Ako vybrať darček pre budúcu nevestu na Vianoce?
Ahojte, chcem sa opytat - ak by ste boli ziena vo veku cca 25 rokov a dostali by ste na Vianoce takyto kozmeticky balicek - boli by ste s tym v pohode?
Ide o synovu priatelku. Su spolu mozno cez dva roky, takmer sa nepozname, jazykova bariera. Tento rok pridu k nam na Vianoce a ja netusim co jej dat. A v podstate ani synovi. Dospeli ludia, pracuju, kupia si co potrebuju. Nechcem sa ich moc pytat, co by chceli, radsej by som trosku prekvapko (aj ked mozno nakoniec skoncim pri otazke). Kludne napiste, co by ste vy kupili.
Dakujem.

Radsej by som sa spytala. Kozmetika moze byt dost specificka, ak ma nieco oblubene co pouziva, pripadne nieco drahsie, pravdepodobne nebude nadsena z darcekovej krabice marketovej kozmetiky. Ja by som nebola.
Prodkuty na vlasy skor nie, ak nepoznas aky ma typ vlasov. Opytaj sa syna, co zvykne priatelka pouzivat za kozmetiku.
opytat sa syna alebo kupit poukaz na welnes pre oboch tym nic nepokazis.
kup jej lego botanical nejaký malý kvietok alebo stromček...
Ja som zaťovi z kolumbie na prve vianoce dala ručne pleteny pulover.Chcela som nieco " domace" slovenske.Prepac.ten kozm.balicek mi pride taky bodaj bolo.Pozri napr.oveckaren.
Ahoj, čo keby si dala urobiť fotoknihu s fotkami tvojho syna (chronologicky) a posledná by bola spoločná s jeho priateľkou?
@anonym_autor nekupujem kozmetiku ak neviem aku pouziva - bezne davam poukazku na nakup knih a drogerie.
Ahoj, čo keby si dala urobiť fotoknihu s fotkami tvojho syna (chronologicky) a posledná by bola spoločná s jeho priateľkou?
@ika02 fotoknihu ? ano a o polroka sa rozidu a naco mu to bude ?
pre boha len nie kozmetiku.
@ika02 😆 to už radšej ten kozmeticky balíček
A co sada Rituals?
@anonym_autor sada Rituals je pekny darcek podla mna pokial nema citlivu pokozku, ale tak prinajhorsom to daruje dalej. Alebo nejake poukazky do knihkupectva ak cita, alebo na wellness, masaz, neviem teda ci ziju na Slovensku
Ja by som dala poukazku do napr DM, to vyuzije a kupi si co chce.
Daj peniaze
@kiki68 ja v dm nekupujem nič, max penu na ruky za 1,9. nie je to univerzálny darček.
To na vlasy nie, ale ta spa rituals vyzerá celkom fajn..mna by to potesilo
@anonym_autor tá pantene sada vyzerá presne tak, že sa ti nechcelo nič hľadať, nič vymýšľať, tak si to zobrala v tescu keď si bola chleba kúpiť aby aspoň niečo bolo.
Rituals za mňa fajn 🙂
A nejaky pekny neutralnejsi jemny sal alebo rukavice? Ale neviem kde ziju no
Síce už nemám 25 aj 45 bolo dávno ale s kadejakými kozmetickými sada ma príbuzný vedeli ,, vyhnať zo sveta,, v každom veku. Posledné tri od svokra mám doma, mne je taketo aj darovať proti srsti.
Za mňa spoločná poukážka masáž, wellness, zážitok, pobyt .
ziadne odevy. naco ? ved ta mlada kocka ma iny vkus ako vy. to ma dat niekomu inemu alebo to ma mat v skrini..ani kozmetika to uz je take trapne ze idem okolo a hodim do kosika.
ziadne fotoknihy, lego ? co ma 5 rokov
kup im nieco netrualne zazitok. vstupenky niekde ako masaz, kupele,..
rukavice vlna+kasmir https://www.reserved.com/sk/sk/vlnene-rukavice-... Cez appku este so zlavou. Neurazi, vidno, ze si sa snazila. Pri troche stastia potesi a vyuzije sa
@kiki68 super, a keď dmka tam kde žije ani nie je? 😀 mladí žijú v zahraničí, dmka tam nemusí byť.
@sissy27 tak stale to moze vyuzit za par dni na SK. Ja napr do zahranicia kupim veci, co v AT v DM nedostat. Urcite znacky nemate na SK a urcite nemame my. Ale 25 eur napr je ako kupoj lahko zlikvidovat. Ja len, ze mne tieto kupene kozmeticke sety trcia v kupelni a po case sa toho zbavim v ramci nejakej charity. Ze to zabalim napr s vecami pre dieta a ide to prec.
@ika02 preboha fotokniha, ako pre dôchodkyňu
@anonym_4ff764 dala som ti plus ale lego áno, mladé dievčatá v mojom okolí majú rady lego botanical ...
@anonym_4ff764 dala som ti plus ale lego áno, mladé dievčatá v mojom okolí majú rady lego botanical ...
@biba_18 a co s tym drahym pracholapacom robia ?