Aký darček dávate manželovi na Valentína?
Ahojte, kupujete si s manželmi darček na Valentína? Mne môj povedal že mi kúpil nejaký drahý darček a ja preňho zatiaľ nemám nič ani nemám žiadny nápad. Celkovo mi príde zbytočné dávať si na tento “sviatok” darčeky ale on ho už objednal a tak mu chcem niečo kúpiť aj ja len neviem čo vymysliet
Asi objednám pizzu a kúpim pivo, víno manžel nepije. 😋😋😋
my mame pravidlo - da sa zjest alebo vypit, tento rok pivo https://www.presporskapivoteka.sk/p/342/z-kazde...
@siskabest musim pozriet ci su tulipany jedle kvety, toto pravidlo sa mi paci 😀
Kúpim mu pivo, on mne asi kvety ako každý rok.. nie sme romantici, takže to nevieme (a ani nechceme) romanticky ponat..
My si nekupujeme vacsinou nic. Ale myslim ze kazdeho muza potesi,ak sa zena prenho pekne upraví,nesmie chybat pekna bielizen a samozrejme aj to co s nou suvisi 😉 💓 aspoň moj chlap to berie ako nieco co nevyvazi ziadny kupeny darcek.
Nic;)). My vzdy niekam ideme, vlani akurat syn horuckoval, takze sme stravili na pohotovosti, teraz dufam budeme zdravi doma, tak si objedname dobru veceru
@paulinka17 nedávame si nič. Umelo vytvorený sviatok. Máme sa radi a lásku si vyznávame aj bez tohoto sviatku. 🙂
@btus každý sviatok je umelo vytvorený, žiaden nevzisiel z prírody samej 😅 takže je len na ľuďoch čo.sa rozhodnú oslavovať..
@jana_eyre_2 takže, my sme sa rozhodli, že neoslavujeme 🙂
@btus a tak je to správne, ľudia majú robit to, čo im vyhovuje.. skôr som smerovala na tvoju poznámku, že je to umelo vytvorené 😉
My väčšinou tiez tak, že manžel mne kúpi pekný hrnček (zbieram ich a milujem hrnčeky rôznych farieb a tvarov 😊) alebo kvety, bonbonieru a tak... Nie všetko, niečo z toho 🥰 a ja jemu väčšinou pripravím chutnú večeru s vínom, resp. šampanským ❤️ tento rok som objednala partnerské tričká z potrickuj.sk (veľmi sa mi zapáčili, také niečo ešte nemáme) a tento Valentín spolu oslavujeme už po 21. krát ❤️❤️❤️❤️
Ja ani na narodky nedostanem kym si sama nekupim... Hmmm
My väčšinou zabudneme
Ja dostanem urcite kyticu a nejaku skvelu bonbonieru a mojmu muzovi som objednala krasny whisky set😉
Jahody v cokolade box
@paulinka17 ahoj, na Valentín som kúpila drahemu také skladacie kempingove stoličky a riad pre dvoch. Radi chodíme opekať kade tade, manžel založí oheň a ja sa pri ňom hrejem aj pol dňa 😁
Deň pred Valentinom mame okrúhle výročie a to som chcela vymyslieť niečo špeciálne a myslím ze sa mi to podarilo.
Kúpila som knihu "co na tebe milujem" a teraz pracujem na tom, aby som ju stihla vyplniť. Sama o sebe zmysel nemá, treba ju dopísať, je to veľmi intímne vyznanie lásky. Doplní sa fotkami, zážitkami, malé aj väčšie vyznania, spomienky.
Žiadny my to neuznávame a neslávime ....
uvarim dobru veceru steak objednala som kolaciky on mne asi nic neda ale ja neriesim inkedy mi nosil kvety teraz sa neda
Ja nic ja chcem kvety 😁
Darčeky si nekupujeme, ja som hnusný minimalista v tomto. Väčšinou sme vybehli na večeru, ale tentokrát vybavím raňajky cez ranecko.sk a na obed rezne 😃 To bude sviatok sám o sebe. To čo nikdy nesklame, je oblečko na večer 😉
ovocnú kyticu.. ktorej sa aj tak najviac poteší malá dcérka 🙂 takže aspoň zdravšie pomaškrtíme.. inak to tiež neprežívame..

My mame na Valentína výročie, nikdy si nedavame nic, ale tento rok to bude 10 rokov co sme spolu. Ale iba taku malickost