Aký darček priniesť na oslavu bez pozvania?
Potrebujem rýchlo poradiť. Včera mal známy oslavu vo forme chaty, na víkend. Dnes tam ide jeden môj kamarát a pýtal sa ich, či môže vziať mňa so sebou pretože sme sa dlho nevideli atd. Ja tam pôjdem, bola by som tam od obeda do večera dnes. Prosím nepíšte mi že načo a tak, ja viem načo. Len by som chcela poradiť, čo priniesť? Nebola som priamo pozvaná na oslavu včera, avšak je mi trápne prísť s prázdnymi rukami a potom sa nechať hostiť. Nechcem však kupovať drahé fľašky a neviem čo za 15-20€, len nejakú symbolickú vec aby som nešla naprázdno. Máte rady?
Ked ti nabuduce nepride pozvanie, tak sa necuduj a nesnaz sa opat dostat na tu "zurku"..
Ja neviem, nemozete sa normálne stretnúť len tak na vopred dohodnutej kave alebo co..ked ste sa nevideli 2-3 r a chces sa zjavne stretnúť
Oslavencovi asi odlahlo 😁
to je trapas toto :D :D :D
to si fakt pisala priamo oslavencovi a nie kamaratovi???
,,ale povedala som mu že ak tak veľmi chce nech zorganizuju nabudúce žúrku kde budem priamo pozvaná :D” Keby tak veľmi chcel, tak ťa pozve hneď. Ty si ešte ideš diktovať nech urobí nejaku žúrku kde ta priamo pozve? Ved tak urob žúrku ty. Aha, ale to by stálo viac ako, 15 eur 😃
Aj mne autorka uplne pripomina tu kocku co bola zamilovana do svojho sefa co je zasnubeny a cakaju dieta a potom ho chudaka nahanali este aj jej sestra a matka 🤣. Autorka niesi to ty? Len si sa zamerala na ineho stastlivca?
To nebola od začiatku dilema. Kto to vlastne spískal? A píšeš o ňom ako o známom. Aké je to už len prekvapenie, keď nie ste ani dobrí kamoši. A povedz mi, že tú sms si písala tvojmu kamošovi a nie priamo oslávencovi.
Dlho som sa necítila trápne za niekoho 😀 možno keby ma autorka tak 15 rokov, tak by sa to dalo pochopiť ako zúfalý pokus sa niekam dostať a ešte nakoniec robiť drahoty…
@brrunetkaa podľa mňa tam šla 😃
@laila22 nauč sa čítať 🙂
Ak sa s nejakým známym nevidím nejaký čas,tak mi je úplne u prdele,že robí nejakú žúrku,a nie že by som sa tam ešte nasilu pchala.......
Ja čítať viem, aj s porozumením..🙂
Wtf to čo ste sa do nej pustili 😅😅😅😅 preboha.... Ved ani sa možno neplánuje hostiť až tak. Viacmenej chcela pozrieť, pokecať a odísť.. ani tam nespí. Darčeky do 20-30€ je ok. ( Keby som pozvaná, idem aj na hostinu, blaba , tak kupujem aj nad 60€ ) ale toto je ina situácia a nemusela všetko zas napísať sem. Takže tieto urážky nerozumiem ale ok...

Autorka, ale to si mala adresovať tomu kamarátovi že nabudúce prídeš len keď ťa pozvú a nie oslávencovi. 🤦🏻♀️Veď on ťa na oslavu predsa neplánoval pozvať a asi ani na žiadnu ďalšiu. 🫣 Radšej už nič nikomu nepíš a urob si dnes pekný deň. 😁