icon

Čo darovať svokrovcom na Vianoce?

marion09
8. dec 2017

Co darovat muzovym rodicom k Vianociam?mate nejake tipy,napady prosim?

mila23
8. dec 2017

necitala som vsetky komentare,ale kazdy rok mam tiez tento problem. Svokrovci nic nepotrebuju, vsetko maju (nic nevyhodia, vsetko skreckuju), nikam nechodia - cize ani nejaky pobyt alebo listky do divadla uz nechcu....svokre este nejaku kozmetiku a svokrovi to casto dopadne tak,ze si nieco kupi a my mu to dame pod stromcek. Oblecenie by som im nekupovala, to sa netrafim do vkusu, do domacnosti nic nepotrebuju.....

simca06022011
8. dec 2017

@zuzanka.zuzu nie je to blbost, stary rodicia to maju radi, nevidia tie deti kazdy den, ukazu kamaratom. Ako to tebe pride je jedno 🙂) U nas ziadne hrnceky a blbosti, ale fotky musia byt :D a bez magnetky na chladnicku by sa mojej mame ani vianoce neratali :D a dostavaju aj druhy starki, aby si nezavideli :DDD

@marion09 boze ty sa mas s tou svagrinou rada :DDD

fednaja
8. dec 2017

Nám povedali, aby sme si nerobili starosti a nič im nekúpili. Len samozrejme mne to nedalo a kúpila som svokre takú termosku so slamkou a svokrovi kúpime pamäťovú kartu, keďže už ju dlho chce

moonlighting
8. dec 2017

A čo tak nejaké doplnky do domu/domácnosti, čo síce majú ale všimli ste si že by sa zišli nové? Koberčeky do kúpelne/na WC, stojan na zubné kefky/zuby 🙂 , doštička na krájanie/lopárik, stojan na dialkové ovládače, koberček pred vchodové dvere, lampička na svietenie do zásuvky (zástrčky), stojan na kuchynské utierky, rádijko svokre do kuchyne 🙂, darčekové balenie čajov, stojan na nože (aj s nožami 🙂 ), vešiačik/skrinku na kľúče ...

jasminet
8. dec 2017

u nas klasicky fotokniha deti za cely rok - aj rodicia, aj svokrovci aj moja 88 rocna babka mi od leta pizukaju usi, ze ju chcu a ci uz na nej pracujem. 🙂 svokrovci pobyt v kupeloch - uz dostali 2, toto bude treti - inak napriek dostatku financii nikam nepojdu, lebo... takto su viazani datumom platnosti a musia ist (a paradne si to uziju). a hlavne ziadne pracholapace im aspon doma nezavadzaju.
a u nasich vzdy rozne knihy, nejaky drahy alkohol, mame kozmetika (ruze, kremy, spiraly, fotak, dvd, cd a podobne) a blbinky, ktore maju nejaky vtipny vyznam pre obdarovaneho 🙂

m14m
8. dec 2017

Mojich tiež potešil kalendár s fotkami, tak tento rok urobíme prekvapko a zaplatili sme fotografa na rodinné fotenie. Budú mať fotky zo všetkými čo budú chcieť mať na foto 😀

iinuska
8. dec 2017

wellness pobyt

dominika6
8. dec 2017

@marion09
môžeš im spoločný dar.napr.nové vankúše,paplony,deky,obliečky,alebo sa poskladať viacerí súrodenci na matrace..príp koberec,atd atd..
je to dar ktorý do skrine nedajú

gazah
8. dec 2017

Predplatné nejakého časopisu. Trebárs Slovenka, Plus sedem dní...

marikap18
8. dec 2017

Ja som objednala cez net kalendar nasich fotografii a davame peniaze, aby si nieco svokra kupila a dala pod stromcek.

vrana80
8. dec 2017

My mame dohodu ze darceky sa davaju len detom-vnucatam 😉 zvykli sme im davat taky rodinny kalendar s fotkami a bud dobre vinko alebo taky zazvorovy drink co neobsahuje alkohol 😉

marion09
autor
8. dec 2017

@simca06022011 noooo....mam....jak koza noz😅

marion09
autor
8. dec 2017

@iinuska prepac ale nekradneme

anitta98
8. dec 2017

@marion09 Nemusíte kradnúť 😀 Veď na zlavomate sa dá nejaký pekný dvojdňový wellness kúpiť aj do 120€ 🙂

de_monka
8. dec 2017

U nas predplatne casopisu a rocna dialnicna znamka.
Dokonca tento rok mala vychytavka kniha s nazvom Babicka/dedko rozpravaj... To je ako keby ich spomienkovy dennik, kde budu pisat, aby si to vnucence mohli v neskorsom veku citat 🙂

ema234
8. dec 2017

@marion09 dajaky darcekovy kos, ja som tiez neni ochotna davat nejake velke peniaze za darceky

alice.jant
8. dec 2017

Svokor je zarytý celoživotný fanúšik Rolling Stones tak dostane nové LPcko co vyšlo teraz 1. decembra do zbierky... ak dorazí 😁 svokre idem spravit domaci levandulovy peeling a asi aj take tie sumiace gule do kupela; uvidim co stihnem s bruskom este... a este odtlacok rúčky malej do slaneho cesta, vymaľovaný na vianočný motív.
My sme vacsinou za take handmade darceky (teda ak nevyskoci nieco ako ta platna akurat...) minuly rok som svokrovi robila mix nakladanych syrov a muz robil pivo k tomu.

martinka13
8. dec 2017

Cewe fotoknihu. Overený najlepší darček. Vždy dojme 😝

viellik
8. dec 2017

Digitálny fotorámik na fotky 🙂

katkaluky89
8. dec 2017

hojdace kreslo a 220 donho 😀 ale nie ja som svokrovi kupila siltovku vystlanu ako prilba lebo je traktorista stale dakde buchne a svokre som kupila papuce a taku esenciu do vane pena a sol bola

iinuska
8. dec 2017

@marion09 sak nemusis na tyzden . Staci aj jednorazovy vstup

marion09
autor
8. dec 2017

@anitta98 az tak moc ich nelubim😀

iinuska
8. dec 2017

Alebo ja som napriklad kupila poukazku pre svokru k jej kozmeticke

tana85
8. dec 2017

viacere pisete, ze darceky maju len deti. mne to nepride celkom spravne. sice mam este malicke dieta (1,5), ale myslim, ze by malo vidiet, ze na vianoce sa obdaruvame navzajom a nie je to len o nej/nich. takze aj ked len malickost, tak trvam na tom, aby si kazdy nasiel pod stromcekom nieco.
co sa tipov tyka, uz tu toho bolo dost, vela zalezi na rozpocte a aki su svokrovci ludia, co maju radi, ci maju hobby alebo nieco potrebuju, co sa hodi dat na vianoce (bez urazky, ale prasok na pranie davat mi pride dost nevhodne aj ked ho pottebuju)

bluka2
8. dec 2017

Tlakomer a koberček pred haj*** to u mňa vyhrali 😀 taký ten s vykrojenym wc, to musí byť super si nájsť niečo také zabalené pod 🌲 😂

jasminet
8. dec 2017

neviem co mate proti tlakomerom niektore, ved to je super vec a v kazdej rodine by jeden mal byt... svokra svojho casu dostala tiez - ma problem s tlakom, mala jeden, ale na figu, tak dostala omnoho lepsi. aj moja babka... a my s muzom sme si kupili sami - vobec by sme sa nebranili keby sme ho dostali kludne aj k vianociam.
ale uznavam, ze ked clovek nema problem s tlakom, tak nieco takeho asi nechape.

rybarik1
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
8. dec 2017

ja dam toho roku svokrovi to, čo on dáva kazdy rok mne: tj "radosť zo svojej prítomnosti pri štedrovečernom stole" 😂

jasminet
8. dec 2017

@tomiholjubavi daj mu to ako darcekovy poukaz, ze celorocne - ten tvoj svokor, vacsinou sa tu na nom rehocem - ale mam podobnu fajtu doma, je to na vrazdu niekedy 😀

fadama
8. dec 2017

Ja som akurat dnes chcela kupit darcekovy poukaz na nakup v hypermarketoch ( Kaufland, Tesco.......) no nikde to neviem cez internet kupit.😠☹