icon

Čo dávate deťom na Mikuláša?

soffy14
29. nov 2025

Chcem vedieť , síce skoro ešte , ale čo zvyknete kupovať deťom na Mikuláša ? A kde sa Vam najviac oplatí kupovať sladkosti?

Strana
z2
anonym_424b0c
29. nov 2025

Tento rok som to prehnala, kazde dieta ma balik za 25e, ale dostanu aj po vianoc.tricku..

anonym_7758b8
30. nov 2025

@soffy14 ovocie kúpim hocikde.

slavomira236
30. nov 2025

@soffy14 moji musia mat kazdy rok ladove cokolady. Potom 2-3balicky gumenych cukrikov. Kinder cokoladky a nejake chipsy. A este tie mikulasske lizatka. A nejake oriesky to je vsetko. Ovocie nedavam to maju stale tak na mikulasa nie.to davali niekedy nam ked som bola mala a tieto veci ako mandarinky nebolu dostupne cez rok .

tetapetra
30. nov 2025

To čo má rád

henka123123
30. nov 2025

Balik sladkosti.adventny kalendar.detske sampanske a mala hracka....kupujem v tescu

nafka0483
30. nov 2025

Ovocie, oriesky, cokoladovu figurku mikulasa alebo anjelika. K tomu novu zubnu kefku a pastu ;)

anonym_5e02f3
30. nov 2025

Vyzivu, tycinky
Nic viac
Kopu somarin dostane v skolke alebo u nas na dedine
Odmietam kupovat viac, to iste aj na vianoce 2 veci aj to sa mi uz zda vela

anonym_15f840
30. nov 2025

@soffy14 Vždy som deťom robila balíčka sama a kupovala čo mali radi. Kinderká,žuvačky,lízatká, bežné sladkosti.A Adventný kalendár. Nič čo by som musela naháňať po akciách.Niekedy aj dopredu kým boli menši.
Dokonca už posledné roky čím neskôr som kúpila, tým výhodnejšie.

lenka.25
1. dec 2025

Moje baby dostanu vianočné tričko , sveter , stipce a masle do vlasov , mladšej som kúpila “kabelku “ ako basketbalová lopta a dnes som nakúpila , oriešky , chipsy , ovocné koze a proteinove tyčinky v Kaufe a DM

natiblaskova
3. dec 2025

Sladkosti, Ovocie, zemiak, cibuľu 😏minulý rok bol aj list od mikulasa

anonym_e1de18
3. dec 2025

Akurat sa vraciame s kauflandu,na mikulasa davame len sladkosti a ovocie,aj pre nas dospelych,takze suma je trosku vecsia ako pri beznych ludoch,teda nakup som si uzila bez obmedzeni a zastavila som sa na sume 193 eur,ale este nemam kalendare.Tie musim este dokupit.

adonish
4. dec 2025

@soffy14 deti maju latkovy adventny kalendar, kazdy den nieco dostanu - na striedacku nejaku malu sladkost a nieco ine (vzdy 1.12.dostavaju vianocne pyzamo, potom uz len drobnosti ako sumiva gula.do kupela, nalepky, tetovacky) 😊 kedze zboznuju mlieko, od svokrovcov dostavaju kazda karton mlieka 😂 od mojich rodicov tento rok adventny kalendar Barbie. Kedze to nemaju vsetko naraz, tak sa vytesuju na viackrát

Strana
z2