icon

Aký darček dávate manželovi na Valentína?

paulinka17
8. feb 2021

Ahojte, kupujete si s manželmi darček na Valentína? Mne môj povedal že mi kúpil nejaký drahý darček a ja preňho zatiaľ nemám nič ani nemám žiadny nápad. Celkovo mi príde zbytočné dávať si na tento “sviatok” darčeky ale on ho už objednal a tak mu chcem niečo kúpiť aj ja len neviem čo vymysliet

Strana
z3
mony221
Autor odpoveď zmazal
pininka1
10. feb 2021

@lujza_ doslo mi to este vcera, uplne bez problemov.

simca06022011
10. feb 2021

žiadne :D

lujza_
10. feb 2021

@pininka1 asi to je risk alebo zisk...ja som radšej svoju objednávku zrušila keď som videla tie recenzie lebo viac objednávok žiaľ neprišlo , ako prišlo...a čo som si s niektorými ľuďmi písala čo objednávali tak niektorým ani nevrátili peniaze tak skončili s dlhým nosom 😬 ja som mala 60€ objednávku tak som zrušila. Ale možno to ešte neskôr risknem,budem sledovať ako sa na FB vyvíjajú tie recenzie.

luna11
10. feb 2021

@engynka prosim ta mozes mi napisat odkial si objednala?

neila19
10. feb 2021

Ja aj malá dostaneme od muža kvety a bombonierky a muž večer pekne spodné prádlo z toho sa aj tak vždy najviac teší ☺️takto som spokojná aj ja aj on a ešte aj malá. Ani dráhy neoslavuje Valentína, ale pre pokoj v rodine.... 🤣

tana_v
10. feb 2021

Vidím, že toto je o ľuďoch. Tento sviatok neslávim účelovo. Inak, je to aj Medzinárodný deň darovania kníh 😀 Ja mám stále ukotvené, že muža jednoznačne vždy poteší nejaké sexy prádlo na jeho žene a presne, ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok, tak obľúbené jedlo. Jedlo si u nás bráva zvyčajne na starosti priateľ a to prádlo je už na mne. Okrem toho, že si kúpim to, čo sa mi páči, tak má darček aj drahý 😝 No a včera ma pobavil článok z Dánska, kde plánujú zaviesť aplikáciu na odobrenie sexuálneho styku na 24 hodín (aj keď pointa bola celkom vážna), tak mu môžete poslať aj niečo v tom znení. Pre mňa je všetko iné v tento sviatok zbytočné. Až teda na nejaký ten kvet. Ale je to aj o nastavených hodnotách človeka, tak niekoho iného poteší niečo úplne rozdielne.

engynka
10. feb 2021

@luna11 panenska kaviaren. Ale ja som nedala ten ich valentinsky box ale som si dala vlastny podla seba kedze na ranajky obvykle nepijeme frizzante 😂 Kazdopdne treba in napisat alebi zavolat a da sa s nimi dohodnut aj na case aj na obsahu. Su zlati

leskovael
10. feb 2021

Mne je jedno ci to je umelo vytvorený sviatok koli predaju, tieto reči milujem 🙄😅 podľa mna tí ktorí su zvyknutí si dat maličkosť hocikedy počas roka tak si ju proste dajú aj na Valentína.. A nejaká tá jedna ružička či čokoláda je úplne normálna vec či je Valentín alebo nie. Ale zato že tebe muž niečo kúpil a pochválil sa že je to niečo drahé, si nemusíš robiť veľkú hlavu z toho čo mu dáš. Urob mu pekné raňajky, priprav príjmu večeru a podobne veci a vybavené, nemusíte sa predbiehať kto dá komu drahší darček o tom to neni, aspoň podľa mna....

jvlo
10. feb 2021

Ideme na kávu 🤩 bez deti, len tak sa pomotať po parku

pssssst007
10. feb 2021

Môj priateľ má na valentína narodky tento rok 30 tak oslavujeme to .. valentína som ináč nikdy veľmi neprežívala

reuska1
10. feb 2021

@nmhc prosim ta, odkial si objednavala naramok?

ckatka
11. feb 2021

@matarony2 https://www.sashe.sk/redman
Na Facebooku ho nájdeš ako Erik Valkovič
Pošlem fotku keď ho rozbalim

nmhc
11. feb 2021

@reuska1 páči sa 🤗
https://www.gravirovane.sk/ doručene do 3 dní 🙂

matarony2
11. feb 2021

@ckatka
Ahoj, super ďakujem, teším sa na fotku.

matarony2
Autor odpoveď zmazal
matarony2
15. feb 2021

@ckatka
Ahoj, prišiel Vám opasok, ste spokojná? Ďakujem za fotku.

ckatka
16. feb 2021

@matarony2 áno manželovi sa veľmi páči. Dobrá robota. Kvalitná.

matarony2
19. feb 2021

@ckatka Ďakujem za fotku, opasok vyzerá veľmi dobre. Prosím Vás, kde sú vyryté iniciály mena? Môžete mi to prosím odofotiť. Ďakujem krásne za Vašu ochotu.

ckatka
19. feb 2021

@matarony2 to je len zvnútra.

matarony2
22. feb 2021

@ckatka Ďakujem krásne za info.

Strana
z3