Ako vybrať zaujímavý dar na štyridsiatku?
Poraďte zaujímavý dar na 40tku pre partnera , resp. čo ste vy darovali ?
Ja darujem mužovi vždy zážitok. Aký, to záleží od tvojho rozpočtu. Lístky na futbal (Barcelona, Real, Juventus?), lístky na F1, na obľúbený koncert, škola varenia Gordona v UK (samozrejme, k takýmto zážitkom musíš pripočítať aj dopravu a ubytovanie). Alebo výlet niekam kam túži ísť (nejaké európske mesto, kam vieš letieť z BA alebo Viedne). Ak je rozpočet nižší, tak napríklad škola bezpečnej jazdy (ľudovo povedané škola šmyku) na Slovakiaringu, spoločný wellness, let balónom. Ty musíš vedieť, čo má rád, po čom túži. Za nás sú naj darčeky zážitky. Hmotné veci si kúpime keď ich potrebujeme.
Zavisi od jeho zaujmov. Moj muz dostal vybavenie na prezitie v divocine 🙂 Sme vasnivi turisti, takze sa z toho tesil jak maly chlapec. Vselijake drahe svajciarske survival noze, sos blikatka, filter na vodu, lekarnicku, vysielacku, kasery na skolenie mamuta a podobne srandy.
Tažko radiť, veď ty ho poznáš hádam lepšie. Taktiež netušíme ak máš rozpočet
....ja keď kupovala môjmu zážitok tak by zostal nevyužitý, nakoniec som sa ho po skoro roku v decembri opýtala čo s tým tak on nechce, a potom som ho niekomu darovala tu na do mk pár dní predtým ako by vypršala platnosť.
Hodinky dostal od svokra na 45ku, tiež nenosí resp. mal ich na rukách za päť rokov asi dva krát.
@anonym_autor moj muz mal vysnivanu gitaru, ne hudobnik, ale skor to ma ako zalubu, ktoru si teda aj sam kupil potom (lebo to ja neviem, ja sa nevyznam, tak to mal ako darcek aj odo mna a kedze ja som doma s detmi, pani v domacnoati, tak ani prijem nemam vlastne, len rodicak) a rodicia, aj svokrovci mu prispeli na gril, ktory este dodnes nema, ale ked bude terasa, tak si kupi. Brat mu kupil hodinky, ale take smart - lepsie cosi, ale ani to veru neviem, ake presne, tie take klasicke, co sa darivali kedysi starsim panom, tak to by nevyuzil vobec.
https://www.viacnezsperk.sk/ Namiesto darceka sme zacali prispievat na jedno dietatko a prispievame uz 3 roky.
@anonym_autor môj muž mal v pondelok 40 a zaplatila som mu vstupenku na MS v hokeji do Švajčiarska

Niečo zážitkové.