Budíte deti na odpočítavanie na Silvestra?
Tie co mate mensie deticky (18m a viac) budite ich na odpočítavanie na silvestra?
Zas takí samovrahovia nie sme
To by mi v zivote nenapadlo
Malé sme nebudili, trochu väčšie áno, ale bola to blbosť, potom nevedeli zase zaspať🤣 potom sme ich radšej nechali hore a po polnoci sme šli spať naraz.
Mam 20mesacneho a som neskutočne rada ze už cca 4h spi a dúfam že to tak ostane aspoň do 6.00 😝 nie som masochistka aby som ho budila..
Nikdy som dieťa nebudila ani 3,4,5,6 rocné. Mne by sa tiež nepáčilo keby spím a niekto má zobudí.
18 mesačne dieťa nechápe žiadneho silvestra. Aké odpočítavanie? 🙈😅 Veď chúďa by bolo v akom šoku a strese keby si ho na silvestra v tom najväčšom rachote vytiahla z postele do hluku a do svetla. Neviem ako ta to aj môže napadnúť 🫣
Nie nebudim 4.5 ročný spi od 20.00😂
Coze? 😃
Mám tri deti, také maličké ma ani nenapadlo ich budiť, veď to je samovražda 🤣. Dnes majú 11, 7 a 4 a sú s nami v obývačke, lebo chcú vidieť ohňostroj a nie a nie spať. Tak sme ich nechali, po polnoci pôjdu spať.
To by preco niekto robil??
ja skor trpnem ci ju buchanie nezobudi :D nie to este aby som ju budila, to ktora mudra knizka radi? :D
Tak ja by som zobudila len v pripade, ze by si to sami priali. Mam skoro 6rocnu, ktora chcela sa zobudit a pozerat ohnostroj. No asi by bola moc unavena. Ona je na takej hladine alfa, ze prakticky do minuty zas zaspi... tak by to asi nemalo zmysel
V ziadnom pripade😅
My budiíme, lebo chcú vidieť ohňostroj... Tak pozeráme z okna ohňostroj, čo "púšťajú" hore na sídlisku z terás a potom ideme spať 🙂
Moja 9 ročna isla teraz do mesta pozriet, doteraz každý rok prespala, vždy sme sli večer okolo 20tej von na pol hodku a potom spat. Vlastne , minulý rok si sama povedala, že ju mam zobudot o pol noci a potom ma zahnala prec ,že ona chce spat
Batoľa zobudiť na ohňostroj? 😳😳😳😳😳😳
Moji 4 a 2 roční už spia, muž išiel spať o 22, ja som si dočítala kapitolu z knihy a akurát idem do postele. Vôbec ma Silvester netrápi. Dúfam, že počas polnočného rachotu budú deti spať.
Nie, moji 11, 9, 7,4,2 rocné deti už spia. Ani by ma to nenapadlo budiť ich.
u nas to zacina o 18tej.. o 19tej nam to uz lezie na nervy 🤣 3r3m, spi od 21ej a modlime sa, aby ju nic nezobudilo 😁
Moji mali 4 a 6, boli po lyzovacke taki unaveni, ze sa nedali zobudit… dodnes mi to vycitaju 🤦🏼… ja im vzdy na to, ze esre zaziju kopec Silvestrov, ale no… zapamatali si to ako velku krivdu 🤷🏼♀️😂
Nie, ak sa zobudí tak bude hore ale inak nie
Nebudím, môj 5 ročný je ešte hore. Na obed si pospal a teraz vydrží. 0:30 bude snáď tvrdý v posteli spať 😅 Keby spal, nezobudím ho cielene v žiadnom prípade.
Urcite ho zobud, rad si s vami pripije, nevynechavala by som z toho 18 mesacme dieta,raz ti to moze vycotat😄😄😄dnes tu su od debilnejsich debilnejsie otazky.
Nie. Ani sme nikdy nebudili a to uz maju 3-6-9 rokov.
Uz aj ja lezim v posteli ze preckam ten rachot a mozem spat.
Ja mám 9 a 6 ročné. Tie budiť budeme. By sa so mnou týždeň nebavili keby som ich nechala spať. O i chcú vidieť ohňostroj. 5 mesačné to snáď prespí,i keď tomu nedávam veľkú nádej.
Nikdy som mojho syna nebudila ani na kojenie 😂😂😂 nieto este na odpocitavanie silvestra. Som rada, ze som o 20 zavrela dvere a spi 🥂🥳
Môj starší ma 9 a prvý krat je hore tento rok 🤩🤪😎
Ja som vzdy dufala, ze to prespia. Ked sa zobudia nechapu co sa vonku deje, placu lebo pocuju hluk. Ver, ze najlepsie bude ked to prespia.

Ani náhodou. A všetci sme takto spokojní. Najmladšia nemá ani sajnu, čo je dnes za deň, a aj tak by jej to bolo jedno 😊