icon

Čo darovať svokre pod stromček?

pickwick
13. dec 2012

Poradte mi nieco pre svokru,muz im chce kupit cd prehravac,podla mna by to boli zbytocne vyhodene peniaze 😠 s tym by sa zabavali iba svagrovci,ked su tam

billam
13. dec 2012

@rakywanda ty mas ake šťastie 🙂

zuzka1.
13. dec 2012

@pickwick no ked sa stara, nech pije aj dobru vodu, kup jej kanvicu filtracnu, alebo knihu nejaku o zivotnom style

halienka
13. dec 2012

dynamit 😀 😀 😀 no ale keďže to sa nedá len tak zohnať, tak som tiež za také dačo ako pukážka na masáže, wellnes pobyt, to predplatné Slovenky som tiež už pred pár rokmi zrealizovala a fakt sa tomu potešila. Inak tiež kupujem knihy - romány a kozmetiku už moc nie, lebo skončí ako darček pre niektorú z jej sestier pri najbližšej príležitosti 😀 😀 Inak ak pečie tak aj rôzne pomôcky do kuchyne, teraz letia silikónové formy, podložky, rôzne vykrajovátka a také veci. Tohto roku jej idem kúpiť také tie sasankové papuče, čo vyčistia od prachu podlahu 😀 😀

pickwick
autor
13. dec 2012

@zuzka1. ja by som jej kupila aj dobry kavovar ,vsak kavickuju obaja hahaaa,pride muz,hned mu to navrhnem :D uz ked chce vecny darcek pre mamicku,tak aspon nieco rozumne,nie cd prehravac

zuzka1.
13. dec 2012

@pickwick noooo to je dobry napad, ked su kavickari urcite

zivika
13. dec 2012

@pickwick prepac, to ma mrzi ☹

pickwick
autor
13. dec 2012

@halienka 😀 take papuce by som jej dala obut u nas doma 😀

pickwick
autor
13. dec 2012

@zivika nic sa nestalo,nemohla si vediet 🙂

bubelko
13. dec 2012

@pickwick ved ja nehovorim, ze budes zla a ze sa nebudes snazit. ale drzim palce, aby to aj priatelka tvojho syna videla tvojimi ocami 😉
a kavovar je dobry napad ak je niekto kavickar 😉
@billam ty to vediet mozes, ale ako som pisala vyssie - aby to vedela aj pripadna nevesta 😉

billam
13. dec 2012

@bubelko ja budem mat len zatov 🙂

simca06022011
13. dec 2012

ja som nasej starkej kupila kozmetiku, dostala fotku malej v riadne drahom rame 🙂) a este som jej zohnala krasny obrus na stol... a chlap este daco urcite doplni 🙂)) Mojej mamine som kupila parfem a knizky.

bubelko
13. dec 2012

@billam prepac, nevidno 😉 mam vsak pocit (ked porovnam muza a mna), ze zatovia taketo veci az tak neriesia, takze to budes mat jednoduchsie 😉

billam
13. dec 2012

@bubelko v pohode 🙂

buba183
13. dec 2012

no moja svokra ma v januari 60 a je to vhodne aj ako darcek pod stromcek.dala som jej namalovat obraz to uz je na uvazeni kazdeho aky ci vnucatko alebo samu svokru a je to pekna pamiatka.meil nanho je i.jakusovsky@gmail.

galaxy
13. dec 2012

ja som tej mojej kúpila kozmetický balíček z Avonu a parfém a chotovo 😵

rakywanda
13. dec 2012

@zuzka1. moc drahý špás 😀 😀 😀

katrinka33
13. dec 2012

My sme kupili digitalny fotoramcek,nahodime tam nejake foto vnucat...

galaxy
13. dec 2012

alebo tlakomer 😖

given
13. dec 2012

Svokrovcom sme kupili listky na koncert Joseho Carrerasa.

reni1512
13. dec 2012

dynamit :D :D :D :D :D .... ale nie niee, no my sme kupili spolocny dar tento rok krbove naradie a este mam vyhliadnutu vec na vianocnych trhoch, je to drevene srdce s nejakym textom o rodine a laske v dome. Najvacsim darcekom by malo byt oznamenie ze cakame bejbatko, tak uvidime, co z toho ju naozaj potesi..

ivulik91
13. dec 2012

my sme dali fotku nasej malej vytlacit na platno a to budu mat ako spolocny darcek. 🙂

lenka268
13. dec 2012

ja som kupila kozmetiku a vitaminove doplnky

elena9
13. dec 2012

Ja som kupila digitalny fotoramik, nastahujem fotky vsetkych vnucat a hotovo. Uvidime, ci sa bude pacit.

lujza123
13. dec 2012

metlu......nech si zalieta

iffka2002
13. dec 2012

my sme kupili tlakovy hrniec;) Ale zvazovali sme aj listky na muzikal..

sendy111
13. dec 2012

my sme kupili vikendovy pobyt na Donovaloch

lea641981
13. dec 2012

metlu novu 😀

lea641981
13. dec 2012

@sendy111 mas skvelu svokru 😲

monda17
13. dec 2012

Jednosmerny listok na MARS aj so "svokrom" ... 😠

didulka85
13. dec 2012

Minuly rok dostali svokrovci digitalny fotoramik, mm im tam aj fotky nahral. Od Vianoc ho nezapli.
Tento rok dostanu rucny vysavac(to si vypytali), svokra k tomu poukazku do Tescomy a svokor golfove lopticky.