Aký darček pre manželku na 40. narodeniny?
Dobrý deň,čo kúpiť manželke na 40 narodeniny ktorá nechce nič? Manželka pracuje ako zdravotná sestra ,nenosí zlato,nemá rada wellness ani žiadne pobyty,nerada cestuje,nemaľuje sa,ani oslavovať nechcela,tak sme s dcérou poza jej chrbát objednali oslavu v reštaurácii o ktorej zatiaľ ešte nevie.. Čo viem má dve kamarátky,s ktorými sa vie tak tri krát do roka stretnúť niekde na káve a obede a za tri hodiny je aj doma. Keď nepracuje,tak sa venuje deťom,nikam ani nechodí,má rada psíka a prácu v záhradke..🤔🤔🤔
@anonym_autor strielam od boku... (smart) hodinky alebo nejake ako "sperk" (lepsie)... aj ked teda nenosi zlato...
Nejaky den - nie welness ale nechty / kadernicka? Kniha / knihy? Zazitok s tebou a dcerou (let balonom?)...
Skus ked tak aj chat gpt...na taketo blbosti to je dobre (ako inspiracia)
Este na margo zahrady - nejakych zahradkarov na upravu zahrady? Alebo nejaky drahsi stromcek? Zalezi aj od budgetu. Kabelka by ju nepotesila?
Sestra dostala na 40ku obrovsky olivovnik do zahrady od manzela (ano aj ine veci, ale toto...) Thermomix je tiez fajn, ak este nemate, u nas aj po 5 rokoch ide velmi casto... zavisi ci by ju nieco take potesilo, ty ju poznas... .
Lístky do divadla na predstavenie obľúbeného herca?
@anonym_autor mobil, domácu jacuzzi , lístky na koncert
predplatné časopisu o záhradke, gumáky, oblečenie alebo náradie do záhradky, šperk, lístok na divadelné predstavenie
no keď nechcela oslavu, asi sa nepoteší tej tajne zorganizovanej (ja to tiež neznášam, mňa by ste nepotešili), čo sa týka darčekov dala by som jej peniažky nech si kúpi čo sama chce + nejaké lístky na predstavenie ak má rada divadlo, koncert...
@anonym_autor oslavovať nechcela, ale ty jej objednáš reštiku na oslavu. 🥴Aké pozorné od teba. 🥺 Zdá sa že ženu veľmi nepoznáš, keď sa takto verejne pýtaš. Ja by som v prvom rade zrušila oslavu, keďže si to výslovne priala ( bez oslavy) . 😁
Tiež budem mať čoskoro 40, oslavu nechcem a keby mi ju natajnáša spravia v reštike nepoteším sa.
Prečo máš problém rešpektovať že nič nechce? Mne úplne postačí kytica, torta a obed s rodinou v reštike
@anonym_autor žena nechce oslavovať, ale ty jej zabezpečíš oslavu. Wtf? Nič nepotrebuje? Tak jej sľub, že budeš lepším manželom😁. To ju poteší najviac
@anonym_autor žena nechce oslavovať, ale ty jej zabezpečíš oslavu. Wtf? Nič nepotrebuje? Tak jej sľub, že budeš lepším manželom😁. To ju poteší najviac
@rejka7 to mi pripomenulo kauzu Willa Smitha, ktorý plánoval oslavu ženy Jady. Jej štyridsiatku. Urobil z toho mega projekt za milióny. Jada mu na hotely vynadala. Asi musím dodávať, že sú už rozídení. 🤣. Skús si pozrieť tu kauzu v bulvári, pre inšpiráciu.😉
No asi nebude milo prekvapena ,aby nebola z toho zbytocne veľká búrka doma
Radsej ju zober niekde ty a ona ako toto ,asi moc nevyhľadáva spoločnosť ľudí
oslava ktoru nechce to je terno,
a co sa tyka darceka, ty ju nepocuvas ? urcite ma nejake sny.. a ked darcek tak nie spolocny alebo do domacnosti ako pracka,mixer a podobne veci,,... ona nie je slúžka.
kup jej napriklad nejaky kurz na nieco co ma rada,kurz tancovania,..... ale urcite nie ziadny pracholapac...
@anonym_autor tiež som nič nechcela(povolanie mam ako tvoja žena) dostala som hodinky-take ako “šperk” nosím ich na priležitosti. Ale 40-ruží podľa mňa nič nepokazíte prípadne niečo do zahrady zasadiť ja som dostala od brata pekný stromček.
@anonym_autor akože prepáč ale keď oslavovať nechce tak ju aspoň vypočuj a tú oslavu urob doma.
ak nema rada oslavy a chces ju oslavou prekvapit skor by som volila oslavu na chate ako v restike to je take strojene
Fúha tak žena nechce oslavovať a ty jej potajme spravíš oslavu?, dosť by ma to nasralo teda, a ešte by som mužovi vynadala, že či je nechápavy, darček ťažko radiť parfém aky používa vždy poteší, kytica kvetov, hodinky, wellness, kino, poukážka do obchodu poteší každú ženu, tu oslavu by som vážne zrušila
Suseda dostala citronovnik, nejake pekne veci do zahrady. Mozno taketo cosi
Alebo jej kup poukazku do nejakeho obchodu s kvetinami, do zahradkarstva, niecoho ako Obi/ Hornbach a pod
@anonym_autor Vy sedite doma ako kvocky aj s dcerou? Zrus oslavu, zbytocne minies peniaze. Nech si doma navari, pripravi a pozve rodinu.
@anonym_autor strielam od boku... (smart) hodinky alebo nejake ako "sperk" (lepsie)... aj ked teda nenosi zlato...
Nejaky den - nie welness ale nechty / kadernicka? Kniha / knihy? Zazitok s tebou a dcerou (let balonom?)...
Skus ked tak aj chat gpt...na taketo blbosti to je dobre (ako inspiracia)
Este na margo zahrady - nejakych zahradkarov na upravu zahrady? Alebo nejaky drahsi stromcek? Zalezi aj od budgetu. Kabelka by ju nepotesila?
@anonym_2fe890 na margo záhrady... Keď sa niekto rád hrabe v záhrade, tak určite netúži po zástupe záhradníkov, aby to tam urobili za ňu.
@anonym_autor kúp jej nejaký pekný stromček, rastlinu a nejaké kvalitnejšie náradie. Alebo nejaké super pohodlné ležadlo do záhrady.
@anonym_autor ja by som svojho manzela asi "zabila" keby mi urobil oslavu, ked ja nechcem.
Ja som rovnaka...nechcela som ani oslavu, ani darcek. Ked viem, co by som chcela, tak by som mu povedala.
Ked ma rada zahradu alebo kvety...tak urcite nejaky kvet izbovy.
My sme svagrine urobili na jej 40r crepnik a dnu kvietok. Tomu sa veeelmi potesila.
@anonym_autor kúpte jej obrovskú kyticu a dajte jej 500€ nech minie po čom túži 😊😊
@anonym_autor peniaze isto nie !!! nepouzije to pre seba ak nic nepotrebuje.
@anonym_autor Kup jej masaz noh. To vzdy dobre padne. Ci uz v praci stoji alebo sedi
Za oslavu by som ta prizabila. Ak by som bola donutena oslavovat bez pripravy, so sedivymi vlasmi, olupanymi nechrami a cez kramy, urcite by som vdacna nebola. Ja mam rada voucher na masaz, pripadne ku kadernicke/kozmeticke.
@anonym_autor peniaze isto nie !!! nepouzije to pre seba ak nic nepotrebuje.
@frflos_nespokojny ved si nemusi nieco kupovat HNED. Skor ci neskor vsak nieco potrebovat bude alebo sa jej nieco zapaci
@frflos_nespokojny ved si nemusi nieco kupovat HNED. Skor ci neskor vsak nieco potrebovat bude alebo sa jej nieco zapaci
@anonym_ebe5e7 ako je pravda , ze kazda zena je ina, ale ako pise autor " nic nechce"
a to znamena, ze to nepouzije pre seba ale posle dalej
masážne/relaxačné zariadenie
vymaľuj byt, vymeň nábytok, koberec, posteľ, gauč
smartfón, tablet
záhradná infraštruktúra (gril, altánok, posedenie, sprcha)
zariadenie na cvičenie (stroj na cvičenie)
elektrobicykel, bicykel, auto, parkovacie miesto, garáž
spoločný kurz spoločenských tancov
lístky do opery, divadla, kina, na výstavu, koncert, športové podujatie
namaľuj obraz, kúp obraz, umelecké dielo,
dohodni s jej obľubeným/obľubenou osobou, že jej príde zagratulovať (herec, športovec, spevák,... )

Dostala som 40 ruzi a trojtyzdnovu dovolenku, tazko radit, ked ona toto nema rada... mozno do zahrady altanok dat postavit alebo nejaky kutik na citanie alebo saunu domov bazen... alebo alebo... .nieco vacsieho "gesto" proste... skus tak...