icon

Aký je najhorší vianočný darček pre ženu?

papaya1234
2. dec 2024

Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?

lenka.25
2. dec 2024

@biba_18 áno , keď sa ma niekto spýta tak poviem väčšinou biele bavlnené ponozky , ktoré nosím a mám ich rada . Nehovorím , že z nich budem skákať 2 metre 50 , ale áno , stačili by mi . Myslis , že som ich niekdy dostala ?
@macatt 😆

macatt
2. dec 2024

@lenka.25 😃ja hovorím sprchový šampón akékoľvek množstvo a dostávam telové mlieka, ktoré nepoužívam🤓

tetapetra
2. dec 2024

@danyelia nehnevaj sa,ale toto raz určite využijú 🤣. Minule bolo v správach,že miest je málo, takže...ako by našla 😂

ayato
2. dec 2024

@michaela329 toto robí aj môj muž. Ale on to povýšil na vyšší level. Opýta sa ma čo by som chcela, poviem prsteň, ošomre to, že načo mi je ďalší potom mi povie, že nevie aký má vybrať nech mu pošlem. Pošlem mu tri , ktoré sa mi páčia aby z nich vybral a pod stromčekom na čaká nejaký úplne iný a samozrejme mimo môjho vkusu 😂. To isté aj s knihami poprosím ho, či by mi mohol kúpiť knihu do čítačky, pošlem mu link... A on kúpi niečo úplne iné, lebo tá čo som mu poslala sa mu nezdala vhodná 🤯

viestta
2. dec 2024

Zehlicka. Asi mal niekto pocit, ze tym vo mne vyvola lasku k zehleniu...

ayato
2. dec 2024

@viestta mňa by zaujímalo kto ti dal takýto darček 😃

viestta
2. dec 2024

@ayato na podiv to nebola svokra

mameha7
2. dec 2024

@papaya1234 čiernu farbu na vlasy po záruke. Som ryšavá a vlasy si iba hennujem.

svetlonos
2. dec 2024

@mameha7
🤣🤣🤣

beata_k
2. dec 2024

@papaya1234 Permanentka do fitka bez predoslej konzultacie. ( nedostala som, ale toto by bol moj najhorsi "darcek")

mane01
2. dec 2024

@papaya1234 ja som raz dostala od ex kuchynsky spotrebic, po ktorom tuzila zena jeho kamarata… skoda, ze ja nie! 🤦🏼‍♂️

oblecenie99
2. dec 2024

@lenka.25 Tiež neznášam darčeky, čo potrebujem, si kúpim a nenávidím, ako si meníme so švagrinami na Vianoce darčekové sady sprchacov. Nerada darujem, nerada dary prijímam, neznášam to vymyslieť, zháňať, baliť a dávať.

svetlonos
2. dec 2024

@viestta
ja mam až dve parádne, najviac sa nimibzehlim, keď si ukradne čas a sijem nejakú drobnosť detom 😁

ayato
2. dec 2024

@viestta moja by to dokázala 😃 . Nám raz kúpila nový vysávač, ale s tým, že ten náš "starý" si vezme ona , veď nepotrebujeme dva. Cena, kvalita, výkon toho nášho sa tomu čo doniesla nerovnala ani po piatich rokoch používania 🙈

svetlonos
2. dec 2024

@295anicka
joj a keby si ešte aj môžem vybrať sama ten šijací stroj, to by bolo radosti 😀.

lenka.25
2. dec 2024

@oblecenie99 no tak ja zas rada kupujem darčeky , ale hlavne deťom . Dospelým sa všeobecne kupujú zle darčeky . No čo už mám napríklad kupit zarábajúcemu mužovi , ktorý zarobí 3 krát viac ako ja 🤯

ja_bb
2. dec 2024

@papaya1234 mne chcela svokra kupit wellness pobyt, ale to by mi spravila ako za trest,neznášam vodu,kupanie,sauny, takže keby nestopnem cez muza,ze ani nahodou,tak by som sa musela riadne pretvarovat. Neznášam,keď niekto dáva darceky podľa seba.

marca12
2. dec 2024

@papaya1234 Sada smaltovanych hrncov

jankalukasova
2. dec 2024

Ono záleží od koho ten darček je.
Od manžela naozaj očakávam niečo iné veci do domácnosti. Hoci teraz som chcela na narodeniny foodprocesor... Pre istotu sa niekoľko krát pýtal či určite 🧐
Od svokry dostávam drobnosti do kuchyne úplne bežne a vôbec mi to neprekáža. Je to veľmi prakticky zmýšľajúca žena a sama väčšinou dostáva praktické veci. Dostala som od nej maselničku, nejaké hrnčeky, tiež držiak na servítky.... V tehotenstvách pravidelne krém proti striám. Ona to proste brala tak, že mi kúpi za 20€ krém a ja tých 20€ ušetrím...Ale vôbec to pre mňa nebol problém ani som to nevnímala nejak negatívne.

viestta
2. dec 2024

@svetlonos co ti poviem, mne na zehlicke narastla pavucina 😅

kristinka92
2. dec 2024

Mne sa osobne nepáči keď sa davaju dary nejakej konkretnej osobe,dary ktoré sa musia kúpiť tak či tak - pokial si to vyslovene neželal dotyčný ako nejaky špeciálny porcelán alebo tak, ale dať žene taniere do domácnosti, žehličku lebo sa stará pokazila a podobne. Akože? Že s tým žehlí najmä žena, neznamená že z toho bude mat bohovsku radosť..mna teda osobne žehlenie nenapĺňa, spravim to lebo musím, žehlička by som si povedala že fajn ale ako darcek pre mna? To je asi ako kúpiť benzín do auta pre muža…je to treba, ale špeciálne by sa asi nepotešil

lucia13022023
2. dec 2024

Fuha, ja som asi zatiaľ zlý darček nedostala 🤣 ale to pohrebné miesto je topka 🤣

macatt
2. dec 2024

Celý život som sa vyžívala kupovať švagrinej atď kabelky😵‍💫 a tiež aj sebe no.. ALE tento rok sa mi moje kabelky podarilo zredukovať na 3ks, na čo som hrdá a teraz sa trochu bojím, že čo som zasiala, sa mi začne vracať🙏🏼

eeffka
2. dec 2024

Pekac na kacku (nejem ju) a este ani do rury nevosiel 🤣🤣🤣

michaela329
2. dec 2024

@ayato môj našťastie rešpektuje to, čo rada čítam 😃 Ale šperky som vzdala, vždy zahlasim elektroniku - v tom sa vyzná lepšie.

fidorka7
2. dec 2024

akože, celkom nesúhlasím, že najhoršie je "nič " ... mne napríklad svokra /v tom čase pomerne mladá žena, pracujúca/, podarovala ako vianočný darček obyčajnú handru na dlážku /vyzeralo to ako uterák, aj som sa najskôr potešila, ale nie, uterák to naozaj nebol 😒/. a teda o tomto nemôžem povedať, že lepšie, ako nič... keby nič tak ma neurazí tak, ako s handrou na zem - a o to jej aj išlo, uraziť ma, znemožniť a ponížiť. Takže niekedy je "nič" tá lepšia voľba.

btus
2. dec 2024

čokoľvek na prácu v domácnosti - žehlička, vysávač hrnce...... Ak má byť darček, tak taký , ktorý je pre mňa, nie pre našu domácnosť. Mne sa teraz manžel smeje aj s dcérou, že mi kúpia tretry a kufre s pedálmi na bicykel. Vedia, že to vyslovene nechcem, lebo bicykel mám ako nutné zlo. 🙂 Kamarátka dostala od manžela skialpy - nechodí vôbec skialpovať a lyžovať veľmi málo. 🙂 A od svokry sme dostali protialergenne paplóny, lebo sa jej nepáčili naše perové a v ete máme len deky. Nuž, sú na padláši. 🙂 Ani sa len nespýtala, či ich potrebujeme.

duppka13
2. dec 2024

Jeden rok som dostala vysavac a druhy rok postel, treti rok koberec. Odvtedy si uz vyberam darceky sama.

nttnnt
2. dec 2024

veci, ktore si niekto kupil do domacnosti a po case zistil, pri upratovaní napr., že sú mu nanic tak zabalil a daroval....ako mne moja svokra (aka to ironia) minule vianoce napriklad zehlicku na zavesy, taku tu rucnu ocividne pouzitu a este aj svoj vlas ciernocierny tam nechala...a kopu inych "skvelych" veci pouzitych.....

lindahhh
Odpoveď bola odstránená