Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?
dakujem 🙂

Neprídu mi odhalene...sú krásne a vôbec by som neriešila názor iných, pretože nikdy nevyhovies všetkým...je to den D Tvoj a manželov...záleží len na vas...to je presne o tom, ako keď sa tu nastávajúce mamičky radia o menách pre svoje dieťatko...jednému sa páči, druhému nie... 🙂
Veď stačí si do kostola dat nieco na vrch muselinove a bude
@a_alexandra_a áno, vôbec to na tej pláži nepôsobilo vulgárne, hodilo sa to tam. Na klasickú svadbu by to bolo nevhodné
Kup si na to vrsok do kostola a na oslave zhodíš..a máš vyriešené
1. Mne sa veľmi páčia odhalené chrbaty a vpredu viac zahalené. Je to krásny kontrast a pôsobí to sexi a zároveň elegantne. Ak je ale odhalený aj chrbát aj výstrih hlboko, už je to také prvoplanove a môže to pôsobiť lacno. Hlavne naživo. Nafotiť sa dá všetko zaujímavo.
2. Telovy tyl čo spája stred výstrihu je naživo dosť nevkusny a vždy to vidieť.
3. Aj keď je výstrih na chrbte krásny, v lete a vo veľkom teple je to veľmi nepríjemné, keď sa len trochu spotíš a budeš tancovať v páre - tanečný partner ťa bude chytať za holý chrbát. A možno niektorý bude hľadať najbližšiu látku... A tá bude na zadku 🤭.
To len také hinty na zamyslenie. 😉
@cecilia29 prepáč ja som to nevidela u nás ani v zahraničí 🤷♀️ Do kostolov moc nechodím, v zahraničí som vždy vstúpila zo zvedavosti.Možno pri ceremóniach ako krst,svadba atď nejaký predpis je ale ak chce človek vstúpiť do kostola len tak nemám vedomie že by nemohol lebo je nevhodne oblečený.
Sú nádherné. Ak sa ti páčia a stotožňuje sa so šatami tak v poriadku.
Svadobné šaty ako pre prostitutku
No tak pri tých šatách máš dve možnosti....v lepších salónoch upravujú na mieru...vložila by som tam ...biely nepriesvitný materiál a tým zmenšila výstrih. Ale bez nejakého bolerka by som do kostola nešla.
Ak sa ti pacia, tak si ich oblec. Je to tvoja svadba. A kostol? Prehod si nejake "nieco", co sa bude hodit cez plecia a potom si to das na hostine dolu a bude.
Ja sa budúci rok vydávam a presne toto teraz riešim. 🤦 Nechápem tejto otrasnej móde svadobných šiat. Všetky na jedno kopyto s výstrihom po pupok. Ako pre ľahké ženy a nechápem, že si toto dnes ženy dajú na seba. ... Hanbila by som sa.
Nie som velky fanusik tychto super hlbokych dekoltov asi preto ze mam plochu hrud a nemozem si to dat. 😀 Na tych prvych sa mi nepaci hlavne to ze je ten vystrih nielen hlboky ale aj siroky. Pride mi to extremne nevyvazene. Vrch siat su dva uzke pruhy latky cez prsia a spodok je bohata sukna.
Daj sem fotku seba v tych satach, lebo skoro kazde saty su krasne na modelke ale ked to oblecie bezny clovek je to uplne ine.
Ci sa to hodi do kostola ja neriesim. Bolerko by som na ne urcite nedavala. Bude to vyzerat ze si pod tym bolekom hola. Celkove neznasam bolerka a svetriky na svadobnych satach. Sadobne saty by sa nemali nicim zakrivat.
Sú krásne, farárko je zvyknutý aj na vyzívavejšie neboj 🙂
Teraz sa to už tak nerieši si myslím.
@basska_b takze chlap nesmie mat suknu.😀
@finett tanečný partner ťa bude chytať za holý chrbát. A možno niektorý bude hľadať najbližšiu látku... A tá bude na zadku...
😂 Tak takto som o satach s odhalenym chrbtom este neuvazovala.😀
@1mata to, že to vidí veľakrát, neznamená, že je na to zvyknutý 😏
A, bola by si prekvapená, že sa to rieši viac ako inokedy...
To, že to takto nosia mnohé nevesty, nijako neznamená, že je to správne (rovnako ako nikdy nebude normou zubný kaz, hoci ho má veľká väčšina populácie)...
Nemýľme si dojmy s pojmami...
@1mata toto je taky nazor...urcite fararko nie je zvyknuty a taketo saty su vyslovene nevhodne. To je len výstrelok len neviem koho, naco, a co presne sa tym sleduje. Neprisla som na to. Ale netrapi ma to. Pevne verim v zdravy rozum mladych dievcat chystajucich sa na vazny zivotny krok🙂))

Neplatí to len o zahraničí, rovnako aj u nás je v kostoloch určený určitý "štandard" a požiadavky na oblečenie, či už v bežné dni, či na veľké slávnosti (Svadba, Krst), práve preto, že je to kostol-chrám... My máme v kostole (a to sme mesto, nie dedina) presne uvedené piktogramy vhodného oblečenia (podobne ako je to kdekoľvek v zahraničí), práve preto, aby sa aj ľuďom, ktorí tam prídu len občas, ale tam prídu počas dovolenky, zvolili oblečenie, ktoré evokuje úctu a rešpekt, bez ohľadu na väčšinoví názory "sveta"...
Takže to nemá nič spoločné s tým: "nech farára aj porazí", ale so základnou úctou voči priestoru...ani na stretnutie s prezidentkou by ženy nešli takmer v plavkách, resp. s vulgárnym výstrihom...
A, už len pre pobavenie dodám, že jeden starší kňaz raz s nadsázkou na svadbe zahlásil:
"Zakryte jej tý mléčarne, lebo nesobášim!" a náš pán farár to po ňom -s humorom (v ktorom sa skrývala pravda)- opakoval...