Aký je najhorší vianočný darček pre ženu?
Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?
@lelelienka aj ja tak. Nie vždy sa ľudia trafia, to je už ten risk pri kupovaní darčekov, ale zatiaľ ma nikto darčekom neurazil i keď som už dostala kadečo. Tiež si myslím, že nie je nič horšie ako druhého odignorovať a nedať mu nič.
A ešte ma napadli peniaze, štýlom tu máš niečo si kúp. Viac sa poteším čokoláde za 5 eur, kde si človek dal aspoň minimálnu námahu niečo kúpiť ako dať 500 eur, že choď si kúpiť… To ma vyslovene uráža.
Ja som asi pred 23-mi rokmi dostala od mojej mamy siticko (rozne nite, ihly, spendliky, a ine blbosti, ktore netusim na co su), ja mam husiu kozu uz len pri pohlade na odtrhnuty gombik, manzel si zasiva sam a obcas zasije aj mne, bola som z toho darceka velmi sklamana, ako som videla zabalene nieco velke okruhle , myslela som si, ze to bude kozmeticky kufrik na cestovanie….
Vadí mi dostávať "haraburdy" - veci, ktoré nevyužijem, kúpené len preto, aby niečo bolo, bez ohľadu na to, čo sa mi páči/využijem. K veľmi zlým darčekom patrí pri laktózovej intolerancii mliečna čokoláda alebo iné, hoci "home made", výrobky s obsahom mlieka, ďalej kozmetika na spôsob "išla som do drogérie a toto som videla" /bez ohľadu na typ pleti, vek, potreby - ja som pri svojej suchej pleti dostala alkoholové tonikum pre puberťákov na nečistú pleť a už takmer 30 rokov používam výlučne prírodnú kozmetiku/. Ďalej som dostala biele ponožky väčšieho čísla, teplé ponožky (naozaj každé Vianoce potrebujem dostať aspoň 1 pár? načo?) Ja rada posielam tipy, čo by som využila - nech si darujúci vyberie podľa svojho vkusu a peňaženky. Ďalej, čo ma vyslovene rozčuľuje, sú nevhodné darčeky pre dieťa - napr. pre 4 mesačné dieťa ponožky pre novorodenca, pre chlapčeka ružové podbradníky, polyesterové nohavice, pre ročné dieťa tričká veľkostne na 5-6 rokov, vetrovka kúpená bez opýtania, nevhodné hračky (s ostrými hranami, príliš malé kvôli bezpečnosti, 845-te autíčko, keď má doma obľúbenejšie, čo si sám vybral, voskovky snáď ešte z obdobia WWII a ešte by som písať mohla...). Tieto Vianoce sa ma ešte nikto nepýtal ani na darčeky pre dieťa, tak sa môžem tešiť, čo zase rodina vymyslí, keďže všetko vedia lepšie a riadia sa vkusom z časov, keď oni mali deti... S čím mi nejde pohnúť. :D
Moja topka sú reklamné predmety s logom firmy môjho svokra. Perá som rozdala, kalendár bol z minulého roka, hrnček som nechtiac rozbila asi týždeň po Vianociach, ale dáždnik mam aj po rokoch. Evidentne na mňa zabudol, rýchlo šiel do skladu, vytiahol prvú tašku ktorú našiel a ani nepozrel ze sú to veci rok staré😂🤦♀️ vtedy som bola sklamaná aj nazlostena, teraz sa po rokoch na tom smejem.
@marianarem lenze to su veci, ktore proste musis kupit tak ci tak, inak proste nenavaris 😃 pokazi sa ti mixer - budes cakat na nejaky sviatok aby si ho slavnostne mohla dostat, alebo si ho proste kupis, lebo ho potrebujes? Proste odpinkat niekoho na vianoce ci sviatok niecim, co by sa kupilo tak ci tak a este k tomu to nie je len pre obdarovaneho, ale hlavne pre vsetkych okolo ja osobne nemam rada. Ale samozrejme kolko ludi tolko chuti ☺️
@sissy27 No nie je to darcek pre teba, pre mna ano. Ja som si raz mixer ako darcek vypytala 🙂 Taky trochu lepsi, aj s mlyncekmi na bylinky a na korenia, robim si casto cerstvo namlete koreniny a zmesi, su takto lepsie ako kupene v beznom obchode. Keby to nebolo ako darcek, tak vzhladom na rozpocet by som si mixer kupila aj tak, ale nejaky obycajnejsi. Aj moj muz ma rad, ked dostane ako darcek nejake nastroje na majstrovanie. Ale tak mop by ma napriklad nepotesil, lebo upratovanie nemam rada. Ide o to, co koho bavi.
@papaya1234 mali sme pred cca 30r jeden taky putovny pulover. Kupeny v polsku, taky unisex ale skor damsky, svokre bol velky tak ho chcela dat svokrovi, ten jej povedal ze damsky sveter nosit nebude. Tak ho na narodeniny podarovala synovi, vtedy mojmu frajerovi. Ten jej ho vratil kedze bol damsky. A ona mi ho podarovala na vianoce. Ten jeho pohlad na nu pod stromcekom nezabudnem 😁 do druheho dna sveter zmizol a uz sme ho nikdy viac nevideli. 😄
Oslavujem narodeniny pár dní pred dušičkami a dostala som od ex chryzamtemy v kvetináči 🤣🤣🤣
@papaya1234 ziadny darcek je pre mna lepsi ako nejaka gycovina ci somarina, ktoru nevyuzijem, co mi vedela davat moja mama 🤦♀️
Ja dostavam len od manzela a to bud nic alebo nieco, co si popytam, ze mi treba...toho roku som pytala kameru do auta, tak uz aj so synom googlili a hladali 😁
@papaya1234 Už to bude na Vianoce 35 rokov, čo sme boli s vtedy ešte frajerom prvé Vianoce... Strašne som sa tešila ako ho obdarujem a čo dostanem ja. Tak som potajme strikovala krásny biely pulóver z vlny, vypletany, k tomu som kúpila denim košeľu, úzku čiernu kravatu, čo sa vtedy nosila, kožený opasok a strieborné manžetové gombíky... No a ja som dostala 5 - slovom päť párov teplých hnedých melirovanych pančuch, ktoré mu zohnal kamarát vo velkosklade, lebo to bol vtedy uzkoprofilovy tovar. No čo vám poviem, od jedu som sa pripila Becherovkou a šli sme na polnočnu omšu, ktorá bola potom veľmi veselá. Vďaka tomu na naše prvé Vianoce nikdy nezabudnem a darčeky vyberáme spolu, lebo o podobné prekvapenia nestojím, neviem sa pretvarovat. A chúďa dcéra dostala potom o 3 roky na Vianoce od svokry napolitanku Vesnu a lízatko...🤣🤣🤣🤣 Nezabudnuteľné...
@papaya1234 najhorší darček, ktorý som dostala, bola kniha, ktorá mala venovanie, ale patrilo inej osobe....👉Svokra dostala knihu k meninám s venovaním. Milá.... prajeme všetko najlepšie. Ján a Elena (mená zmenené) Ona nečíta vôbec, určite do tej knihy ani nepozrela a nevšimla si venovanie. Keďže vedela, že ja rada čítam, s veľkou pompou a jej klamstvom štebotala, ako jej predavačka odporučila bestseller. Pri srdci ma zahrialo. Kým som nezačala listovať. Skoro som odpadla. Ešte k tomu cudziemu venovaniu + to bol 3 diel scifi trilógie 🤦 Osobne neznášam dary typu darčeková kazeta z drogérie Dove, Nivea, sprcháče, ponožky Dedoles, papuče z Pepca... dary typu, len aby bolo, aby sa nepovedalo. Otázky a dotazy, čo ti teda mám kúpiť...? Neznášam! Ak ma tak dobre nepoznáš, vôbec si nerob ťažkú hlavu, zbytočne. Dar pokladám za osobnú, priateľskú, radostnú vec, ktorá ma poteší. Preto som aj dary u nás zatrhla. A ak áno, tak len taký, ktorý si poviem. Napr. knihu.
A ešte najhorší dar? Kamarátka dostala od manžela prekvapenie 👉vibrátor, takej zdatnej veľkosti, v ružovom prevedení. S takou láskou jej ho daroval, ešte aj s komentom: Vieš, aby ti nebolo za mnou smutno, keď som na týždňovke. Skoro ju rozdrapilo od jedu a v ten večer letel vibrátor do koša. Ešte mu povedala : ty blbec, za tie peniaze si mi mohol kúpiť radšej Chanel parfum, ten by ma potešil viac!!! 🙄 Nuž, radšej žiadne dary, ako takéto 🤔
"Putovna kniha" (rozumej kazdy ju daruje dalej, nieco na styl motivacie ako "byt so sebou statsny"🙄🙄🙄🙄) a baliaci papier....
@michaela329 povedala si mu?že tie šperky neboli pekne?
Ja napisem sice nie vianocny- kazdy rok dostavame z manzelom na narodeniny flašu " dobreho" alkoholu. S manzelom 20 rokov abstinujeme🙈. Tak neviem no. Viac by ma potesil balik hajzloveho papiera.🤣🤣. Ten by som aspon pouzila🤣🤣
@zuzinka888 Otras, fakt🤦
Mne svokra na 40-tku dala krém na tvár, ktorý dostala k nejakému inému výrobku, so slovami, že zabudla, že mám 40, myslela si že mám 39 🙂
Každý nepersonalizovaný darček, darček po záruke s kozmetikou (reálne som dostala). Zbytočne písať niečo konkrétne, čo pre mňa by bol najhorší pre inú najlepší a naopak.
@fidorka7 svoj darček od svokry si jej nejako vynahradila??😁
@zuzinka888 napodobne, manzel tiez dostava casto k roznym sviatkom flasu tvrdeho a to tiez nepije, maximalne si da v lete pivo, obcas pohar vina v nedelu k obedu, takze mame plnu skrinu liehovin.
ja mam najradsej ked dostanem kratke pyzamo, alebo nocnu koselu, co som teda uz zopar dostala, ale ja som proste zmrzlos, ked je pod 23 stupnov, pocitujem subjektivne, ze mi je zima a kratke pyzamo nosim len v juli pri teplotach 40 plus, a nocne kosele som mala len pri porodoch.
@lienka434 samozrejme, že nie. Nosím ich občas a som ticho ako partizán. On by to ťažko niesol. A ja stále dufam, že vekom im pridem na chuť.
Pre mňa je najhorší darček taký, čo bol kupovaný nasilu, len preto, že sa to patrí a že sa to má.
Ja mám rada darčeky z lásky a mimo sviatkov. Také, že všimol (všimla) som si, že nemáš/minula si/páčilo sa ti, tak som ti kúpil/a.

@sissy27 Tak niekto moze mat varenie alebo aj upratovanie ako hobby. Mna osobne bavi varenie a prave dobre hrnce, panvice, mixer, robot, to vsetko by mi urobilo radost.