icon

Čo darovať dospelému dieťaťu bez koníčkov?

4. nov 2024

Čo darovať dospelému dieťaťu, čo zarába niekoľkonásobne viac ako rodič a nemá koníčky?

Strana
z3
vojtovicka
8. nov 2024

@matkahelka hej len toto je 3000rokov dopredu vybookovane 🤣

angela85
8. nov 2024

Možno by bolo dobré keby ti také podobne deti odpovedali. Mňa by fakt potešilo niečo z maminej kuchyne. Alebo keby u nej moje deti vydržali víkend. A my s mužom by sme mohli ísť niekam. Ale napríklad niekedy neznamená že keď ma dosť peňazí,že si dopraje všetko. Možno je niečo o čom stále hovorí,ale predsa si to nekupil

iva812
Autor odpoveď zmazal
domculik
8. nov 2024

Aj spolocne kino (divadlo) + vecera moze byt fajn ;)

kika2810
8. nov 2024

A co tak nieco spominkove osobne? Kde venujes svoj cas.
Nejaka spomienkova kniha aj s textom od Teba co pre Teba znamena. Proste par slov od mamy. Kde bude mat pamiatku ked bol maly, foto, smiesne pribehy, udaje ktore isto nevie ako vaha, cas narodenia, samozrejme aj datum. Prve slovo. Nejaku pamiatku ak ma z detstva typu diplom, obrazok,…
Ver mi raz to oceni velmi.
A k tomu vlozit napriklad recept podrobny na jeho oblucene jedlo aby si to vedel raz uvarit aj sam presne ako “od mamy”.
A k tomu kludne dnu len vlozit poukaz na spolocnu veceru pre Vas dvoch/kino/…

matkahelka
8. nov 2024

@vojtovicka asi nie vzdy. ja som kupovala minuly tok v zime mesiac vopred.

inaemre
8. nov 2024

Ja sa od rodicov vzdy potesim postelnemu pradlu, peknym kuchynskym utierkam alebo nejakej vychytavke do kuchyne 🙂

matkahelka
8. nov 2024

@vojtovicka tak namatkovo som si hodila kalendar dostupnosti a maju volne terminy aj v januari, aj vo februari, aj v marci, dalej som nepozerala. vikendy su full, ale pocas tyzdna v kazdom mesiaci sa da najst volna noc.

vojtovicka
8. nov 2024

@matkahelka jaaj no ja si panatam ked to bola novinka a nebola sanca 😃

natasha1988
8. nov 2024

Košik s gurmanskymi trvanlivymi delikatesami, alebo niečo do bytu - aby mal čo oprašovat a hned by mal koniček. Alebo žreby do loterie, netreba to brat smrtelne vazne s tymi darčekami.

erickatt
8. nov 2024

Ja mojmu kupujem kucharsku knihu. Coskoro pojde byvat sam, i ked nieco varit vie, nech ma potom pestry jedalnicek
Aaaa teda aj vrtacku, baterkac ci štobovak na baterky. Nech moze fungovat v byte

mon29
8. nov 2024

To je ake pekne ze spolu🩷

lenkalienka321
8. nov 2024

Poukážku na masáže, niekde blízko bydliska. Nuž, a už len vydrzat, kým si sám uvedomí, ako si škodí a že peniaze nie sú všetko. Nie je umenie 3x viac zarobiť, keď človek 3x viac pracuje.

petrofka
8. nov 2024

workoholici mne blízki vzdy ocenia: pyžamo, alkohol, tričko s obrázkom z filmov od Marvelu 🤷

andreatytler
8. nov 2024

Podla mna je to uplne irelevantne ze koko zaraba a ze si vsetko moze kupit sam.
Ved ten dar je vzdy symbol a reprezentuje to ze niekto ho ma rad a niekto na neho mysli. Kludne mu daj vec ktora je v ramci tvojich financych moznosti a ktoru myslis ze vyuzije.

ballenka
8. nov 2024

Zážitok, spoločná večera, výlet aj do kopcov, to nestojí takmer nič. Čas strávený spoločne sa nedá zaplatiť peniazmi.

mafiankamirka
8. nov 2024

Kravatu, manžetové gombíky, košeľu, teda neviem akú má prácu, ale určite sa niečo najde

ballenka
8. nov 2024

@betulinka1 to je super nápad, motokáry , to baví veľké spektrum ľudí. Alebo aj kolky, bowling alebo kuchársky kurz. Ja som túžila ísť roky na Gerlach len mi to prišlo dosť drahé. Tak som to odkladala ale napadlo mi to spomenúť pred švagrinami a nakoniec sme to dostali spoločne s mojimi 2 bratmi. Išli sme hore teda v trojici- súrodenci a nebolo to vôbec drahé. Lebo sa cena rozložila na 3 rodiny.

danieli
8. nov 2024

Tie hory su krasny napad, tusim na Sliezsky dom sa v zime jazdi ratrakom, naviac skvele tam varia, mohli by to byt pekne chvile

luccija
8. nov 2024

Tiež by som kúpila pobyt čas strávený spolu

betulinka1
8. nov 2024

@ballenka u nas davame taketo darceky. Zabavíme sa vsetci, spojí sa to s výletom, obedom a vybavene. Gerlach by som nedala ja 🤣🤣🤣 ale kludne ich pockam vo welnese dole 😉

kremlicka250
8. nov 2024

A co tak dat vyrobit fotokalendar s fotkami z detstva? Mozno ho to nabudi aj k nejakym konickom, ked kazdy tyzden uvidi, ze ako dieta si zivot uzival aj bez prace🙂

sarahh09
8. nov 2024

Niečo čo ho vráti do detstva, niečo čo v ňom vyvolá pekné spomienky..

biglovemom
8. nov 2024

Listky do kina

erickatt
8. nov 2024

@danieli skvele je slabe slovo. Tam je kuchyna uplbe ze 10*. A je tak krasne. Och... Este by som sla

Strana
z3