Čierne šaty na svadbu
Ahojte, sú tieto šaty v pohode na svadbu?
Budem mat farebne doplnky.
Dakujem

autorka - tie prvé sa mi páčia... len je potrebné mať do nich suprovú postavu...
@michaela567y cierne saty sa na svadbu nenosia, ani biele. Navyse vyzeraju dost jednoducho. Podla mna nie su vhodne.
@michaela567y
Moja švagriná mala na svadbe bratranca čierne šaty, ale teda, boli oveľa elegantnejšie ako tie, ktoré si dala na fotke. Ona je maniak na módu, vie sa mega dobre obliecť, vie presne, čo jej sedí a čo obliecť na akú príležitosť. Vyzerala super.
Cierna farba je ok. Ale tieto saty posobia lacno a nevkusne. Mozno preto stoja 15e.Su vobec tieto strihy este v mode?
@stanulienkat ja som už vazne zufala, takze pozerám uplne po vsetkom 😃 ak nič nenájdem, tak neviem…
@michaela567y ved si pozicaj od kamosky. Pozri bazar tu na mk....teraz su rozne vypredaje v obchodoch..
Tak aby si deň pred svadbou nemala žiadne šaty to je už tiež na zamyslenie, čo si robila doteraz 🙂
...ak nemáš postavu na voľný strih,alebo áčko,na tieto obtiahnuté máš? Prosím bez urážky. V takýchto ako na foto bola dnes odetá slečna co tankovala predo mnou na benzínke. Su to saty na denné neformálne nosenie. Za mna sa aj vhodnými šatami,oblekom vzdá úcta mladomanželom,ze idem na slávnosť.
@a_alexandra_a písala som vyššie, že šaty zhanam už dva tyzdne 🙂
Hmmm do bielych by som isto nešla, to sa podľa mňa zvlášť na svadbu nehodí. Ako to už radšej tie čierne a ak k nim zvolíš farebné doplnky a farebné topánky, tak si myslím, že by to malo byť úplne v poriadku
@mariejenka no nemam postavu na voľný strih, keďže som gulata a keď na mna das oversize ešte ma to zväčšuje.. proste sa vo voľných šatách necitim dobre a ackovy strih mi rozširuje boky. Preto obtiahnuté, pretože mi zo zvýrazní pas ktorý mám výrazne užší než boky.
No však práve preto sa pýtam na názor, pretože som ich nekupila, len pozerám stránky so šatami 😊
Dnes pojdem ešte raz pozrieť obchodíky, nejake sem hodim 🙂
Nie nehodia sa ani farbou ani štýlom
Chod normalne do butiku, kde ti poradia.
@michaela567y nie , nie sú pekne a čierne na svatbu nie
@a_alexandra_a odkiaľ sú prosím tie šaty na foto?
@michaela567y keby si sa cvakla obutá a s doplnkami, vyzeralo by to inak.
@a_alexandra_a odkial su, prosim, tieto? nejaky eshop?
@dardanella
@stefanias našla som náhodnú fotku na pintereste

ja sa tiez priklanam k tomu, ze saty su skor take obycajne, ako na svadbu, chcelo by to nieco trochu elegantnejsie