icon

Aký najhorší vianočný darček ste dostali?

24. dec 2019

No zeny, mame to aj tento rok za sebou. Tak pochvalte sa, aky najhorsi darcek moze zena od priatela/partnera/manzela dostat..😁

(Cisto iba na rozveselenie. Samozrejme sme vdacne za kazdy darcek, darceky nie su dolezite a najdolezitejsie je, ze nasi blizki su s nami😊)

0silvia0
25. dec 2019

@ivetka_kamo do kelu, to sa ti chlapi necitia blbo?
Ci chlapi nedisponuju takymito pocitmi? 😲

ivetka_kamo
25. dec 2019

@0silvia0 asi nie, nechápem, a ani tu herečku nemám rada, ach... Ležím smutná v posteli a sa čuduje, prečo nechcem ísť na raňajky

hivanik
25. dec 2019

Myslim, ze take ponozky z vianocnym motivom alebo kozmetika, ktoru pouzivas by bol vhodnejsi darcek ako fotka v mobile. To moze kupit aj bez toho aby bol niejak extra zbehly v nakupovani darcekov. My si kupujeme nieco spolocne a este niejake male prekvapko, ktore potesi.

ivetka_kamo
25. dec 2019

@0silvia0 pritom je to človek, čo v ine dní by mi dal všetko, veľa spolu cestujeme, chodíme na koncerty, večere... Ale včera...

amelia000
25. dec 2019

@ivetka_kamo musis mu to povedat narovinu inak to bude kazde vianoce takto a ty sa budes ticho zozierat.

gwendolyn
25. dec 2019

mna k tomu napadlo toto 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=7UC1CQLSO70
amelia000
25. dec 2019

@gwendolyn zabila si 😂😂😂😂 ja nemozem z toho :D

michmich
25. dec 2019

@0silvia0 hej, od muža 😔 Ako rodinny dar
pre vsetkych. Nie naschval. On si nevsimol, ze tam je termin uplatnenia do 21.12.2019. Inac je to uz druhy krat co nam takto prepadol pobyt. Raz kupil nam aj kamosom a ti stale nemohli ist. Ja som do neho hucala, ze nech tak ideme samy, aby nam to neprepadlo. On, ze nech nestresujem, ved casu dost. No a jasne, ze to prepadlo. Vtedy som si aj poplakala. Teraz som uz bola taka apatická. Len dcery mu bolo ľúto.

0silvia0
25. dec 2019

@ivetka_kamo ber to ako poucenie, buduce Vianoce mu mesiac dopredu povedz, ze to a to by si chcela na Vianoce. A ty tiez radsej davaj striedmejsie darceky, aby ten nepomer nebol taky hrozny. Hod to za hlavu a uzivaj Vianoce, ak inokedy nie je zgrlos, tak je to ok. Alebo si vypytaj nejaky dodatocny darcek, ked jemu nie je blbe dat knihu, tak tebe nemusi byt blbe vypytat darcek...

kittykat22
25. dec 2019

Kamaratka pise, ze dostala od svokry papinak a tlcik na maso 😅 Myslim, ze to je jasna sprava

michmich
25. dec 2019

@loginexistuje vieš, ze som ani velmi nereagovala? Len som tam tak apaticky sedela. A potom utesovala dcéru. Vecer v posteli na mna dolahol smutok. Aj ked si cely cas vravim, ze tie Vianoce nie su o darcekoch ale mrzi to, no. Hlavne ked on predtým bol expert na darceky, bolo vidno, ze ma pocuva co sa mi paci a tak. Vzdy ma niecim krasnym prekvapil. Mne stacia aj bižu nausnice. Teraz mam pocit, ze len na zlavomate za 5 minut nakupil a hotovo.

vrabcek15
25. dec 2019

@gwendolyn 😂😂sa tu rehocem ako trúba.. 😂😂

0silvia0
25. dec 2019

@michmich normalne s tebou sucitim, to musela byt pokazena atmosfera, chuda dcera...

ivankalaco
25. dec 2019

@gwendolyn Perfektné 🙂

bobricek1979
25. dec 2019

No podelím sa aj ja skôr je to smutné no u nás svokra svojmu synovi dá vždy darček od svojej kamarátky z Nemecka, ktorý jej pošle pre jej dvoch synov. Vždy je to buď bunda košeľa topánky boli tohto roku značkové krásne ono by to bolo všetko v poriadku no hrdí sa tým svokra teda resp. ona už nedá nekúpi synom nič. Ako mne to príde ľúto chváliť sa cudzím perím.

halienka
25. dec 2019

keď si chlap myslí, že on je tým najlepším darčekom pre ženu😀 ( a že je ich takých dosť )

lubigabrikova
25. dec 2019

No, ja som od svokry dostala raz pod stromček mikinu zo sekaca...roztahanu,hnusnu asi tak o 3 čísla väčšiu. A ešte mi hrdo vraví,že : dúfam,že ti bude dobrá. To ako vážne?? Podotýkam,že zabudla odlepiť cenovku - investovala do mňa rovných 2,5€! ( Inak celkom ju preplatila,lebo za taku handru by dom nedala ani 10 centov) Tak dik. Rovno letela do koša.
Moja svokra je celkovo expert na darčeky. Na meniny som raz od nej dostala mini tortičku - nebolo by na tom nič zle, keby už asi 1/3 nebola odjedena. Že : chceli sme s dedom ochutnať. No,čo jej na to poviem. Rovno som im ju nechala,nech ju už dorazia.😁😁👍
A o darčekoch pre decká by sa tiež dal napísať roman.

amelia000
25. dec 2019

Zeny ja som dala najhorsi darcek teraz svojmu chlapovi :D dala som mu parfum, ale ja neviem co ten parfum ma v sebe, ale teraz fetujem svojho chlapa :D on tak vonia ze sa neviem od neho odlepit 😂 som zvedava kedy mu to zacne liezt na nervy 😭😭😂😂😹

otazka1
25. dec 2019

@miadi pche! To si este dobre! Mojmu dietatu jej "dedko" zvesil hojdacku vnucat jeho novej partnerky z ich stromu, ze nech si ju zobere. Deckam skoro puklo v gatoch, ze im "novy dedo" bere hojdacku, ktoru im den pred tym dal. 🤦‍♀️ Musela by som byt chudera, aby som ju zobrala. Ale autorka, tvoj je este celkom stedry, moj ex na opekacku, kde je bolo pozvanych 6 ludi kupil 3 spekacky, ved každému staci polka. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

erickatt
25. dec 2019

@gwendolyn 😆😆😆😆😆

derdia
25. dec 2019

@michmich a to je co za blbost??

kukucka100
25. dec 2019

Jedna známa dostala k narodeninám od svojho frajera za igelitku kukurice. Normálne niekde na poli natrhal klasy kukurice a daroval jej to 😳👍🤷

nickpick
25. dec 2019

@ivetka_kamo asi ju tajne obdivuje, bolo by blbe keby si ju kupil pre seba, tak ju kupil tebe 😂

lucyluv
Autor odpoveď zmazal
gurags
25. dec 2019

@miadi my sme takto dostali od mojich rodičov tento rok kosačku traktor, že nám ju dovezú na jar 😊 my sa ale mega tešíme, lebo kosiť obyčajnou bola robota na 2 hodiny, traktorom pokosime oveľa rýchlejšie 😉. Rodičia to musia na vlecke doviezť 😆. A my sme kúpili svokrovcom zasa tiež iba vytlačené lístky na koncert. Tiež také nehmotné zatiaľ, ale potešilo, lebo to bude kapela z ich mladosti.

niikoletka
25. dec 2019

Nie je to sicr vianočný darček ale už keď sa tu hovorí o takých zgrlosoch napadlo mi ako ešte keď bola kamarátka študentka dohodli sa s priateľom že pôjdu na večeru to nejakej nóbl reštaurácie na svoje výročie. Tak si to pekne zarezervovali a tak no a kamarátka chodila na brigádu len práve ten mesiac bol taky slabší, jej priateľ zarábal veľmi slušne. Keď si uvedomila ze nemá dosť peňazí na večeru v reštaurácii ktorú si vybrali tak za posledné peniaze nakúpila veci domov a navarila mu obľúbené jedlo, prichystala sviečky a podobne veci proste romantika. Keď prišiel domov tak mu povedala ze žiaľ na reštauráciu nemá ale ma pre neho prekvapenie doma a on jej na to povedal ze keď na to nemá tak pôjde sam a fakt išiel :D on sa nazral v restike sám a kamoška si poplakala nad romantickou večerou doma 🤦‍♀️

0silvia0
25. dec 2019

@niikoletka hovado jedno, dufam, ze sa za neho nevydala🤢

michellemary
25. dec 2019

@amelia000 asi feromóny, niektoré parfémy sú také 🙂

gurags
25. dec 2019

@lubigabrikova moja svokra je opačný extrém, kúpila mi košeľu a schválne nechala visacku, aby som videla koľko do mňa investovala, to nebolo všetko cenovku nechala aj na utierka h, vianočnej dekorácií, na všetkom... Fakt si mohla dat tu robotu a dať to dole. Alebo to je normalne?

gurags
25. dec 2019

@niikoletka kokos, to je iný blbec