Budíte deti na odpočítavanie na Silvestra?
Tie co mate mensie deticky (18m a viac) budite ich na odpočítavanie na silvestra?
Naše majú 7 a 5 a tento rok sú prvýkrát hore. Ale sme v Londýne, už 4. deň beháme, tak sme si podvečer pospali na hoteli. Teraz sa chystáme na prechádzku…
A načo prosím ta???
Len to nie ma 2,5 a som rada ze to peklo vonku nevníma a spi, zaspal pred hodinou ani nie 🤦♀️
Nebudila som ale cca pred polnocou som isla k nim lahnut keby sa nahodou zobudili.
drobec bude mať 6 a nebudili sme ho..
Nikdy som nebudila a to už má 10, a neznášam keď niekto budí mňa. Teraz nás zobudil ohňostroj. Dcéra už spí a ja to vidím ešte tak na hodinu dve pozerania so stropu
Pre pana jana, ani by mi nenapadlo...ani 2 rocneho, ani starsieho 4rocneho. 18mesacneho ani napad...ved ten netusi, o co ide
Nikdy som deti nebudila boli hore 😂 asi od dvoch rokov obaja, proste posunieme obednú spánok na 16-18 a vydržia bez problémov.Oni sa tešia radi pozerajú ohňostroj a je to lepšie ako keby sa zobudili na rachot a zľakli sa.Jednu noc v roku to prežijú, inak chodia spávať o 20
Moje deti maju 4 a 5 a sladko spia v postielke od pol 10 ☺️ nikdy by som dieťa nebudila
Deťuchy nebudim (mám škôlkarku a školáka)..iba urobím video ohňostroja na mobil každý rok a ráno pri raňajkách im ukážem 😁♥️
Môj má 12 mesiacov. Ja som mlela z posledného a on ešte po polnoci tancoval v obývačke, odmietajúc spať, zaspal 1:15 😂😂 ale ohňostroj sme nepozerali, pustili sme si prskavky a fontánku vo vnútri.
Starsi, 4,5-rocny, velmi chcel vidiet ohnostroj, tak sme ho vcera zobudili a velmi sa tesil. Mladsi sa zobudil sam, tak som ho vzala a pozerali sme vsetci styria spolu na ohnostroj a bolo to krasne ❤️. Po polhodinke sme vsetci zalahli a spali do 7:30 🍾. Zvycajne uz o 6:00 buntosia.
Tak nasi 10 a 8 rocni uz s nami vydrzali ako tak do polnoci, 3 rocny to prespal a takmer rocna sa prebudila, dala som jej cucnut mliecka a zaspala. No a mame o pol 7 budicek. My s muzom sme este do pol 2 boli hore. Lebo "dospelacke aktivity" 🤪. U nas nikdy neplatilo a nikdy neplati a ani nebude, ze cim neskor idi deti spat, tym dlhsie rano pospia. Absolutne. Este do kostola posunili detaky zbor p hodinu neskor na omsu a pre nas je to uplne od veci. Osobne nechapem, ako mozu deti spat do 9-10. Fakt nie, pokial nejde o pubertakov.
Už nebudím ani seba🤣🤣🤣.
Keď boli deti malé, nebudila som ich, bála som sa že SA zobudia.. ale vždy to prespali, len najmladšieho to myslím budilo, alebo dcéru už si nepamätám kto to z nich bol..
Keď boli staršie (okolo 5r) tak som ich zobudila, lebo chceli vidieť ohňostroj, ale to tiez nie každé vstalo.. no a teraz bývajú už hore do pol noci, pozerajú filmy, jedia chlebicky a potom pozerajú na ohňostroj a ukludnuju psov.. ale to už su školáci.. keď boli bábätká bola som rada že spia..
Haha, ved ja ledva cakam, kedy zaspi, ani by ma nenapdlo ho budit
Nie preboha kto by ich potom uspaval 😂 mensieho som dala spat okolo pol 10tej normalne, a 5 rocnej som dovolila ostat hore ale o pol 11 uz odpadla a bola som rada ze ju nezobudil polnocny ohnostroj, lebo ked ma zaspat nanovo tak to trva aj 2-3 hodiny ked sa zobudi
Ja si pamätám keď som bola malá, cca 5/6/7 ročná som mamine hovorila nech ma na 100% zobudí, že to chcem vidieť. Tak ma zobudila, a bolo to hrozné 🤣 bola som unavená, bola mi zima, vôbec som si to "neuzivala". Tak potom som už nikdy nechcela byť hore🤣
18-mesačné dieťa? Odpočítavanie?! Silvester?! Toto môže napadnúť normálnemu človeku? Ak si toto urobila svojmu dieťaťu, urýchlene vyhľadaj psychiatrickú pomoc!
Ani mi to nenapadlo,pred rokom obaja spali ako dreva už o 19.00,teraz dcéra zaspala normálne ako vždy okolo ôsmej a syn veľmi chcel pozerať ohňostroj. Tak sme ho nechali, nech bude hore dokedy vydrží. Zvládol to takmer do do jedenástej, no potom ho doslova vyplo na zemi v takej detskej sedačke. Tak ho muž odniesol do postele, kde prespal celý ohňostroj, ani sa nepohol, dcéra sa zobudila, ale zaspala skoro hneď.
Ale vedome ich budiť? Naco? 🙈🙈
Preboha a prečo ?

Nie nebudula somale deti..ale od 4,4 roka uz vydrzali hore a pred polnocou s chlapom isli doesta kukat. Teraz tiez isli ja sedim v pyzame domA. Lebo som bola dnes korculovat s detmi a nejaka tie 2hodky na lade zmohli