icon

Bohémska svadba v lese

petrus19
11. okt 2017

Ahojte všetci. Potrebovala by som Vašu pomoc. So snúbencom snívame o bohémskej svadbe. Naše predstavy sú jasné. Chceli by sme svadbu v lese. Môj problém je však miesto. Vedeli by ste mi poradiť, kde je les, kde by sa dala uskutočniť moja svadba? Poprípade nejaký kaštieľ s lesoparkom? Na googli som už hľadala, ale nie je to ono. Nápady? 🙏 ❤

Strana
z2
dorottka
12. okt 2017

No neviem, vacsina prispevkov je o tom, ze autorka nevie, co je boho a bohemskost... boho je "informal term for Bohemian (sense 2 of the noun)." Su to synonyma. Boho ci bohemstvo je v podstate o netradicnosti a neviazanosti, preto aj moda Boho je presne taka (kuk Olsen twins), to, co vy tu opisujete, ze neusporiadany zivot, pitie atd., to uz je skor hedonizmus alebo milion inych podobnych pojmov. Bohemstvo je proste kaslanie na konvencie, ziadne vyvrhelstvo.... cize jo, jej svadba je bohemska. V pripade pochybnosti, kuk na google a vyhladanie si Bohemian wedding.

womankc
12. okt 2017

@petrus19 @petrus19 skús pozrieť obec Kunerad pri Rajeckých Tepliciach sú tam penzióny priamo v hore a jeden má dokonca celoročne vonkajší stan medzi stromami , známi chcú presne lesný štýl a idú sa tam brať , neviem ale názov penzionu , na obci by vám ale isto vedeli poradiť a potom možno hotel Skalka v Rajeckých Tepliciach majú krásny park a isto by sa tam dalo dohodnúť na všeličom , svadby tam robia majú sálu aj služby veľmi dobré je tam krásne ako aj celé mesto je pekné .....

katrinka8
12. okt 2017

Ja som tiež za to sashe.sk popozerť a osloviť predajcov, kde fotili alebo robil niekto svadbu 😉 Prípadne na mojasvadba sa opýtať ešte 😉

sandrahi
12. okt 2017

spytaj sa skor na tej mojejsvadbe tam ti poradia asi lepsie. ale napadlo mi, ze mozno niekde do tatier do nejakej koliby, tam by ste mali hostinu a okolo isto budu stromy, mozno aj nejaky zaciatok lesa tak obrad si mozete urobit tam

montemotherone
12. okt 2017

@dorottka v lese mi to príde ešte bohémske... S kaštieľom už nie :-/ Skôr dekadentné... Behemska svadba podľa mňa, sa z princípu ani neplánuje. Vezme sa kopa prachov, zo dňa na deň sa dajú dokopy ľudia a urobí sa riadna divoká žúrka ktorá bude skôr o zážitku, improvizácii, ako o do detailov premyslené mašlicky na stoličkách, či medovníky s menom pre hostí 🙂

ro_manka
12. okt 2017

Ja odporúčam Paľovu Búdu v Žiline. Skús si to vygoogliť. Nerobia svadby, ale poskytujú krásne priestory za celkom nízke sumy. V budove je kaviareň, vzadu majú veľký dvor s dreveným altánkom a za dvorom je lesík. My sme tam mali fotenie odobierku a potom aj dojedačky na ďalší deň, ale moji známi tam mali aj svadbu s tým, že catering im riešila iná firma.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
mackamizjedlaskrec
12. okt 2017

Topolcianky,Arboretum Mlynany ,Male Vozokany

missguerlain
12. okt 2017

@dorottka Tu darmo nieco vysvetlujes😉

marlene
12. okt 2017

pozri zeleny den bosaca ,alebo stodola/nemsova.

Strana
z2