Budíte deti na odpočítavanie na Silvestra?
Tie co mate mensie deticky (18m a viac) budite ich na odpočítavanie na silvestra?
Naše majú 7 a 5 a tento rok sú prvýkrát hore. Ale sme v Londýne, už 4. deň beháme, tak sme si podvečer pospali na hoteli. Teraz sa chystáme na prechádzku…
Len to nie ma 2,5 a som rada ze to peklo vonku nevníma a spi, zaspal pred hodinou ani nie 🤦♀️
Nebudila som ale cca pred polnocou som isla k nim lahnut keby sa nahodou zobudili.
Nikdy som nebudila a to už má 10, a neznášam keď niekto budí mňa. Teraz nás zobudil ohňostroj. Dcéra už spí a ja to vidím ešte tak na hodinu dve pozerania so stropu
Pre pana jana, ani by mi nenapadlo...ani 2 rocneho, ani starsieho 4rocneho. 18mesacneho ani napad...ved ten netusi, o co ide
Nikdy som deti nebudila boli hore 😂 asi od dvoch rokov obaja, proste posunieme obednú spánok na 16-18 a vydržia bez problémov.Oni sa tešia radi pozerajú ohňostroj a je to lepšie ako keby sa zobudili na rachot a zľakli sa.Jednu noc v roku to prežijú, inak chodia spávať o 20
Moje deti maju 4 a 5 a sladko spia v postielke od pol 10 ☺️ nikdy by som dieťa nebudila
Deťuchy nebudim (mám škôlkarku a školáka)..iba urobím video ohňostroja na mobil každý rok a ráno pri raňajkách im ukážem 😁♥️
Môj má 12 mesiacov. Ja som mlela z posledného a on ešte po polnoci tancoval v obývačke, odmietajúc spať, zaspal 1:15 😂😂 ale ohňostroj sme nepozerali, pustili sme si prskavky a fontánku vo vnútri.
Starsi, 4,5-rocny, velmi chcel vidiet ohnostroj, tak sme ho vcera zobudili a velmi sa tesil. Mladsi sa zobudil sam, tak som ho vzala a pozerali sme vsetci styria spolu na ohnostroj a bolo to krasne ❤️. Po polhodinke sme vsetci zalahli a spali do 7:30 🍾. Zvycajne uz o 6:00 buntosia.
Tak nasi 10 a 8 rocni uz s nami vydrzali ako tak do polnoci, 3 rocny to prespal a takmer rocna sa prebudila, dala som jej cucnut mliecka a zaspala. No a mame o pol 7 budicek. My s muzom sme este do pol 2 boli hore. Lebo "dospelacke aktivity" 🤪. U nas nikdy neplatilo a nikdy neplati a ani nebude, ze cim neskor idi deti spat, tym dlhsie rano pospia. Absolutne. Este do kostola posunili detaky zbor p hodinu neskor na omsu a pre nas je to uplne od veci. Osobne nechapem, ako mozu deti spat do 9-10. Fakt nie, pokial nejde o pubertakov.
Keď boli deti malé, nebudila som ich, bála som sa že SA zobudia.. ale vždy to prespali, len najmladšieho to myslím budilo, alebo dcéru už si nepamätám kto to z nich bol..
Keď boli staršie (okolo 5r) tak som ich zobudila, lebo chceli vidieť ohňostroj, ale to tiez nie každé vstalo.. no a teraz bývajú už hore do pol noci, pozerajú filmy, jedia chlebicky a potom pozerajú na ohňostroj a ukludnuju psov.. ale to už su školáci.. keď boli bábätká bola som rada že spia..
Nie preboha kto by ich potom uspaval 😂 mensieho som dala spat okolo pol 10tej normalne, a 5 rocnej som dovolila ostat hore ale o pol 11 uz odpadla a bola som rada ze ju nezobudil polnocny ohnostroj, lebo ked ma zaspat nanovo tak to trva aj 2-3 hodiny ked sa zobudi
Ja si pamätám keď som bola malá, cca 5/6/7 ročná som mamine hovorila nech ma na 100% zobudí, že to chcem vidieť. Tak ma zobudila, a bolo to hrozné 🤣 bola som unavená, bola mi zima, vôbec som si to "neuzivala". Tak potom som už nikdy nechcela byť hore🤣
18-mesačné dieťa? Odpočítavanie?! Silvester?! Toto môže napadnúť normálnemu človeku? Ak si toto urobila svojmu dieťaťu, urýchlene vyhľadaj psychiatrickú pomoc!
Ani mi to nenapadlo,pred rokom obaja spali ako dreva už o 19.00,teraz dcéra zaspala normálne ako vždy okolo ôsmej a syn veľmi chcel pozerať ohňostroj. Tak sme ho nechali, nech bude hore dokedy vydrží. Zvládol to takmer do do jedenástej, no potom ho doslova vyplo na zemi v takej detskej sedačke. Tak ho muž odniesol do postele, kde prespal celý ohňostroj, ani sa nepohol, dcéra sa zobudila, ale zaspala skoro hneď.
Ale vedome ich budiť? Naco? 🙈🙈

Nie nebudula somale deti..ale od 4,4 roka uz vydrzali hore a pred polnocou s chlapom isli doesta kukat. Teraz tiez isli ja sedim v pyzame domA. Lebo som bola dnes korculovat s detmi a nejaka tie 2hodky na lade zmohli