Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?
dakujem 🙂

@kvetinka75 urcite casti tela by mali byt ukryte pred verejnostou a viditelne len pre manzela. Casto si prezeram svadob. saty a poviem ti pravdu, ze ani jedne sa mi nepacia. Vsetky vyzeraju takmer rovnako a ceny vysoke. Preto som sa rozhodla, ze ked sa budem vydavat, tak jedine v usitych satach na mieru podla mojich predstav.
@scorpionflower1 mozem ta ubezpecit, ze ci si veriaca alebo nema s mravmi nic spolocne.
Je kopa ateistov co ctia moralku a napriklad by nesli ani na umele oplodnenie ci nedovolili genovy vyber na embryach. Z hladiska ucty k životu a etiky.
@bessie12 aj ja som mala na mieru, pohodlne ako druha koža 👍 popolnocne detto.
@babulkomale ved o to aj ide. Aby sa clovek v tych satach citil pohodlne.
Tie na schodoch sú nádherné. ❤ Dievča zlaté ty sa vydávaš tak si kúp také aké sa tebe páčia nie farárovi. Na farára a sorry za výraz "sväté päty" 🙊 sa môžeš zvysoka to...Tvoj deň tvoje šaty. Chápem, že sa chceš poradiť, ale nikdy nevyhovieš všetkým. Kúp si také v ktorých ti vynikne nádherná postava, zvýrazníš svoju osobnosť, zladíš ich ako celok s partnerom. Šaty na ktoré budeš ešte aj po rokoch rada spomínať....😘
@babulkomale ináč koľko si za ne zaplatila ? Vyšli ta lacnejšie ako za požičanie ?
@babulkomale jasné, čakala som, že sa tu nájde nejaka bojovníčka za morálnu čistotu. Ja by som si tie šaty tiež neobliekla, vôbec sa neodhalujem. Ale chápem, že niektorým ženám sa to páči. A nemyslím si, že sú až také nevkusné ako tie druhé, čo sem zavesila. Naša debata skončí pri tom ako si sem zamontovala umelé oplodnenie a dala ho do jednej vety s tým, že je to akási neúcta k životu. Buď šťastná a vďačná, že môžeš mať deti.
@scorpionflower1 co splietas?
Ja som na toto reagovala:
éééj krásne, ak máš do nich postavu, tak ich ber, farára porazí 😅
Ale tak ja nie som veriaca, takže mám uvoľnené mravy..
Co si ty oblecies na svadbu alebo ci sa das oplodnit na klinike alebo na Marse mi je uplne jedno. To bol len priklad ze niektori veriaci sa idu potrhat aby boli pekni navonok ale so skutocnou moralkou nemaju ich rozhodnutia vela spolocneho.
Ja som prekvapená z názorov vyššie že nie, Tieto druhé sú krásne, veď kopec neviest malo podobne šaty, v kostole by si nebola prvá ani posledná v lete s takým výstrihom vzadu , plus keď dáš závoj tak nieje o com,
Ja som mala podobne ako vkatush a trochu mi to zosilli aby som nemala taky hlboky vystrih, ved to ti normalne zosiju v salone trochu ved ich aj skracuju. Dalsej to zas vyparaju. Mne by to nebolo trapne kvoli fararovi ale kvoli hostom. Nemusi mi cela rodina vidiet do zaludka predsa.
z tých všetkých sú naj tie o 11:25 pridané,
- myslí na to, že ti treba aj trocha potancovať medzi hosťami
viem, že chceš s výstrihom,
ale tieto mi buchli do očí
@sajmonka_1216 O pol noci bude mat uz ine saty 😁
@elenka.k a keby aj? Zeny su vzdy najprisnejsie kriticky😃
Oblec si, co sa ti paci. Vo vsetky satach mas predsa intimne partie zakryte, mlada si len raz, rokmi to pravdepodobne pojde s telom dolu vodou a raz si budes s obdivom pozerat svoje svadobne fotky. Ina vec je, ze do kostola sa asi hodi ramena prekryt, alebo neviem ake su tam presne obycaje, ved sa opytaj, aby si zas neurazala “pana boha a krestanstke mravy” ked uz sa ides vydavat v kostole. Ale urcite si nerob nic zo zbytocneho moralizovania🙃
Oboje sú krásne. Vyberte si podľa seba, v ktorých sa budete dobre cítiť.
Šaty (z úvodného príspevku) sú krásne. Pokiaľ ti budú sedieť a budeš sa v nich cítiť dobre, kľudne si ich daj aj do kostola. Vôbec nepočúvaj čo ti tu píšu, že sa nehodia. Toto je ten typ šiat, ktoré teraz idú. Videla som v podobných nevesty v kostole a úplne v pohode. Ten výstrih vpredu nie je holá koža, je tam tyl telovej farby. Ak ich budeš brať zo salónu, a predsa len by ti ten výstrih vadil, vedia ho prispôsobiť čiastočným zašitím.
@majlo1234 ja som písala už o svadobnej noci 😀
Jasné, že nech si oblečie čo chce, ona sama sa pozná najlepšie ....
ja rada tancujem a v tých 2. by som sa veru necítila vo svojej koži a aj pred farárom by som sa cítila blbo a aj pred rodičmi.
Ale do kostola by sa dalo zobrať bolerko ...
Dobre si pamätám , tiež som chcela byť krásna a aj príťažlivá na svadbe, tiež som mala trocha sexi šaty / nie až tak / Teraz sa už skôr pozerám z pohľadu matky 🙂
Koniec koncov, ten druhý nik, čo som tu na dala / 13:52 / tiež sú pekné a aj pohodlné.
Mozno by sa dal ten vystrih vpredu na nich upravit aby nebol az taky hlboky.....🤔
@hapa133 to bolo prirovnanie 🙂 niektorí sú ožratí ešte pred polnocou :D :D joooj ja som to zažila a fakt už nikdy viac... bolo to hrozne nepríjemné, všetci hostia pozerajú... z toho času ani nie sú fotky, lebo to fotograf fotiť ani nemohol...
@bessie12 je to uz davno ale lacnejsie. Keby som vzala ponuku jednej mladej kocky co mi tlacila svoju predstavu, bolo by to v stovkach eur sa jedny saty, ale zvolila som krajcirku co usila presne co som chcela a
vysli tusim do 200€ ale je to cca 15 rokov dozadu.
Po roku mala kamoška svadbu a za pozicanie platila 400€. Dnes su samozrejme ceny uplne inde.
Autorka a máš ich všetky vyskúšané? Lebo z vlastnej skúsenosti ti poviem, že som mala nejakú predstavu vo chcem a realita je taká, že budem mat úplne iné. Dôležité je ako ti budú sedieť a ako sa v nich budeš cítiť. Zbytočne špekulujes nad obrázkami keď skutočnosť môže byt úplne iná. A všetky sú krasne čo si poslala, nechápem tie komentáre tuna všetky akoby boli sväté ženy… na tých satach nieje absolútne nič vulgarne.
Úplne súhlasím s @ninka99865
Musíš ich vyskúšať, lebo nie každý model sadne každému. Píšem zo skúsenosti.
@babulkomale Tak to je vyborna cena. 200€ nie je ani malo ani vela, ale tak akurat. Kazdy ma ten svoj urcity rozpocet kolko moze minut. Tie ceny za pozicanie su fakt, ze vysoke. Este musis davat pozor, aby sa nahodou neznicili a nedaju sa nejak extra upravit. A kedze ja som dost nizka ( 158 cm ), tak uz teraz viem, ze najst tie spravne saty pre mna bude tazke. Preto som sa rozhodla, ze ak budem mat svadbu, tak si dam usit na mieru.
Cena sa samozrejme bude odvijat od materialu, strihu, dlzky a roznych aplikacii. Mam pomerne vysoky rozpocet na samotne svadobne saty + saty pre maminu. Popolnocne zatial este nie. Ale casu mam viac nez dost, pretoze zatial je svadba v nedohladne 😀
@bessie12 teraz je cena za pozicanie siat od 600-890eur ..v BA...co som obehala zatial 5 salonov🙈🙈

@martul presne, fuj.