icon

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?

17. apr 2023

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?

dakujem 🙂

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
helenreffaie
Autor odpoveď zmazal
maxalla
18. apr 2023

Ujdu. Hoci ak by som robila velku svadbu, vadilo by mi mat taky vystrih, pred starsimi z rodinnych prislusnikov by som si pripadala prilis odhalene. A ak by som robila svadbu malicku, tak by som zvolila uplne jednoduche saty. Ale ak sa ti pacia, mas na to postavu a nebudu ti vadit pohlady do vystrihu, tak preco nie .. 🙂

lilianka28
18. apr 2023

@helenreffaie Tu ďalšej nemá vôbec význam reagovať, lebo prekrutiš všetko. Sama som napísala, že vhodnejšia voľba ako tričko je bolerko, pelerina... Tak mi tu láskavo nerob prednášku o pravidlách vstupu do chrámu. Ja sa obliecť viem.

helenreffaie
Autor odpoveď zmazal
marthuska
18. apr 2023

@vkatush jemny vystrih? Toto je riadny vystrih

drakvak
18. apr 2023

Vpredu je ako keby sieťka telovej farby, ktorá spája tie biele časti vo výstrihu? Skúšala si ich? Či to nepôsobí rušivo. Na fotke to takmer nevidno, ale v skutočnosti to môže pôsobiť ako päsť na oko, ako nejaká telová pančucha. Ja by som v tom prípade brala menší výstrih a bez tej sieťky. Ak si štíhla, máš veľmi veľa možností.

kvietocek87
18. apr 2023

A zase treba počítať s tým, že môže pršať, leto môže byť chladnejšie a klepat sa od zimy niekde v sále, lebo už aj chladné letá boli.A niekde vo veľkej sále,to nebude bohvie čo.A s tým holým chrbtom, keď vás zaň budú všetci držať pri tancovaní nebude bohvie čo.Mne sa začínajú páčiť šaty zo 60 a.70 rokov myslím svadobné.Velmi veľa je ich nadčasových

janica_
18. apr 2023

Nechce sa mi citat vsetky, daj si kludne tie prve saty a zozen si na to nejake hodiace sa tylove/krajkove bolero/top alebo vrchnu cast co si das v kostole, v salonoch nieco take maju v ponuke, nerozumiem preco vacsina rovno zavrhne saty a neporadia ti toto. Kamaratka to takto mala zajednane, aj ked potom si to nemohla dat, lebo jej to zuzili v salone az moc :D ale ona nepotrebovala zakryt vyzyvave saty, ale len dodat rukavy chcela, lebo sa vydavala na jesen. Bol to taky top s lodickovym vystrihom, ale mali vselico v ponuke.

ivik4
18. apr 2023

Za mna v pohode
Vsak je to tvoje rozhodnutie,daj si ake chces

lucka222
18. apr 2023

Podla mna su velmi pekne. A vystrih doplnis sperkom. A ked ta mata kostol ci su v hodne tak si daj len do kostola k tomu cipkovane bolerko a mas. 😉👍

heni79
18. apr 2023

Svadba v kostole a šaty na úvodnom obrázku - jasné nie.

elvia
18. apr 2023

Sú krásne 😍 neváhaj ak sa tebe páčia nieje čo riešiť, bude to tvoj deň nie farárov 😉

vyhuelka
18. apr 2023

Šaty sú nádherné 🥰🤩 vydávaš sa len raz, vyber si čo chceš ty a nie dámy naokolo 😉 mňa tiež moja starká skoro prepichla pohľadom 😅 no a čo… 🤷🏻‍♀️

elvia
18. apr 2023

@fauko neprežívajte to toľko čo sa týka kostola 🤦‍♀️
Pri všetkej úcte "boží chrám" to je len akože ,inak Boh v ňom neprebýva.
Šaty by som si do kostola dala s nejakým bolerkom alebo aj bez ,vôbec by som neriešila ľudí ani to kto si čo o tom myslí ,nevestou budeš ty ,bude to tvoj deň tak bych ty plesáš spokojnosťou.

alzbet24
18. apr 2023

Keď máte na to postavu, tak kľudne. Ja by som si ich tiež obliekla, ale do kostola určite nejaký kabátik/bolerko dlhšie alebo niečo na vrch by som si dala nech zakryje prsia, bruško a chrbát. Nech to nepôsobí vulgárne. Ale po kostole na oslave, uz by som si ho dala dole. Však keď môže človek ukázať peknú postavu, tak prečo nie.
Môj názor.

elvia
18. apr 2023

@babulkomale máš úplnú pravdu.

scorpionflower1
18. apr 2023

@babulkomale je možné, že sme sa nesprávne pochopili, ale "úcta k životu" nie je príliš šťastné slovné spojenie, každý ju vníma úplne inak. Ak si chcela povedať, že je jedno, či je človek veriaci alebo nie, môže byť v oboch prípadoch pokrytec, súhlasím. No životná skúsenosť mi hovorí, že v radoch veriacich ich je akosi viac 😀
Ale, samozrejme, žiadne štatistiky, štúdie ani výskumy dokladajúce toto tvrdenie nemám. Len na prvej stránke diskusie sa tu rozohňovala nejaká modrokoníková mravnostná polícia a komentáre boli typu " do kostola by som si také niečo neobliekla..." akoby to už mimo kostol boli tie šaty ok, tak som myslela, že sú teda z radov veriacich bohabojných občianok. V tom kontexte som písala svoj prvý komentár a potom som neuvážene použila sarkazmus na tvoju adresu za čo sa teda ospravedlňujem.

asuliena
18. apr 2023

Poradím ti ... Skús sa opýtať svojho budúceho manžela ... Ako sa mu páčia ..nemusíš práve tie ale nejaké iné s takýmto výstrihom vpredu aj vzadu. Čo ti na to povie ako sa zatvári hlavne. Pretože nevesta by mala byť krásna pre svojho nastávajúceho a keď budúci manžel zareaguje že áno sú krásne keď sa ti páčia tak ich kúpime tak super. Keď povie " a nemajú príliš veľký výstrih ?" Tak proste majú veľký výstrih a nechceš aby sa cítil nepríjemné že jeho nastávajúca je príliš odhalená. Do kostola prekryt určite, nech ťa babky neohovaraju.

ajush5
18. apr 2023

Pokiaľ nemáš veľké prsia bude to krasne. Väčšie by mohli pôsobiť vulgárne. A kvôli kostolom existujú rôzne bolera ktoré schovaju aj ramena. Ak sa ti páčia, nebála by som sa toho

dager
18. apr 2023

Autorka, ženy závidia. Keď máš na to postavu a páčia sa ti, a keď tvoj nastávajúci ocení takýto šat, tak do toho. Podľa mňa sú to šaty krásne a možno len závidieť tej, ktorá je krásna v nich.

euka210
18. apr 2023

Hrozne...to tak na vecierok, nie na svadbu v kostole...jedine ze s bolerkom co prekryje

simca115
18. apr 2023

Za mňa prídu až moc vulgárne. Keby ten vystrih bol menej hlboký a rukávy tak by sa to hodilo do kostola

lenkike
18. apr 2023

Nečítam diskusiu, len reagujem...v mnohých kostoloch je pri vstupe aj zákazová tabuľa, jeden z obrázkov poukazuje aj na zákaz krátkeho oblečenia a výstrihov. Ak tam aj taká tabuľka nie je, myslím, že každému je jasné, že také oblečenie do kostola nepatrí.

vanilka83
18. apr 2023

To ako vážne????ved sú úplne prekrásne nič z nich netrci von ,sú brutálne a elegantné vôbec nie sú "hanbate" si pozri na Google v akých sa v Rusku berú baby v kostole odpadnes 🤣

katjaa44
18. apr 2023

Hlavne že sa páčia tebe 🙂 Aj ja hľadám niečo čo mi padne do oka a čo sa ku mne hodí a v prvom rade v čom sa budem cítiť príjemne . Nekúpim si predsa niečo čo sa páči ostatným a mne nie a nie som s tým stotožnená . Takže ak sa ti tie šaty páčia a cítiš sa v nich ok tak ber 🙂

tonka28
18. apr 2023

Šaty sú krásne, záleží ci pristanú tvojej postave a ci máš na ne odvahu 🙂 do kostola sa prehodí Štóla, bolerko, sačko...

322sima123
18. apr 2023

prehanany vystrih, inak su krasne, da sa to aj doladit s niakym cipkovanym jemnym dositim tych prazdnych miest.. 🙂

sisa888
18. apr 2023

Nadherne su🙂len aj postava musi byt do nich

marthuska
18. apr 2023

Inak saty ani jedny, ani do kostola ani na svadbu.nebudes predsa ukazovat pupok, dekolt vsetkym zucastnenym a fararovi uz vobec nie.

lolitka25
18. apr 2023

Nadherne saty. Budes prenadherns nevesta 🥰