oslavovať, lebo je to v kalendári?

marca12
1. jan 2023

Ja tiez silvester neoslavujem,nemam ho rada,nechapem tym ovaciam okolo noveho roka. Po minule roky sme okolo polnoci isli bud k jednym alebo druhym rodicom. Tento rok sme boli chori,takze pekne s cajom v ruke normalny vecer ako kazdy iny. Muz zaspal okolo 22,prespal vsetok cirkus. Ja som ukludnovala psa o polnoci. Inak nic vynimocne.

danielllka
1. jan 2023

Ja pol dňa v kuchyni, chystala som slané, ktoré aj tak nikto nejedol 😀, deti sa bavili v obývačke, ja potom v synovej izbe kukala telku, s kocúrom po boku, o polnoci sme si ťukli, potom telefonáty rodičom a šli sme spať. Zábava neskutočná 😀

spadnutaslivka
1. jan 2023

nemaj mindráky. Bežne kopec ľudí/párov/rodín kašle na nejaké extra oslavy, hlavne, ak rieši malé deti, choroby, možno prácu, a mnohí to proste nemajú v povahe. Keď dostanete o rok slinu, urobíte si oslavu. Keď nie, prespíte to ako každú inú noc. Nič sa nedeje.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
marianarem
1. jan 2023

Aj my tak ako vy, manzel je teda este chory do toho. Ale robili sme s malym 3rocnym jednohubky, bavilo ho to, takze trochu silvestrovske to bolo 🙂 Ako outsider sa necitim, vzdy lepsie urobit si vecer po svojom, nez nanutit sa do niecoho, lebo ini to tak robia.

h2o2
1. jan 2023

Cez deň až do 20 to u nas vyzeralo ako v Sam doma 1 ...milión detí 🤪. Maly zaspal o 22 a dcéra čakala do polnoci na ohňostroj lebo ma aj narodeniny tak si myslí že je to aj kvôli nej, o 23:30 videla pár svetlic a spokojna zaspala. Muž ako typicky chlap chcel zakončiť starý rok a ako sme sa so starým lúčili tak sme nový privitali😂😂😂.

konikkon
1. jan 2023

Navecerali sme sa u rodičov aj s bratom a jeho rodinou, okolo 19;30 sme prišli domov, uložili sme dcéru spať a išli sme aj my. O pol noci sa zobudila na hluk, bala sa, tak sme všetci traja ležali spolu v posteli, kým neskončil ten humbuk vonku. Pre nás to bol najkrajší Silvester, aký sme si mohli priať. Nepripili sme si, som tehotná... Žiadne bujaré oslavy mi toto nedokážu nahradiť.

thereisabear
1. jan 2023

Čítala som knihu, dávala pozor na deti, manžel bol so psom. Povedali sme si šťastný nový rok keď bolo konečne ticho a išli spať. Nikdy neoslavujeme, nový rok príde tak či tak.

nevenka
1. jan 2023

@autorka ja lezim doma v 38tt. s vysokym tlakom, na liekoch, ktore ma uspavaju. Manzel uspal okolo pol 10 starsie deti, potom sme si pustili jeden film a o polnoci z 1 pohara sme si pripili nealko vinom, co chutilo ako dzusik a sli spat. Nastastie sa deti nezobudili na ohnostroje.
Citit sa preto ako nejaky outsider? Preco?

timea301196
1. jan 2023

3 týždenne mám už syna chorého, manžel chorý takze som bola rada že som išla Spať.. dcéra sa zobudila 5 minút pred polnocou na kojenie..

slavomira236
1. jan 2023

Chlap zobral deti 9rocneho a 5 ročný domesta na námestie pozrieť ohňostroj keďže 3 roky predtým nič nebolo tak bola radosť išli cca 23:30 a prišli 00:45...ja som ostala doma nechceli sa mi nemám rada Silvester pre mna je to obyčajný deň plus nemyslím že nás čaká niečo lepšie len vyššie ceny zas

ropucha6
1. jan 2023

Tiez doma so 7tyzdnovou slecnou 🙂 ale aspon sme si navecer navarili, strngli Proseccom a okolo pol druhej isli spat.

jana_eyre_2
1. jan 2023

Moje deti na Silvestra vždy znova pozerajú sám doma 1 a 2.. pozeráme to na Vianoce a Silvestra každý rok, lebo potom to celý rok nevidia.. takže môj Silvester bol taký, ze.. ja som spala na gauči, muž bol na mobile, deti pozerali sám doma a držali psov.. a o 12 muž otvoril malinké šampanské pre nás a detské pre deti, pripili sme si, deti šli hore z izby pozerať ohňostroj susedov a muz zavolal máme.. ja som napísala pár správ na WhatsApp, prinútila deti si umyť zuby a slo sa spat.. v noci som x krát vstávala lebo najmladší zase vracal a hnackoval.. ráno sme sa šli prejsť nech ako na nový rok tak po celý rok sme mimo domu.. rýchlo sme skoncili, lebo dcere bolo zle a najstaršiemu synovi trebalo ísť na toaletu.. a to su naše nudné oslavy nového roka.. 😅 na FB som ešte nepozerala, aké zábavy moji známi zdokumentovali..

nelka93
1. jan 2023

Ja som tento rok vypadla do zahraničia, boli sme spolu s priateľom na víkend, nech nemusím riešiť oslavy doma, nakoľko to nemám rada 🙂

kofolala
1. jan 2023

@lucinka1988 amen🙏

ika11123
1. jan 2023

Všeci celá rodina a susedia z celej ulice sme sa stretli na ulici ako každý rok varili sme punč od 17:00 a skončili ráno o 4 bolo úžasné aj keď ja som nemala kvapku alkoholu tancovalo zabávalo sa ohňostroj ako má byť 🎆🎇 Keždemu Šťastný Nový rok a hlavne veľa Zdravíčka a buďme ku sebe dobrý...

bublinka1426
1. jan 2023

ja mam takeho kamarata co tvrdi ze na silvestra sa ma pit a zabavat, ze doma byt je o nicom. ale asi je to mylne vidiet stastie len v tom ze sa mame opit a na par hodin bavit, na druhy den sa zobudit s bolestami hlavy a zaludka. ked chcem, takuto akciu si urobim hocktory den v roku, pre mna je 31.12 den kedy bilancujem stary rok a s nadejou vitam ten novy rok, ktory nam verim prinesie viac zdravia a stastia. ale hold su ludia co vidia stastie len v piti a zabave. podla mna prave stastie je mat dobre nastavene myslenie a nie byt opojena alkoholom a len zabavou.

oblecenie99
1. jan 2023

Mali sme ísť u našich na ples, ale okolo tretej poobede sme to napokon zrušili a užili si parádny pohodový teplakovolegínový večer s chlebíčkami s mojimi rodičmi a synčekom. Po polnoci sme si s manželom dali po jednom drinku a pozreli si film Vo štvorici po opici 😃 Už som dávno nemala takýto dobrý Silvester a Nový rok prisiel ako vždy tak či tak, bez ohľadu na to kde a s kým sme a čo robíme 😉 najhorší bol zatiaľ ten spred troch rokov, ktorý som strávila na oddelení šestonedelia.

gertrudaosem
1. jan 2023

@loginexistuje prepáč ale podľa mňa prehanas s tým "dopraj" a "závisť" uplne od veci si to a hlavne veľmi negatívne pochopila ...

gertrudaosem
1. jan 2023

Mne sa páči, že väčšina čo tu píšete, ak nie všetci, že máte taký "normalny" vzťah k Silvestru, pohodička, nič prehnane a extra. Mala som mylnú predstavu že väčšina ľudí to berie inak ako ja, ale ste ma potešili 🤣 nie, že by som vám chcela zakazovať niečo, ale páčia sa mi také triezvejsie názory🤣

vilma7
1. jan 2023

Ja som išla s deťmi spať o 23.15, ohňostroj ma zobudil, ale prehodila som sa na ďalší bok a spala ďalej ...žúrka atď mám už davno za sebou, ale niekedy chcem určite ešte zažiť Silvester na chate, sneh atď.
A môj syn má 1.1.narodeniny, takže pre nás je tento deň dôležitejší a vzácnejši.

lacibo
1. jan 2023

Neporovnavaj sa s inymi..ty mas svoj zivot..ja ked som mala doma na Silvestra 12 denneho syna, tak som inak silvestrovala ako vcera, ked uz mam 2 deti dospele ( travili na chate s partnermi) a jednu 6 rocnu..ktora vydrzala do jednej..boli sme so sestrou a svagrom..uvarila som kapustnicu, napiekla štedraky, isli sme si pustat prskavky..potom tanec, hudba, spolocenske hry, chlebiky a o polnoci pripitok..pozerali sme ohnostroj, mame dobry vyhlad na mesto..len raz za 25 rokov sme boli v meste aj to mi strelila petarda do nohy..takze dakujem..radsej doma a s dobrou spolocnostou..vsetko dobre prajem

smutnamama1981
1. jan 2023

Veľmi zle.... prežívali sme z deťmi peklo s mojím otcom alkoholikom.... Bez chvíle pokoja a kľudu

moongirl
1. jan 2023

@smutnamama1981 😔😔 to je strasne.