icon

Aký darček priniesť na oslavu bez pozvania?

1. feb 2025

Potrebujem rýchlo poradiť. Včera mal známy oslavu vo forme chaty, na víkend. Dnes tam ide jeden môj kamarát a pýtal sa ich, či môže vziať mňa so sebou pretože sme sa dlho nevideli atd. Ja tam pôjdem, bola by som tam od obeda do večera dnes. Prosím nepíšte mi že načo a tak, ja viem načo. Len by som chcela poradiť, čo priniesť? Nebola som priamo pozvaná na oslavu včera, avšak je mi trápne prísť s prázdnymi rukami a potom sa nechať hostiť. Nechcem však kupovať drahé fľašky a neviem čo za 15-20€, len nejakú symbolickú vec aby som nešla naprázdno. Máte rady?

Strana
z3
simsalabim
1. feb 2025

Nieco upec.

lindous
1. feb 2025

No ja osobne by som tú lepšiu fľašu zobrala, o to viac preto, že aj keď som nebola priamo pozvaná ma pohostia 😅... ale keď nechceš za toľko, tak asi by som siahla po lepšej čokoláde/bonboniére alebo ako je vyššie, nejaký koláč spraviť...

mamina7070
1. feb 2025

nerozumiem v akej sume tam chces nieco priniest ak ti je 15€ vela
tak prines zopar balickov zuvaciek

a pribal si lepenaky a flasu vody

autor
1. feb 2025

@mamina7070 idem tam len na pár hodín aj to ma berie kamarát ako prekvapko tomu známemu, ktorého som dlhšie už nevidela lebo bol odcestovaný. Preto nechcem neviem aké veľké dary vymýšľať lebo som nebola pozvaná priamo :D

0silvia0
1. feb 2025

Ako nepozvany host by som priniesla flasku a krabicu kolacov, nehodi sa prist s nejakou blbostou za 5 korun. Ale to som ja, su aj taki, co sa s usmevom kade tade nechaju hostit zadarmo.

vkatush
1. feb 2025

Akože pre mňa fľaša za 15 eur, ak idem k niekomu na chatu (je jedno či pozvaná alebo nepozvaná), je nič. Aj keby som len na hodinu prišla.
A ak by mal ešte aj nejaký sviatok a preto chata, to už ani nehovorím.
Slušné vychovanie.

Ak nechceš veľa míňať, kúp 3 eurové víno v Tescu a máš vybavené.

weronika171717
1. feb 2025

Známemu ako prekvapko???? To máte 15 rokov? 😂😂😂

pralinka86
1. feb 2025

Asi ho poznas, ak pije alkohol, tak flasu a krabicu pagacov alebo nejaký kolac.. chlapi zjedia určite dnes/zajtra
Je jedno na kolko ides, proste slusnost

lindous
1. feb 2025

No ono práve tá fľaša za "15€" nie je neviem aký veľký dar, pod tým si predstavím niečo úplne iné a príde mi to vhodné na túto situáciu 😅

weronika171717
1. feb 2025

Zbal si lepenak, kúp žuvačky a choď ako písala jedna žienka vyššie. 😁

gab1sol
1. feb 2025

Pri drahých fľašiach som myslela, že sa budeme baviť o nejakých 100e koňakoch či whisky… Ale ak ti je veľa dať 15-20e (veď to je jedno lepšie víno a niečo sladké), to asi radšej nič. Ja osobne by som to v takom prípade vôbec neriešila, že si nič nepriniesla. Ale keby si mi doniesla nejaké lacné čučo, čo nikto nevypije, akurát sa vyleje… Tak by som si pomyslela svoje. Alebo by som ťa ním rovno pohostila. 😉 Naozaj, nosiť niečo za každú cenu, keď na to nemám, nie je riešenie.

ina2405
1. feb 2025

Ja by som nesla, je to trápne ako prekvapko podľa mňa - taká vtierka a ak áno, tak s krabicou koláčov a drahou fľašou. Lebo píšeš známy, nie dobrý kamarát..tak preto.

0silvia0
1. feb 2025

Jezkovy oci, ked ako prekvapko, sorry, mi napadlo, ze tam ides striptiz robit🙆‍♀️, nebite ma, no napadlo mi to no🫣

maca1984
1. feb 2025

Keby si napísala že nechceš nič za 100 a viac €, ok.
Ale fľaša za 15-20 € naozaj nie je nič svetoborné.
Ak nechceš investovať ani toľko, tak by som nikam nešla alebo by som radšej nič nepriniesla, ako by som sa mala zhovadiť nejakým "darčekom" za 2 €

mamina7070
1. feb 2025

ides tam na obed a veceru a cas medzitym

flasa za 15€ vobec nie je draha ked si sa tam takto votrela (co je inak dost trapne ale tak holt kazdy mame nejake hranice

martul
1. feb 2025

Jasné, taký je to kamoš a ty mu ideš robiť prekvapko....ani ťa len nepozval, tak neviem aké prekvapenie mi chceš robiť, aby sa naštval?

evaachesa
1. feb 2025

Len aby to pre neho nebolo nepríjemné prekvapko keďže on sám ťa na oslavu nepozval. 🫣 A fľaša za 15e je drahá? Tak ja neviem, dones popcorn do mikrovlnky aby ti to nebolo trápne že prídeš na prázdno. 🤷

mamamasama
1. feb 2025

Mne takto prišla na narodeniny sesternica mojej švagrinej. Trapas neskutočný. Pred dverami zavolali švagrinej, že majú pre mňa darček, či im otvorím. Bola som v šoku, nie prekvapená 😆 Fakt tam nechoď, prosím ťa. A už duplom nie s týmto nastavením. 😅

kvietok173
1. feb 2025

Ak bol odcestovany možno v cudzine tak niečo naše na pripomenutie 🙂. Nie som za alkohol ale v prípade daru pre muža asi je to to naj. Osobne by som šla do Tatranskeho čaju alebo niečo na ten spôsob nie klasiku.

unicornlady
1. feb 2025

Tebe sa ten chalan páči?

3petka
1. feb 2025

Ak niekde nie som pozvaná, nejdem tam aj keby som mala prekvapiť prezidenta. A máš ušetrené… načo sa niekam pchať kde má nechcú, nepotrebujú.

muchotrafka298
1. feb 2025

Za 15 EUR nekupis ani lepsiu flasku vina alebo tak jednu bonbonieru Lindt alebo Lyra. Ako na co tam ides? Ja nerozumiem tomu, ze mas byt pre niekoho prekvapenie. On o to vobec stoji? Nie ze ty tam prides, nikto Ta nepozval, necakaju Ta a teraz co, trapna situacia pre obidve strany. Alebo vyskocis z torty ako v americkych filmoch a zakricis prekvapeeeniiieeeeeeee 🙈
A ked nemas ani to, aby si priniesla nejaky konak alebo whisky za minimalne 50 EUR, tak radsej ostan doma.

lucia13022023
1. feb 2025

S takýmto nastavenim by som nikam nešla. Dlho ste sa nevideli, je to známy, si prekvapko a nechceš dat za darček viac ako 15e...

kaca222
1. feb 2025

Kúpila by som lepšiu fľašu za 15-20€ a ak by mi ostal čas, niečo by som upiekla

pribinak
1. feb 2025

Z tohoto bude pekný trapas ….ist niekam kam nie som pozvaná ….akoze prekvapko….15 eurová fľaša ….😳😳😳😳😳😳😳 toto bude pruser 🥴🥴🥴🥴

Prosím tá, ty si tam do niekoho buchnuta?

fairyy
1. feb 2025

podla mna je uplne jedno ci si pozvana nepozvana ides ako prekvapko oslavencovi ber poriadnu flasu, aspon ked to vypali zle, tak sa potesi aspon flasi 😀

evcagabi
1. feb 2025

Co si spolocnicka ked ides ako prekvapko? Veru, v tom pripade nic nenos

nikaeli
1. feb 2025

A koho sa ten kamoš, s ktorým ideš, pýtal? keď to má byť pre oslávenca prekvapko? nemal by o prítomných rozhodnúť práve on? neviem ti poradiť dar.. za mňa je niečo 'symbolické' dezert Tatiana 🤪

dzulli1980
1. feb 2025

Mne toto príde strašne úbohé ... kdesi sa takto nasilu vtierať ... také pubertálne, hlúpe.

muchotrafka298
1. feb 2025

@evcagabi vdaka ze si to napisala, lebo mna napadlo presne toto iste. Ze ona je darcek.

Strana
z3