Budem krstná mama kamarátke. Aké náušničky kúpiť?

panilucia
4. jún 2014

Dobry den, chcela by som poradit alebo chcela by som pocut nejaky iny nazor na moju situaciu.Kamaratka ma zavolala za krstnu mamu a chce odomna aby som jej kupila nausnicky pre jej dceru ale teraz neviem ci jej mam kupit zlate nausnicky alebo striebro?ako to teraz je ako sa to kupuje alebo co by som mala dat tomu dieta ku krstu.
Dakujem za radu a prajem pekny den

jara24
4. jún 2014

@panilucia Opytaj sa kamaratky, aku ma predstavu o nausnickach. A aj o vsetkom ostatnom okolo krstu. Treba sa rozpravat, aby nedoslo k nedorozumeniam.

koniarova
4. jún 2014

Zober kamarátku a kúpte spolu. 😉

ciusinka
4. jún 2014

Ja som mojmu krstniatku kupovala z bieleho zlata, ale kazdopadne odporucam sa spytat kamaratky na jej konkretnu predstavu, idealne ist tie nausnice rovno s nou vybrat, pretoze ja som si dovolila nausnice vybrat sama a kedze mame mojho krstniatka sa zjavne nepacili, mala ich mala na sebe cca. tyzden, kym nedostala ine a odvtedy uz tie odo mna na sebe nemala, takze viacmenej som tie peniaze mohla radsej asi splachnut do zachodu..Smiesne ale je, ze mi nic nepovedala, ze by sa jej nepacili alebo co, ved keby povedala, mohla som ist vymenit..Ale nie lepsie je nepovedat nic a nausnice odlozit do skrine..Hlavne, ze inej rodine nemala problem povedat, aby isli vymenit retiazku, ktoru malej dali, pretoze jej kupili zlte zlato a ona chcela biele..

jana_eyre
4. jún 2014

no, tak ak ti dala navod co si presne predstavuje ako darcek, tak nech sama doplni, ci je jej vhodnejsie zlato, ci striebro.. ja som tiez krstna kamaratkinmu synovi, a mojej neteri /hoci nie som veriaca, ale kamaratka aj sestra si to velmi zelali, tak sa to vraj neodmieta/ obom sme davali zlaty krizik na retiazke, peniaze /kazdemu asi 50eur/ a nejaku hracku.. plus chalanovi sme dali spravit aj tortu..

ivett1
4. jún 2014

@panilucia naušničky ...ja by som určite ako krstná mama kúpila zlaté, len by som sa spýtala, či chce biele alebo žlté zlato, k tomu peňažný darček - do obálky alebo vložiť na detskú sporiteľnú knižku a ... dala by som urobiť tortu (ale to by som sa naozaj dohodla s kamoškou, lebo ak by bolo na krste len pár ľudí, torta by bola zbytočná, alebo by tortu dali robiť starí rodičia ...ako u nás...😉...)

charluc
4. jún 2014

ja som tiez krsna kamaratke ,teda jej dcerke a u nas je zvykom dievcatku nosit nausnicky zlate,kosielku,tortu ,oblecenie do krstu,teda vsetko a popripade aj nejake plienky,utierky a tak 🙂

miku1
4. jún 2014

Náušničky by som kúpila zlaté, len by som sa poradila s kámoškou, či chce biele alebo žlté zlato. Ako krstná by si mala kúpiť košielku. K náušničkám by som kúpila ešte nejakú hračku, alebo nejakú drobnosť, a pridala by som ešte nejakú hotovosť do obálky.

sabina1975
4. jún 2014

ahoj moja kamaratka je tiez krstnou mojej dcerke kupila jej bile zlato akurat som ju poprosila ze nech maju cervene ocka ale urcite by som kupila zlate