icon

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?

17. apr 2023

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?

dakujem 🙂

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
autor
17. apr 2023

@bessie12 nestiham asi uz🙈 svadbu mam na zaciatku jula

autor
17. apr 2023

tiez moc odhalene?

bessie12
17. apr 2023

Za opýtanie nič nedáš. Ja by som to riskla a keď nič, tak niečo si urcite vyberieš 🙂

bessie12
17. apr 2023

Tie posledne co si teraz pridala sú pekne. Keby som si mala vybrat z tých co si tu dala, tak tie posledné + nejaké bolerko aspoň do kostola.

nevenka
17. apr 2023

Ja som mala mega problem s vyberom siat. Som velmi nizka, vsetko prilis dlhe a vtedy bola moda tych korzetov. A ja velke prsia, kus nadvahu. Ku krku uplne som nechcela, no tak jedny teda vyhrali, ale mali ten korzet na zavazovanie. A to ako za trest. Este som do svadby kusok schudla, uvolnovalo sa mi to a na prsiach mi to v konecnom dosledku odstavalo. Chcela som povodne saty s rukavikmi, kam by sa dala dat dobra podprsenka, ale to vtedy ani jedny take dostat 🙄. No a za seba poviem, ze zle - stale kontrolovat prsia, aby nevypadavali a toto je podobne, len v inej obmene. Tu ani nejde o kostol a "farara", vsak sa da dat nejake bolerko na tu chvilu. Ale potom kazdy pohyb sledovat, zle sa aj zabava v takych satach, mozno tak na fotke to dobre vyzera. Aj to, ja som mala fotografov chlapov a perfektni boli, napady, vaetko, ale nemala som tam ziadnu zenu a teda to tak aj vyzeralo, stale sa mi ten korzet uvolnoval. No spatne, ked sa na to pozeram, nebol to dobry vyber siat. Tak si zvaz tu praktickost aj trosku. To je moja rada.

gejb
17. apr 2023

Aj tie posledne su krásne, vpredu je výstrih zakrytý. Nevidím problém. Na poslednej svadbe v kostole co som bola mala nevesta skoro rovnaké, bola krásna a vobec to nebolo nevhodné

bebina23
17. apr 2023

Ja som sa vyslovene pytala nášho farara, saty neboli cipkove, ale tiez mali velky vystrih, na ramienka, či su vhodne al nie la on povedal, ze je to uplne jedno, ake saty si dám. Takze Pokiaľ to nie je ozaj vulgárne, daj si aké sa TEBE páčia. Nevesta budeš pravdepodobne len raz, tak si to uži.

autor
17. apr 2023

@gejb a tie predposledne? 🙈 tie sa mi trosku pacia viac🙈

unicornlady
17. apr 2023

Neviem ako inde, ale u nás je zvykom, že do kostola musí mať nevesta prekryté tie výstrihy či ramená. Takže také bolérko čipkované sa nosieva do kostola.
Možno v mestách je to voľnejšie. Ale kostol je kostol. Nevesta síce nemusí byť nejak priveľmi zahalená, ale to musí mať eleganciu a nejaké to dekórum. Nie akoby šla v tielku.

autor
17. apr 2023

@bebina23 ved toto .. 🙂

autor
17. apr 2023

@unicornlady myslim ze u nas sa to tak prisne az neberie, ale tiez sa na to radsej budem pytat farara asi 🙂 preistotu

vkatush
17. apr 2023

Ja som mala jemný výstrih a nebolo to vulgárne.

kvetinka75
17. apr 2023

pripadajú mi vulgárne.

mircalla
17. apr 2023

Mne sa nepacia, nemam rada cipku. Takze za mna nie. Ja by som nikdy nevolila casty s cipkou ani aplikaciami

fednaja
17. apr 2023

Tak podľa mňa sú úplne nádherné 🙂 Ale nie sú pre každú rozhodne :D Taká, ktorá nemá čo ukázať ako napríklad aj ja, by si ich asi neobliekla :D

jaskolka
17. apr 2023

Tak je to osobne tvoja vec. Ja napríklad by som také neobliekla ani v 20,ked som mala perfektnu postavu. Proste sa mi to nepáčilo.
Bola som asi na 2 na svadbách, kde mali nevesty take vystrihy, modelkovske postavy, ale obe mi neskôr povedali (zamerne som sa nenápadne opýtala, sú to sesternice a mame pekný vzťah) že sa necítili dobre, lebo sa podvedome stále kontrolovali, či "dačo" nevypadne a nevidno až príliš.

ruzovakrava
17. apr 2023

Mne sa najviac páčia tie predposledné, k tomu dlhý závoj, keby som sa mala znova vydať (za toho istého😁), tiež by to bol horúci adept 😍

rivini
17. apr 2023

Tie saty a celkovo tento styl sa mi velmi pacia, len na to naozaj treba mat pekne, akuratne prsia. Videla dom tento model na neveste plochsieho charakteru a teda hrozne to vyzeralo, aj ked ma inak krasnu postavu. A potom som ich videla na jednej s vacsim objemom a strasne to vyzeralo, dokonca aj moj muz sa ma pytal, co si o tom myslim😊. Cize tak…

rivini
17. apr 2023

@vkatush kraaasne!

mameha7
17. apr 2023

Nemám problém s výstrihom, pokiaľ má žena pekný dekolt. Skôr mi prídu trošku nudné. Sofistikovanejšie šaty má napríklad návrhárka Veronika Kostková.

jannka89
17. apr 2023

Mne sa páčia... Veď tam je telová látka vsita nie? Možno v konečnom dôsledku menej vulgárne, pokiaľ máš na to vhodnú postavu, ako šaty síce bez výstrihu, ale s dekoltom na vypadnutie...

martul
17. apr 2023

Ja sa zase vyjadrím k tomu chrbátu. Bola som s kamoski vyberať šaty a nedala si povedať keď som jej radila, že jej bude vadiť keď s ňou budú chlapi tancovať a držať ju za holý chrbát.
Prišla potom za mnou na svadbu, že sa asi zblázni, že ju až striasa ako ju chlapi upotenymi rukami chytajú za holý chrbát.

autor
17. apr 2023

@kvetinka75 ktore teraz? :D tie uplne prve?

kvetinka75
17. apr 2023

autorka - áno prvé.

autor
17. apr 2023

@kvetinka75 a tie predposledne? 🙂

moonlight1210
17. apr 2023

Aj som za tie tretie, kedze tam tyl vo vystrihu vyzera byt asi biely (bledsi?). A tym padom viditelnejsi, takze ten vystrih neposobi az taky otvoreny, aj ked je vcelku hlboky.
Pride mi to ako kompromis.

A zmier sa s tym, kam ti budu hostia cely vecer najskor najcastejsie pozerat.

kvetinka75
17. apr 2023

autorka - na fotke vyzerajú fajn. Neveim ako v skutočnosti. Ale mne sa veľmi takýto typ šiat nepáči. Neviem prečo, v dnešnej dobe si ženy vyberajú také šaty, kde pomaly všetko vidno. Prsia, celý chrbát. Vo voľnom čase OK ale nepáči sa mi to pri takých príležitostiach ako svadby, krstiny a podobné oficiálne záležitosti.
Ako keby si potrebovali niečo dokázať alebo urobiť zo seba čo najväčšiu k...u. Prepáč, ale tak to na mňa pôsobí.

bessie12
17. apr 2023

@kvetinka75 vsak sexi saty 🙈 Asi som staromodna, ale tiez sa mi take nieco nepaci. Proste im neviem prist na chut ako sa hovori.

kvetinka75
17. apr 2023

@bessie12 no veď to, že čím viac sexi, tým väčšia....Ale dnešní mladí už vyrastajú v tom, že je to normálne.

babulkomale
17. apr 2023

Do kostola nechodim ale ked som tam prilezitostne isla kvoli sobasu ci ako sprievod niekomu, bola som najslusnejsie oblecena. Myslim ze bez ohladu na vyznanie ci vieru je to miesto hodne ucty.
Taketo kreacie do šantánu tam podla mna vhodne nie su.
Celkovo ked vidim niekedy svadobne fotky, premyslam ci dotycna stravila noc predtym v bordeli v praci a zabudla si dat dole mihalnice, nechty a obliect sa primerane obradu. Ale asi ide o kopirovania celebrit tipujem.
Ja ich nesledujem tak neviem.