Aký darček pre priateľa na promócie?
Ahojte, priateľ bude mať onedlho promócie a ja rozmýšľam, co mu mám kúpiť ako dar? Konci bc, čiže nechcem niečo až moc “veľké”, to plánujem keď skončí ing. Nejaké rady? Ďakujem ❤️
@anonym_autor nejakú zaujímavú knihu?
@zmrzlinka2021 to mi napadlo, ale nie je moc typ, ktorý rad číta 🥹
ja som kupila velke lego, ale on miluje lego tak to nemusi kazdemu sadnut 🙂
no zalezi od financii ktore mas ...Moj syn dostal teraz naramok lacoste od kamaratky na narodky a celkom sa potesil
@zmrzlinka2021 to mi napadlo, ale nie je moc typ, ktorý rad číta 🥹
@anonym_autor
Ak plánujete spoločnú budúcnosť, vrelo odporúčam lepšiu žehličku alebo vysávač. Nech vie, že aj ako pracujúci muž sa bude spolupodieľať na chode domacnosti 😏 A kľudne aj pozvi na dobrú večeru k tomu.
@anonym_autor
Ak plánujete spoločnú budúcnosť, vrelo odporúčam lepšiu žehličku alebo vysávač. Nech vie, že aj ako pracujúci muž sa bude spolupodieľať na chode domacnosti 😏 A kľudne aj pozvi na dobrú večeru k tomu.
@anonym_50ae8d no tak dakujem pekne za taky darcek...vysavac...neviem ci by som sa potesila keby som na promocie nieco take dostala
Mne manzel, vtedajší priateľ, kúpil k promociam hodinky Festina.
@anonym_autor k bakalarovi ak pokracuje urcite na inziniera / magistra by som mu dal nieco symbolicke... ja som na bc promociach ani nebol - naco...
Ho pozvi na zakusok alebo sprav pekny vecer...
kup 2 lacne akciove letenky niekde v Europe v case ked este bude mat prazdniny (napr Rim). Ak mozes, tak zaplat aj nejake airbnb, ak nie, tak len letenky,, Urob itinerar (ak na tieto veci nie si, tak sa porad s AI, ta ti to naplanuje razdva). Vytlac a daruj. Budete mat spolocne zazitky.
čo ho zaujíma? Aké má koníčky? Nosí náramky, retiazky, nejaké šperky? Podľa toho vyberaj. Ale na Bc. promóciu úplne stačí posedenie, prípadne nejaká kniha ( napr nejaká encyklopédia toho, čo ho zaujíma) Nič veľké. Je to len Bc.
@anonym_autor Listky na festival, na koncert oblubenej kapely alebo na nejaky zapas. Alebo na nejaku ochutnavku, veceru s wellnesom pre vas 2.
je nutny darcek? my sme to ani nejak extra neoslavovali.. mozno tie listky na nejaku akciu by boli fajn
čo ho zaujíma? Aké má koníčky? Nosí náramky, retiazky, nejaké šperky? Podľa toho vyberaj. Ale na Bc. promóciu úplne stačí posedenie, prípadne nejaká kniha ( napr nejaká encyklopédia toho, čo ho zaujíma) Nič veľké. Je to len Bc.
@btus momentálne nemôže nosiť ani náramky, retiazky, ani hodinky ( okrem športových, ktoré už má ), pretože je na vojenskej akadémii a tam je to prísne strážené.. to som mu plánovala kúpiť až na ing, keď vyjde zo školy a nebude mať až také prísne podmienky😇🥹 mám veľmi obmecné možnosti, že čo môžem a čo nie no😩
Značkové pero
@btus momentálne nemôže nosiť ani náramky, retiazky, ani hodinky ( okrem športových, ktoré už má ), pretože je na vojenskej akadémii a tam je to prísne strážené.. to som mu plánovala kúpiť až na ing, keď vyjde zo školy a nebude mať až také prísne podmienky😇🥹 mám veľmi obmecné možnosti, že čo môžem a čo nie no😩
@anonym_autor išla by som teda na nejakú večeru, kino.... a potom pekný večer. 🙂 Je to len Bc. Možno ešte nejakú fľašu kvalitného alkoholu ( ak pije). Alebo možno malú spoločnú fotku dať zalaminovať, aby si ju mohol dať do peňaženky.

@anonym_autor nejakú zaujímavú knihu?