icon

Aký najhorší vianočný darček ste dostali?

24. dec 2019

No zeny, mame to aj tento rok za sebou. Tak pochvalte sa, aky najhorsi darcek moze zena od priatela/partnera/manzela dostat..😁

(Cisto iba na rozveselenie. Samozrejme sme vdacne za kazdy darcek, darceky nie su dolezite a najdolezitejsie je, ze nasi blizki su s nami😊)

dskjhfdlkdjhl
24. dec 2019

@cacianka aj som kupil, aj som nekupil😂

sissy27
24. dec 2019

Ja len dúfam, že jeho jedinou slabosťou je výber a kúpa vianočných darčekov a inak po zvyšok roka je to skvelý chlap, štedrý, pozorný, na ktorého sa môžeš naozaj spoľahnúť, ktorý nemá problém postarať sa o domácnosť, dieťa, teba a denno-denne ti prejavuje svoju lásku...
Ale keďže na materskej žiješ z úspor a on sa zo svojho nadpriemerného platu o vás nepostará, tak asi to bude inak a tieto príbehy nie sú ani trochu vtipné, skôr na zaplakanie a to rovno 2x - že existujú takíto chlapi a že existujú ženy, ktoré im to tolerujú.

0silvia0
25. dec 2019

Mila autorka, nabuduce mu kup obraz, ale zaves si ho vo svojej izbe s tym, ze je jeho a moze sa na neho pozerat kolko chce...
Alebo mu kup knihu, zaner, ktory citas ty s tym, ze najprv si ju precitas ty, ked si ju uz kupila, potom nech cita on a nech ti ju nakoniec vrati...
Normalne mu povedz, ze odteraz si darceky nekupujete, urcite pre teba lepsie. Sumu, ktoru by si investovala do svojho darceka, investujes radsej do seba.

miadi
25. dec 2019

Moja mala dostala k 2 narodkam mega darcek 😆plastove sedatko-hojdacku pre babo ktore sa zavesi na kovovu konstrukciu - tu dostala vytlačenu na papieri hojdacky a šmyklavka. Stym ze Ta super sada pride neskor... prišla presne o rok ako darcek k 3narodkam 😆 to plastove sedatko. Teda nikdy nevyužila lebo kym sme to mali kde zavesit uz bola velka. Inak ta sada je super nestažujem sa len mi je vtipne davat nieco takto na 2x najprv ako obrazok a o rok az aktualnu vec. Ten tvoj frajer to ale prehnal tym ze ten paddle board planuje kupit sebe nie tebe.K narodkam mu pošli foto torty stym že o rok mu taku daš 😆

miadi
25. dec 2019

To dostala od stryka svojho. Ja nechapem toho tvojho priatela ze taky trapas este ked ti aj povedal co by on chcel od “Ježiška” od teba že mu to nebolo blbe. 😞

lula313
25. dec 2019

Prečo sa o tom neporozpravate a nepovieš mu narovinu, že to bol úplne hlúpy napad? Môj muž nebol zvyknuty oslavovať, dávať si dary, ale musel sa to naucit, aby som bola spokojna, určite by som sa pred ním nepretvarovala. Sme predsa partneri, tak zdielame medzi sebou uprimne svoje pocity... Keď som niečo chcela k Vianociam dostat, tak som mu s tým pílila usi od oktobra. Je pravda, že tento rok som nič nechcela(mám pocit, že všetko mám), tak 21.12. za mnou cely nestastny prišiel, že nevie, čo mi má vymyslieť, že zvažoval to a to a ja som bola spokojna už len za to, že si dal tu námahu porozmyślat a akceptovala som jeho návrh, že dostanem peniaze a kupim si, čo chcem..

babeinka
25. dec 2019

Este keď som bola slobodná naivná a hlúpa mala som priateľa ktorý už pracoval ja som bola na skole stále mi spomínal ze by chcel župan a neviem co ja som mu ho kúpila pomerne drahy na to ze som chodila do školy občas som brigadovala tak som si nan poctivo odkladala dlho... Dohodli sme sa ze po štedré večery doma sa stretneme a dáme si darčeky my dvaja aj naši spoloční priatelia ktorým to vydržalo dodnes ja som mu celá rada dala darček sledovala ako sa teší a ďakuje že je rád že sa mu páči a nato mi povedal ze ale on mi nič nekúpil lebo neuznáva vianoce.... Respektíve je to komerčný výmysel kedy on darčeky dostáva ale zásadne nedáva... Bola som hlúpa že som pri ňom stratila aj ďalšie roky po tomto.... Našťastie teraz mam muža ktorý mi dal co som spomenula ze by sa mi páčilo aj keď to už bolo pár mesiacov dozadu a nie 1 vec ale rovno 2 take a ešte aj prídavok ktorým má až rozplakal nie preto ze to boli drahé darčeky preto ze na to myslel dlho a vidno ze aj po 10 rokoch ma stále ľúbi a vie čím mi spraviť radosť...

ktochytavzite
25. dec 2019

Moja mama dostala raz palacinkar,doteraz na nom nik palacinky nerobil😅😅😅

ktochytavzite
25. dec 2019

A ja som kupila priatelovi oblek(chodi v nich do orace) asi 4x vatsi ako on;))

izabela002
25. dec 2019

Ja som dostala krásny darček 🎁naozaj taký hádam nedostal nikto 😍.Dostala som rozvodové papiere od nášho právnika pod stromček. Čo poviete krásny 🎁 však???

soldi
25. dec 2019

ja som raz dostala od svagriny krasne zabaleny luxusne sa tvariaci balicek v ktorom boli mini vzorky kremov a mini plysak z pump (zdarma k tankovaniu) a svagrina okolo mna chodila po rozbaleni a hikala: no nie je to krasne? take malicke vsetko? 🙈😀
ps: svagrina zaraba tisicky eur mesacne, cize o peniazoch to ozaj nebolo.

a muz mi vcera dal dve knihy, ktore uz mam so slovami: viem ze ich uz mas, ale tieto su v slovencine! 😀

asia83
25. dec 2019

A to s ním ešte čo robíte? Evidentne egoistický sebec.

michmich
25. dec 2019

Tento rok rodinnu lyžovačku s vypršanym termínom. Takze dcera najprv pišťala od radosti a potom skoro plakala 😔

michmich
25. dec 2019

A aj tvoj darček je smutny 😔 Ja neznasam Vianoce 🙈

suzitok
25. dec 2019

Inak tento moj prvy "priatel" mi mi vzdy daval extra darceky, napriklad saty zo secondhandu, este ich vytiahol a primeral k sebe a tak sa predomna postavil....a to este volaledy (20r.dozadu) boli take strašne smradľavé tie veci, vyslovene vyradene..a tieto saty tak z roku 1960...no des!
Ale mna skor zarazal vždy ten jeho vyraz,s akou hrdosťou mi to daval a ja som ho mala obdivovať 😂 pri tej guli s ruzami som sa rozplakala, on si myslel, ze dojatim....a on to vkise dookola tocil a púšťal a nam hralo Happy Birthday pri stedrovecernom stole...😂😂😂😂
Ale co sa tyka teba, to bude nejaky samolubi človek...drzim palce, nech sa to zmeni

hettinka
25. dec 2019

Ja by dom paddleboard brala hneď. A je to dosť drahá vec.

palomka
25. dec 2019

@izabela002 keď ta to urobí šťastnou tak je to skvelý darček. V opačnom prípade nie. Ale za originalitu 1* tiež nad ním musel dlhšie rozmýšľať 🤷‍♀️

evica01
25. dec 2019

@suzitok hahahahaha ze primeral k sebe 😂😂😂

hettinka
25. dec 2019

Povedz mu, že paddleboard super, ale chceš vlastný a aj s letenkami do nejakej prímorskej destinácie, kde jo využiješ. A že sa môže na teba pozerať z brehu, lebo niekto musí baviť decko, kým sa budeš voziť. Alebo teda nech zaplatí nejaký ultra AI aj s opatrovatelkou.

A nechápem, ty žiješ z úspor, pričom on zarába nadpriemerne? To je horšie ako jeden zle vybraty darček.

suzitok
25. dec 2019

@hettinka ale on ho ani nema, len planuje ...a nie pre nu, ale pre seba a ju mozno povozi....
Iné by bolo, keby to uz bolo kúpené a da to ako spolocny dar, co je v poriadku v pripade ak aj ona uznáva tento sport....
Ale ze nedal nic, je to dost smutné a trapne...

suzitok
25. dec 2019

@hettinka odpísala som na tvoj príspevok vyššie....potom si pridala dalsi, s dlhsim textom....a mam rovnaky nazor 👍

loginexistuje
25. dec 2019

je to proste uboziak poslat obtazok cez mobil ja by som si svoj darcek zobrala spat ze sak ho videl vratila spat do obchodu a za penaize si kupila nieco sebe

althejka
25. dec 2019

Jedna znama dostala zehlicku k vianociam a ona ju hodila z okna . 😮 rovno na ich auto.

halienka
25. dec 2019

Ty kokos za takýto darček by som pri jeho najbližšej túžbe po sexe mu poslala fotku cez mobil seba v spodnom prádle s komentom, že : Možno v lete ťa "povozím"😉😀

Ako nech mi nik nehovorí, že jeden chlap nevie kúpiť aspoń nejakú hocijakú blbosť, takže tento je buď lakomec najväčšieho rangu alebo blbec. A teda tí najprachatejší vedia niektorí byť najväčší lakomci, takže nie že o peniazoch to nebude, o peniazoch to JE. Proste lakomci, aj keď majú na rozdávanie.

0silvia0
25. dec 2019

@michmich a to od manzela lyzovacku s vyprsanym terminom? 😲 A to bolo omylom ci naschval?

loginexistuje
25. dec 2019

@michmich v ktorej nemocnici manzel lezi po takomto dare?

ivetka_kamo
25. dec 2019

Ja som dostala ženy takú sprostosť, môj muž je takisto nadpriemerne zarabajuci človek, dostala som knihu o anke siskovej! to fakt???

0silvia0
25. dec 2019

@ivetka_kamo mna by zaujimalo, co dostal on od teba...

maminkasisa
25. dec 2019

Mija svokra dostala od svagrinej vaflovac, po vianociach si ho pozicala, ze urobi detom vafle, doteraz je u nej, bolo to asi pred 4 rokmi....

ivetka_kamo
25. dec 2019

@0silvia0 celú kolekciu aqua Di gio- Profumo a snežný skúter