icon

Aký je najhorší vianočný darček pre ženu?

papaya1234
2. dec 2024

Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?

pokojvdusi9
6. dec 2024

@danyelia 🤣🤣🤣

espeo
6. dec 2024

Vibrator

lilitela
6. dec 2024

@astika Aj ja som v mladom veku dostala krem pre zrelu plet 50+, bolo to od svokry. 😅

ukgirls
6. dec 2024

gumenne rukavice.. boli sme rozhadany a takmer pred rozchodom - vraj aby som sa nestitila sa ho dotknut - rozisli sme sa

natalka13
6. dec 2024

Zehlicka👹

svetlonos
6. dec 2024

@lilitela
tak na telo, tuky a chodidlá super, ci 😁?

any_soj
6. dec 2024

@dari226 možno to bolo pre ňu vzácne, také spomienkové, tak ti to chcela darovať.

ema_lili
6. dec 2024

Oblecenie, ktore si kupila osoba-darca. S odstrihnutym stitkom (nie visackou). Opakovane...

oskvarka
6. dec 2024

@lenka.25 haha ja som taká istá a tiež ponožky sú naj vlastne lebo tie stále treba a stále sa deravia ..takže sa tým fakt nedá nič pokaziť...neznášam nepraktické darčeky lapače prachu sladkosti ..ešte nejaký dobrý čaj...ale ja si radšej veci kúpim sama ..a praktické veci čo by som chcela má tiež rozčuľujú lebo skrátka človek má aj predstavu ale tak jedine že by si niekomu poslal či chceš akú značku parametre všetko ...ale tak to už asi by toho človeka nebavili že to nieje prekvapenie .lebo inak načo mi je nejaký spotrebič ak som chcela iný a teraz mám tento čo som dostala a už duolom sa nehodí si kúpiť ten čo som chcela ale spokojná nie som no tak to tiež celé zle ..😂takže u mňa tiež radšej nič ..

matricia
6. dec 2024

@marianarem Mňa by potešil ten mop Leifheit
s centrifugou.

petronelaproki
6. dec 2024

No ak sa rata aj mikulassky darcek 😄 vcera 🙂 farba na vlasy od svokry, a to si vlasy nefarbim 😎

lenka.25
6. dec 2024

@petronelaproki tak asi podľa svokruši najvyšší čas začať 😂 .

trnavacka
6. dec 2024

Od svokra (núdzu rozhodne netrpí) som dostala pod stromcek kávovú šálku s tanierikom, takú perleťový so zlatým.
Išiel do dôchodku a do nej si v práci 15 rokov robil kávu a už ju nepotreboval.

malaopicka
6. dec 2024

Zaspomínala som si pri diskusii a tiež som dostala jeden príšerný darček. Samo o sebe myšlienka super, ale výsledok katastrofa. Bývalý priateľ mi daroval na Vianoce 3 darčeky a jeden horší ako druhý. Aj som sa hanbila to ukázať rodičom, keď sa pýtali čo pekne som dostala 😩 nevkusné spodné prádlo, ale tak gýčové akože sexy, ale v skutočnosti ako pre pracovníčku verejného domu, akože saténové letné šaty s príšerným vzorom, čo sa nosili asi v roku 1985 (aj keď boli nové a site na mieru, ale des a hrôza!) a ako zlatý klinec obrovská, lesklá hnedá kabelka, ktorú by nenosila ani moja babka. V tom čase som bola študentka, nosila som viac ruksak alebo takú veľkú shopperku, nikdy som ani len nespomenula, že by som chcela lesklú kabelku a z duše nenavidim hnedú farbu 🤦🏻‍♀️ naozaj som nevedela ako sa mám tváriť, lebo viem, že to myslel dobre, ale nechápem ako ho napadlo mi take čosi kúpiť po tých rokoch, čo sme sa poznali 🤨

jana_eyre_2
6. dec 2024

Ja som divná, ale nikdy som neriešila čo je zlý darček.. ak dostanem niečo čo nevyužijem a nehodí sa, darujem ďalej, kamkoľvek sa dá.. takže ani neviem odpovedať..

Jediné keby som dostala niečo erotické, tak asi si potukam po
Čele..

tinatitti
6. dec 2024

@papaya1234 bolo obdobie,keď som začala brať hormóny, nakoľko sme sa snažili o bábätko. Z tých hormónov som dost pribrala. Moja mama v domnení,že sa len prejedam, mi pod stromcek kúpila osobnú váhu. Nikdy v živote som sa necítila viac ponizena.

galioska
6. dec 2024

@sissy27 presne tak, veci do domacnosti ako dar su u mna nula bodov. Akoze woow dik za novu kuchynu ktoru uzivaju vsetci a ja som v nej otrok( tak vseobecne myslene)😜 Hlavne ze ja ako zena matka kupim kazdemu nieco osobne a mne sa zlozia na kuchynu, no eee😃

charlotte911
6. dec 2024

keď nám svokra kúpila pyžamo, manžel mal jeleňa s parohami na bruchu a ja ženu s cigaretou takú barovu tanečnicu, ako s bordelu, pritom nefajčím 😂to bol prvý darček ako sme sa zobrali od nej, asi mu chcela dat najavo, aby si dal pizor lebo mu nasadim parohy, sme spolu už 20 rokov a parohy nemá 😂 a svokra? býva 350km od nás, keď príde ku nám, tak vydrží byt ok dva dni, ja už potom poškulujem z okna na čerešňu v záhrade a hovorim si, bud pôjde domov alebo na čerešňu, ale to je na dlho alebo v téme o svokrách....

heln
6. dec 2024

@papaya1234 moj otec bol expert, tak 30 rokov dozadu som s nim bola nakupovat, mama chcela lak na vlasy (to mal byt darcek na narodeniny) a otec jej kupil penove tuzidlo, nuz bola nadsena. potom chcela kulmu, to este neboli elektrodomy ako teraz, tak sme boli na burze a v kdesi v zadu na prazdnom stole mal chlapik par haraburd, tak otec kupil "kulmu", no ale nebola to taka kefa s ktorou si natocite vlasy, bola to taka hrzdava stara hladka kulma, kde sa vlasy natocili a pristipcovali, ked to mama videla, slo to rovno do kosa.

helenbozka
6. dec 2024

@papaya1234 mám viacero kandidátov: pena do kúpeľa (hoci všetci o mne vedia, že nemám ani vaňu iba sprcháč); bylinkový čaj ( mnohé bylinky človeku nerobia dobre a mne obzvlášť), od svokry dostávame bežne uteráky (čo tým chce povedať? A k tomu ešte v príšerných farbách), gýčoviny ako hrnčeky s logom nejakej značky (proste reklamné predmety, ktoré niekomu padli pod ruku a podal ich ďalej)... Tiež nepraktické veci (chňapka, ktorá je tenká a nie je ergonomicky tvarovaná, len je na nej nakreslený vianočný stromček)... Takéto a mnohé iné doslova somariny zvyknem dostávať od ignorantov v rodine... S manželom sme tie veci povyhadzovali do smetí...lebo neboli ani premyslené ako dary, ani praktické a už vôbec nie "z lásky" alebo aspoň dobrým úmyslom

hradnapani
6. dec 2024

raz sme dostali jednu obrovsku chlpatu tmavohnedu deku, ktora sa nam k nicomu nehodila, vyzerala ako poskladany medved 😀 a zaberala strasne vela miesta, lapala prach ako diva. Nemozem povedat, ze to bol najhorsi dar, ale jeden z tych, kedy clovek pomyselne zdvihne obocie. A od rodiny pravidelne dostavame cez sviatky bonbonieru visne v cokolade, ktore ani jeden nejeme, nechutia nam :D ale uz to beriem ako pravidelny folklor.

eff007
7. dec 2024

@macatt mop som dostala na narodky aj ja. Od svokry 😅😆 ktorej sa nepaci moja nedokonale upratana domacnost 😁

brigitte93
7. dec 2024

Ja od exa som dostala raz modrého plyšového medveďa 🤷‍♀️ čakal, že budem skakat od radosti ale sa mýlil.
A manzel mi raz kúpil pod 🎄 silikónovu podlozku a silikónove formy na pečenie ale nevidel žiadne nadšenie tak uz viackrat neriskoval. Od vtedy vždy trafí, bud šperky mi kupuje, voňavky alebo kabelku . Co vie ,že ma poteší.

A ešte som mala jeden exkluzívny 🎁 darcek od mojej babky, ktoru som poriadne ani nepoznala , taky nikto z vas nedostal.
Poslala mi koženú kapucňu a 10eur (asi aby som kupila bundu vo vypredaji a pripla tu kapucnu) 🙈🤷‍♀️ čiže buďte radi za spotrebiče a za utierky 🤣

macatt
7. dec 2024

@eff007 pre mňa celé zle naozaj taký darček, doteraz som sa ho nechytila😅
To ako makaj stará, mop už máš😀

krasolienka1
7. dec 2024

Ja som dostala takú vidličku na otočenie mesa
Meso nejem tak si stym obraciam tofu 😆

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
biibiana
7. dec 2024

Neviem ci už to tu bolo, nečítam všetko. Pre mňa bol najhorší darček NIČ. Dohodli sme sa s mužom, že si nedáme nič, kúpili sme si vtedy v decembri nové matrace a ešte pár drobností, že to máme na Vianoce. Ja som mu samozrejme dala pod strom aj niečo pre potešenie, už len kvôli deťom..A mňa nečakalo fakt nič 😀 Deti si to pamätajú doteraz -mamka asi nebola celý rok dosť dobrá, že nedostala nič 😭 Zabolelo. Ale poker face som udržala 🥴 Vtedy by som prijala aj tu utierku alebo štipce 😀

softiesofie
7. dec 2024

Nevyziadany parfem, aj napriek tomu, ze ta osoba vie ze uz niekolko rokov pouzivam dokola len jednu znacku (ako moju typicku vonu).
Tak isto pletova kozmetika. Mam odskusane znacky na ktore sa spolieham, nepotrebujem testovat nieco nove.
S vacsinou rodiny sa ale vieme dohodnut co si kupit tak, aby nedochadzalo k takymto "prekvapeniam".

suezana
7. dec 2024

@295anicka ja som z neho skoro umrela od radosti. Pre mňa to bol super darček

lindus_esterka
7. dec 2024

Ja od vtedajšieho priatela velku sviecku v tvare srdca s romantickym napisom a s instruktazou, ze ju nesmiem palit, len mat na vystavke aby sa neznicila. Neznasam lapace prachu 👹