Ako trávite Silvester?
Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂
Doma keďže nikto nemá čas 😅 o polnoci bude ohnostroj na namesti ale sama nechcem ist
Doma s muzom, synom a budu chlebicky 🙂 idem pustit radio a vsetko bude take na pohodu. Sme objedeni z vianoc :D tak ani nic extra nevarime. Ale tesim sa - mam rada oslavy 🙂
@lucia851 mozno ano, ale nie tie primitivizmy typu Mama ozen ma, Sudna sien a pod. My teraz pozerame Marecku..
Tlačím chlebíčky na gauči 😁
Doma chorá, do plaču mi je. Partia maju žúrku a nas zlomila chripka. Takze pred telku a chlap bez nálady lebo tiez ma chudatko soplik
Doma pri telke.. nenávidím Silvester a Nový rok a čím ďalej tým viac sa mi nechce tváriť že ide o nejaký výnimočný deň.. ale deti mám veľké a vnímajú to, tak to nemôžem utajiť..
Keď bude aj budúci rok taký na hovno ako tento tak dupľom sa mi nechce nič "sláviť"..
s obkladom na hlave, pripitok o polnoci s mucosolvanom 😂 všetkým prajem pekného Silvestra a v Novom roku 2023 všetko dobré a hlavne veľa zdravia ❤️🥳
S milovaným manželom sme tento rok ostali spolu doma ❤️ Jednohubky, vinko a je nám fajn 🤗
Teraz uspávam mojich krpcov (1r a 3r). Nič extra nechystám, muž prišiel z práce, ráno vstáva o 5 a zase do práce. Takže to bude bežný večer a dúfam, že o polnoci nezobudí chlapcov rachot a nebudem musieť zase uspávať.
@elementissa to nas tu je asi viac...Aj vianoce take iste boli a uz mam nervy z tohto lezania a kaslania a sopli...
@lucia851 no pekne rozpravky a filmy su aj na netflixe a disney+ a bez reklám... kto ma v dnesnej doba cas pozerat 10 minutove reklamy?
Ja triedim hračky malému 🤣 ale aj tak na 2 veci keďže mi ich vyťahuje 🤣... A dúfam ze zaspí do 22 a prespi ten hurhaj vonku
Ako už tretí Silvester po sebe. Doma ratujeme psa a modlime sa, aby ten rachot nezobudil deti 😅
V Sportklube s kamosmi.
Chlap v nemocnici, jedno dieťa spí a druhé je ešte hore, lebo každých 10minut musí niekto búchať ohňostroj 🙄
Doma s muzom pozerame nahrate filmy,my telku nemame asi 15 rokov,nechyba nam.Pojdem sa prejst so psom,ten sa nastastie rachetli neboji a ideme spat ako vzdy ked sa nam zachce.U nas Silvester ziadna slava,bezny den az na tie buchoty cely den....
Mam silvester uz vyse polroka... najmladsí sa budí presne o polnoci ako hodinky na kojenie... a kedze som chodila spávat o 11tej (skor nezaspím), tak sa mi uz neoplatí na hodinku ist lahnut, tak kazdy vecer cakám na polnoc :D
@jana_eyre_2 napodobne+lutujem nasu psicu,lebo chodi vyplasene po dvore a boji sa chudatko,lebo buchaju
Ako vždy doma pri notebooku a zapnutá telka nech nepočujem tie výbuchy z vonka. Ja to nejako neprežívam, čo sa zmení zmenou číslice? Nič. U mňa sú tieto sviatky hlavne o oddychu, výzdobe, lepšom jedle, o polnoci šampanské, ale nejako extra ich neprežívam vnútorne.
@onedaynick tiež nepozeravam televízor. Nie je čo.
Mám 46.
A Sivlester u svokrovcov, aj švagor tu je (slobodný), deti malé, takže nejaké tiché ohňostroje už máme za sebou a teraz budem už len čakať kým deti začne brať únava a hurá spinkať.
1.1. Má syn a švagor narodeniny, tak budeme trošku oslavovať a baliť sa na cestu domov.
hladkám kocúrika, ktorý sa príšerne boji toho rachotu :(
V Tatrách s manželom, syncekom a sestrou
@deti95060810 my sme tiež pretrpeli dokonca dva hokejove zápasy dnes, ale aj mi to bolo jedno, lebo v telke nič nie je a to ju pozerám tak 10x za rok 😀
Boli sme na detsky ohnostroj o 21.00 a polnocny som prespala (teda ma zobudili vystrely ako z vojny ). Idealny Silvester 😁
Doma ako kazdy rok, ako kazdy vecer doma. Vecera, pohar prosecca, pracka doprala, susicka susi.
Akurat o polnoci na ulici susedovica
O polnoci si pustime vlastny sukromny ohnostroj , primator znova setri detom zrusil detsky ohnostroj,

@cimage Tak u nás to už búcha riadne. ☹️ Práve som bola skontrolovať mačky, či sú v pohode. Sedia vonku na terase na stole a sledujú ohňostroj. 😸