Aký darček dávate manželovi na Valentína?
Ahojte, kupujete si s manželmi darček na Valentína? Mne môj povedal že mi kúpil nejaký drahý darček a ja preňho zatiaľ nemám nič ani nemám žiadny nápad. Celkovo mi príde zbytočné dávať si na tento “sviatok” darčeky ale on ho už objednal a tak mu chcem niečo kúpiť aj ja len neviem čo vymysliet
žiadne :D
@pininka1 asi to je risk alebo zisk...ja som radšej svoju objednávku zrušila keď som videla tie recenzie lebo viac objednávok žiaľ neprišlo , ako prišlo...a čo som si s niektorými ľuďmi písala čo objednávali tak niektorým ani nevrátili peniaze tak skončili s dlhým nosom 😬 ja som mala 60€ objednávku tak som zrušila. Ale možno to ešte neskôr risknem,budem sledovať ako sa na FB vyvíjajú tie recenzie.
Ja aj malá dostaneme od muža kvety a bombonierky a muž večer pekne spodné prádlo z toho sa aj tak vždy najviac teší ☺️takto som spokojná aj ja aj on a ešte aj malá. Ani dráhy neoslavuje Valentína, ale pre pokoj v rodine.... 🤣
Vidím, že toto je o ľuďoch. Tento sviatok neslávim účelovo. Inak, je to aj Medzinárodný deň darovania kníh 😀 Ja mám stále ukotvené, že muža jednoznačne vždy poteší nejaké sexy prádlo na jeho žene a presne, ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok, tak obľúbené jedlo. Jedlo si u nás bráva zvyčajne na starosti priateľ a to prádlo je už na mne. Okrem toho, že si kúpim to, čo sa mi páči, tak má darček aj drahý 😝 No a včera ma pobavil článok z Dánska, kde plánujú zaviesť aplikáciu na odobrenie sexuálneho styku na 24 hodín (aj keď pointa bola celkom vážna), tak mu môžete poslať aj niečo v tom znení. Pre mňa je všetko iné v tento sviatok zbytočné. Až teda na nejaký ten kvet. Ale je to aj o nastavených hodnotách človeka, tak niekoho iného poteší niečo úplne rozdielne.
Mne je jedno ci to je umelo vytvorený sviatok koli predaju, tieto reči milujem 🙄😅 podľa mna tí ktorí su zvyknutí si dat maličkosť hocikedy počas roka tak si ju proste dajú aj na Valentína.. A nejaká tá jedna ružička či čokoláda je úplne normálna vec či je Valentín alebo nie. Ale zato že tebe muž niečo kúpil a pochválil sa že je to niečo drahé, si nemusíš robiť veľkú hlavu z toho čo mu dáš. Urob mu pekné raňajky, priprav príjmu večeru a podobne veci a vybavené, nemusíte sa predbiehať kto dá komu drahší darček o tom to neni, aspoň podľa mna....
Ideme na kávu 🤩 bez deti, len tak sa pomotať po parku
Môj priateľ má na valentína narodky tento rok 30 tak oslavujeme to .. valentína som ináč nikdy veľmi neprežívala
@matarony2 https://www.sashe.sk/redman
Na Facebooku ho nájdeš ako Erik Valkovič
Pošlem fotku keď ho rozbalim
@reuska1 páči sa 🤗
https://www.gravirovane.sk/ doručene do 3 dní 🙂