icon

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?

17. apr 2023

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?

dakujem 🙂

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
77daniela77
17. apr 2023

Mne sa tie posledne pacia....pomerne slusne ak sa ten stred vystrihu nerozchadza....😎....a to uz asi ani saty s hlbokym vystrihom vzadu zda sa neexistuju🤔

seahorse27
17. apr 2023

Obidvoje su pouzitelne s pekne, ak sa upravi vystrih. Da sa to - napr. nasitim perliciek od spodu hore do stratena, ak budu v salone ochotni.

autor
17. apr 2023

@77daniela77 je tam tyl...len mne zas skôr pridu ako take letne saty..neviem ..take moc jednoduche na svadbu🙊🙈

77daniela77
17. apr 2023

Len za pozicanie?!?....sialene.....👀

autor
17. apr 2023

@77daniela77 ano,... len za pozicanie

autor
17. apr 2023

@77daniela77 tak samozrejme najdu sa aj saty , minulorocne, alebo viac krat uz skusane ked vypredavaju za cenu pozicovneho..mozno to sa oplati len zas co potom snimi...plus este naklady na upravu+cistenie

77daniela77
17. apr 2023

Tak si povedz ze to za tu krasu stoji,raz v zivote a basta....nic sa neda robit.....no je to drahy spas.....uz si len vybrat tie najkrajsie😉

mikadooo
17. apr 2023

Tak ponúkať sa môže bársčo, otázne je, či to niekto aj požičia/kúpi 😉. Ja by som do kostola prehodila cez vrch nejakú tenkú pelerínku, nech mi farár nečumí na prsa a problém vyriešený 🙂. Po kostole by som ju dala dole.

bessie12
17. apr 2023

V KE máš podobne ceny za požičanie 🤦‍♀️

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
kik2022
17. apr 2023

No podľa mňa sa ani jedny šaty z tých, ktoré si tu pridala nehodia do kostola. Keď tak, by som si vybrala tie čo si poslala o 11:39, ale určite by som si dala nejaké sako/bolerko alebo kožušinku, ktorá by sa zapla a nebolo by ten výstrih vidno a ani holý chrbát. Predsa len, keď chceš mať svadbu v kostole, treba sa na to aj vhodne obliecť a teda také hlboké výstrihy by boli vulgárne v kostole.

simca06022011
17. apr 2023

su krasne, daj si ake len chces...

autor
17. apr 2023

@kik2022 tak ja neviem, ale uz som videla aj nevesty ktore mali v kostole ramena uplne hole

kik2022
17. apr 2023

Veď jasné, niektoré na to vôbec neberú ohľad. Ale ja si myslím, že také miesto ako je kostol si vyžaduje určitý dress code (slušný). Takisto ako sa v nejakých mešitách zahaľujú a nepustili by vás nezahalenú ani ako turistku.

autor
17. apr 2023

@kik2022 viem, bola som raz v mesite (v Egypte) cize uplne rozumiem 🙂

taminka1986
17. apr 2023

Su krasne. Keby som mala taku postavu,idem do kostola aj hola😀

autor
17. apr 2023

@taminka1986 😂😂😂

autor
17. apr 2023

@taminka1986 a ak sa mozem spytat podla teba ktore su naj z toho co som sem popridavala?😂

autor
17. apr 2023

@taminka1986 lebo ci sa spytam mami, kamosky, kolegyne...to ine nazory..tak preto skusam sem🙈🙉

bessie12
17. apr 2023

Tu to máš to isté. Co clovek, to iný názor. Môjmu priateľovi sa ani jedne nepáčia, ale keby mal vybrať z tých co si tu pridala, tak tie tretie 😀 on je stara škola a ja tiež co sa toho týka 😁 nevesta by mala mat decentné a zároveň aj elegantné svadobné šaty, ktoré by mali zakryť to co ma ostat zahalené.

helenreffaie
Autor odpoveď zmazal
vroni
17. apr 2023

Nevesta sa vydáva v bielom a ma to evokovat cudnost. Šaty vpredu nič a chrbát holý mi skôr evokujú sociálnu pracovníčku, co si cez pauzu do kostola odskočila. Z tychto šiat ma veru neohurili žiadne, nie sú všetky úplne zle, ale nechcela by som ani jedny z nich. A vydávať sa v kostole a "farára nech aj porazí" mi príde celkom mimo postoj (viem, ze nie od autorky). A to som tuhý ateista.

mooonika1975
17. apr 2023

Krásne sú a nechápem, čo má s tým miesto, kde sa vydávaš ? Nikde nikto v kostole nekáže, aby sme chodili zahalené. Takže kľudne, ak máš takú postavu a budeš v tom vyzerať obdobne, tak by som šla do toho.

domkakvet
17. apr 2023

Aj mne pride ten predok vulgarny.

maryetta
17. apr 2023

Skusaj. Hladaj.
Ja som mala tiez istu predstavu. Nakoniec tie co som chcela mi absolutne nepristali. Ani strih. Ani farba navyse boli neskutocne tazke.
Nakoniec co som si vybrala boli uplne ine. Ale bola to doslova laska. A ten pocit kedy povies -tieto a ziadne ine.
Napr som nechcela ani zavoj. Nakoniec som si ho kupila skor nez saty 😉

mk1111111111
17. apr 2023

@a_alexandra_a tak tieto su fakt TOP.

lilianka28
17. apr 2023

@helenreffaie biele tričko pod tieto šaty, resp. pod akékoľvek svadobné nemyslíš hádam vážne 🤦

autor
17. apr 2023

@bessie12 no praveze moj chlap..ma uplne iny nazor..jemu sa tiez saty ktore su az po krk nepacia, mne tiez ..skusala som take vôbec sa mi to nehodi..vyzera to na mne ako keby mam na sebe obrus🙈🙈

jasmine2
17. apr 2023

@a_alexandra_a Ako tvoje šaty boli fakt "bomba".👍 Musela si byť nááádherná nevesta.❤

autor
17. apr 2023

@bessie12 a ten chrbat je tiez az moc keby ho mam odhaleny? myslim tak ako tie saty co som pridala 11:25