icon

Ako trávite Silvester?

31. dec 2022

Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂

h2
31. dec 2022

@cimage Tak u nás to už búcha riadne. ☹️ Práve som bola skontrolovať mačky, či sú v pohode. Sedia vonku na terase na stole a sledujú ohňostroj. 😸

lenjaona
31. dec 2022

Doma keďže nikto nemá čas 😅 o polnoci bude ohnostroj na namesti ale sama nechcem ist

kittykat22
31. dec 2022

Doma s muzom, synom a budu chlebicky 🙂 idem pustit radio a vsetko bude take na pohodu. Sme objedeni z vianoc :D tak ani nic extra nevarime. Ale tesim sa - mam rada oslavy 🙂

onedaynick
31. dec 2022

@lucia851 mozno ano, ale nie tie primitivizmy typu Mama ozen ma, Sudna sien a pod. My teraz pozerame Marecku..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzickak
31. dec 2022

Tlačím chlebíčky na gauči 😁

erickatt
31. dec 2022

Doma chorá, do plaču mi je. Partia maju žúrku a nas zlomila chripka. Takze pred telku a chlap bez nálady lebo tiez ma chudatko soplik

jana_eyre_2
31. dec 2022

Doma pri telke.. nenávidím Silvester a Nový rok a čím ďalej tým viac sa mi nechce tváriť že ide o nejaký výnimočný deň.. ale deti mám veľké a vnímajú to, tak to nemôžem utajiť..

Keď bude aj budúci rok taký na hovno ako tento tak dupľom sa mi nechce nič "sláviť"..

charlotte911
31. dec 2022

s obkladom na hlave, pripitok o polnoci s mucosolvanom 😂 všetkým prajem pekného Silvestra a v Novom roku 2023 všetko dobré a hlavne veľa zdravia ❤️🥳

sabinami
31. dec 2022

S milovaným manželom sme tento rok ostali spolu doma ❤️ Jednohubky, vinko a je nám fajn 🤗

elis248
31. dec 2022

Teraz uspávam mojich krpcov (1r a 3r). Nič extra nechystám, muž prišiel z práce, ráno vstáva o 5 a zase do práce. Takže to bude bežný večer a dúfam, že o polnoci nezobudí chlapcov rachot a nebudem musieť zase uspávať.

janinamojka
31. dec 2022

@elementissa to nas tu je asi viac...Aj vianoce take iste boli a uz mam nervy z tohto lezania a kaslania a sopli...

zemiakovysalat
31. dec 2022

@lucia851 no pekne rozpravky a filmy su aj na netflixe a disney+ a bez reklám... kto ma v dnesnej doba cas pozerat 10 minutove reklamy?

aurorastone2
31. dec 2022

Ja triedim hračky malému 🤣 ale aj tak na 2 veci keďže mi ich vyťahuje 🤣... A dúfam ze zaspí do 22 a prespi ten hurhaj vonku

panda21
31. dec 2022

Ako už tretí Silvester po sebe. Doma ratujeme psa a modlime sa, aby ten rachot nezobudil deti 😅

docq
31. dec 2022

V Sportklube s kamosmi.

dominikamacakova
31. dec 2022

Chlap v nemocnici, jedno dieťa spí a druhé je ešte hore, lebo každých 10minut musí niekto búchať ohňostroj 🙄

77daniela77
31. dec 2022

Doma s muzom pozerame nahrate filmy,my telku nemame asi 15 rokov,nechyba nam.Pojdem sa prejst so psom,ten sa nastastie rachetli neboji a ideme spat ako vzdy ked sa nam zachce.U nas Silvester ziadna slava,bezny den az na tie buchoty cely den....

jaond19
31. dec 2022

Mam silvester uz vyse polroka... najmladsí sa budí presne o polnoci ako hodinky na kojenie... a kedze som chodila spávat o 11tej (skor nezaspím), tak sa mi uz neoplatí na hodinku ist lahnut, tak kazdy vecer cakám na polnoc :D

zuzu11166
31. dec 2022

@jana_eyre_2 napodobne+lutujem nasu psicu,lebo chodi vyplasene po dvore a boji sa chudatko,lebo buchaju

marsmykkok
31. dec 2022

Ako vždy doma pri notebooku a zapnutá telka nech nepočujem tie výbuchy z vonka. Ja to nejako neprežívam, čo sa zmení zmenou číslice? Nič. U mňa sú tieto sviatky hlavne o oddychu, výzdobe, lepšom jedle, o polnoci šampanské, ale nejako extra ich neprežívam vnútorne.

vilma7
31. dec 2022

@onedaynick tiež nepozeravam televízor. Nie je čo.
Mám 46.
A Sivlester u svokrovcov, aj švagor tu je (slobodný), deti malé, takže nejaké tiché ohňostroje už máme za sebou a teraz budem už len čakať kým deti začne brať únava a hurá spinkať.
1.1. Má syn a švagor narodeniny, tak budeme trošku oslavovať a baliť sa na cestu domov.

foxyfox
31. dec 2022

hladkám kocúrika, ktorý sa príšerne boji toho rachotu :(

zoepikna
31. dec 2022

V Tatrách s manželom, syncekom a sestrou

dena883
31. dec 2022

@terina25
@mata1001 dievčatá ja tiež tak tiež mam manžela na nocnej....

veronicka1901
31. dec 2022

@deti95060810 my sme tiež pretrpeli dokonca dva hokejove zápasy dnes, ale aj mi to bolo jedno, lebo v telke nič nie je a to ju pozerám tak 10x za rok 😀

lavender273
31. dec 2022

Boli sme na detsky ohnostroj o 21.00 a polnocny som prespala (teda ma zobudili vystrely ako z vojny ). Idealny Silvester 😁

natalka13
31. dec 2022

Doma ako kazdy rok, ako kazdy vecer doma. Vecera, pohar prosecca, pracka doprala, susicka susi.
Akurat o polnoci na ulici susedovica

dena883
31. dec 2022

@natalka13 ak vydržíme do pol noci tiež aspoň susedovica na ulici bude

docq
31. dec 2022

O polnoci si pustime vlastny sukromny ohnostroj , primator znova setri detom zrusil detsky ohnostroj,