Čo 18 ročnej priateľke na Vianoce?
Zdravím, odporučil by mi niekto nejaký darček priateľke(frajerke)na vianoce a zároveň má aj v decembri narodeniny.(bude mať 18)
Za všetky nápady predom veľmi pekne ďakujem.
Tak keby išlo o mňa, tak jednoznačne si vyberiem zážitok. Veci sú len veci.
@wolfsk46 podľa mňa na 18ku by si jej mohol dať niečo také, aby jej to ostalo na pamiatku, napr. nejaký jemný šperk, nemusí byť drahý, stačí sa trafiť do jej vkusu ... ak šperky nenosí alebo myslíš, že je to veľké klišé a nepotešilo by ju to, napadlo ma aj niečo urobiť zo spoločných fotiek na pamiatku, to by mohol byť pekný darček a nestojí veľa
@wolfsk46
Neviem ako dlho ste spolu, ale ja som sa s mojím manželom stretla v októbri a chodiť sme spolu začali v marci a na tie prvé Vianoce, ešte ako kamoš, mi kúpil takú malú porcelánovú bábiku v kroji. Ja som dlhoročný folklorista, tancovala som roky ... a on mi to dal s lístočkom, že ma nepozná ešte tak dobre, ale vie, že mám rada folklór, tradície a mám k tomu vzťah, tak preto taký darček. Ja som od neho darček ani nečakala, o to viac to bolo prekvapko. Tú bábiku mám dodnes, veľmi si ju opatrujem a už sa ma aj deti na ňu pýtali, hovorila som im, že je to prvý darček od vášho tatina. Ten lístok mám medzi šperkami odložený už 13 rokov. Pointa je, že to bola somarina, ale bolo to veľmi milé, pekné a také osobné. Nemusí dar stáť veľa peňazí na to, aby potešil 🙂.
A inak na pamiatku k 18 dávajú dary rodičia a nie frajer
@simca06022011 tak musim suhlasit, lebo uprimne len malo vztahov "frajerskych" vo veku 17,18 vydrzi a pretavi sa do partnerstva/manzelstva. Teda nieco co potesi, ale nic drahe ani extra narocne. Aby sa nestalo, ze to raz bude ako nezelana pamiatka😉
Neželanej pamiatky sa dá poľahky zbaviť , predať, vyhodiť, posunúť, prerobiť ... Aj keby dostane zážitkový darček, tak jej spomienky ostanú bezohľadu na to, či oni ostanú spolu alebo nie, Ale keď je niekto vo vzťahu a berie toho druhého vážne, tak nie je vo vzťahu s tým, že sa raz aj tak rozíde, ale ak je vzťah vážny, tak sú dvaja spolu s tým, že to môže byť aj navždy. @wolfsk46 Vy najlepšie viete, čo je medzi vami, ako dlho ste spolu, nakoľko berieš priateľku vážne, čo má rada, koľko môžeš do toho investovať, ale teda ja keby mám na pamiatku teraz v 30 darček od manžela z 18 narodenín, tak je to pre mňa veľká vzácnosť a cením si ho veľmi, keby ten šperk už aj nenosím a nebol nejaký drahý, a bol by len v šperkovnici odložený. 18 ka to boli pre mňa veľké "okrúhliny", veľký sviatok , tak ja by som to zas neodbila na tvojom mieste niečím ako kvety, ktoré aj tak po týždni zvädnú alebo oblečením, ktoré vynosí a zahodí.
@wolfsk46 ruže vydržia tak týždeň, to už skôr kvietok v kvetináči, čo bude mať na dlhšie, ale kvety sú podľa mňa všeobecne skôr sviatočné, na Vianoce sa až tak nehodia, aspoň teda ja som nikdy kvety pod stromček nedostala 😀 tak to máš možno ako tip do budúcna na iný sviatok 🙂 na Vianoce by som išla skôr do toho šperku, fotodarčeku alebo hocičoho pekného, čo jej ostane, ale tak je to na tebe
Ja som dostala od prvého frajera parfém a prázdny flakon by som ešte našla. 😁 gabriela sabatini
Keď som mala 18 frajera som nemala.
Čo som dostala na 19 od svojho manžela netuším 🤭😂😂 už je to 16 rokov. 🥰

@ivca88 ďakujem krásne ešte raz za všetko :D a asi aj jej xs :D