Čo dávate deťom na Mikuláša?
Chcem vedieť , síce skoro ešte , ale čo zvyknete kupovať deťom na Mikuláša ? A kde sa Vam najviac oplatí kupovať sladkosti?
mám 1 dieťa tak som sladkosti kupovala bežne v potravinách, to ma nezruinovalo 😏
U nás sladkosti idú pomenej ale kupujem bzd action alebo kazfland
syn má 3,5r a dostane bomby do kupela , naplaste a nalepky na odreniny s dinosaurami, drevenú párovaciu hru , chrumky dino , čuoriedky a maliny
Dnes som akurát kúpila, každému jedno to XL Kinder vajce, Milka Mikuláš s lentilkami, želé pásiky, lizatko, ovocie a pistácie. Ale nakupujem kúsok za hranicami, ušetrila som asi 20 eur len na tomto a to len pre 2 deti.
Inak skoro ako skoro, to najlepšie už bude možno aj rozobraté. Ale nechodím do slovenských reťazcov tak neviem 🤷
Boze zenyyy toto fakt riesit na koni? Kup co chces, kde chces, za kolko chces. Ja som kupila tu, s nikym som to nekonzultovala, normalne som sama zvladla vybrat🙄
https://www.grizly.sk/grizly-vianocna-granola-4...
@soffy14 Nic, neodlavujeme to
Boze zenyyy toto fakt riesit na koni? Kup co chces, kde chces, za kolko chces. Ja som kupila tu, s nikym som to nekonzultovala, normalne som sama zvladla vybrat🙄
@anonym_b4095f tak chce vedieť asi kde sú ok ceny a výber, radšej odpoviem na toto ako vedľa nejakej úchylnej ženskej ktorú z nejakého dôvodu zaujíma pohlavie ostatných detí, a ostatné jej tam s radosťou prispievajú.
Od Kinder kupujem viac sladkostí, vajíčka, Kinder bueno, Kinder čokoládky....potom dáke cukríky, dobošky, výživy, ovocie, oriešky....kupujem v reťazcoch
Sladke kupi muz ake ma rad a ja drobnost inu, napr. Teraz papucky minecraft a svietiaci vianocny vankusik. Tie 2 veci dokopy 7e
@soffy14 pyžamo a poukážku do DM.
V potravinách kúpim, čo lubi alebo niečo, čo nemáva často a viem že to lubi. Mala nemá ani dva tak ona dostane chrumky, jablcko, termín kapsicku …
U nás v rodinách sa dávajú teplé ponožky, mini lego, mandarinky, sladkosti nie (tie dostanú aj v škole)
Ovocie, sladkosti, oriešky.
Kupujem v kaufladne a dm.
@anonym_b4095f uz fakt sa radsej nic neopytat tu 🤦♀️🤦♀️
Gratulujeme k samostatnosti az nadradenosti, prenechaj temu tym, co sa rady navzajom inspiruju.
@soffy14 priznavam, ze nekupujem nic, deti dostanu to, co nam da firma ako mikulassky balik. Okrem toho este v skole dalsi, nejako to nechcem prehanat. Ale ked som este kupovala, tak dostali adventny cokokalendar a ovocie
Moja dcéra sladkosti nelubi a neje, takže dostane vianočné pyzamko, kozmetiku - tie vianočné sady pre mladé slečny, je na druhom stupni takže tam teraz si veľmi idú essence značku takéto bambulky tak od tejto značky adventný kalendár, sadu stetcov a lesky. Plus vianočné drobnosti ako ako prívesky na kľúče a mobil. V Ikei som kúpila ten pernickovy domček čo sa lepí a zdobí tak to bude mať ako zábavu a výzdobu zároveň.
Cokoladoveho mikulasa a to je vsetko. Ovocie name stale, arasidy neje
Vianocne pyzamo, cokoladove mince a mikulasa.
Sladkosti veľmi nekupujem. 1.12.distanu kalendár a potom každý deň do Štedreho sna drobností, naor:ochutené medy, sušené ovocie, musli, kávy z pražiarne, kozmetiku,..
čokoládového mikuláša, kyslé dúhové pásiky, lion, siestu, čokoládu milku, mentos a kinder bueno
Kazdy dostane 1Mikulasa, ovocie a oriesky. Sladkosti bude dost v baliku od starych rodicov.
@soffy14 lyo ovocie, dračie ovocie a plechovka st.pelegrino,to majú radi
U nás sladkosti idú pomenej ale kupujem bzd action alebo kazfland
syn má 3,5r a dostane bomby do kupela , naplaste a nalepky na odreniny s dinosaurami, drevenú párovaciu hru , chrumky dino , čuoriedky a maliny
@minesasubu vďaka za tipy 👍
My ešte kupujeme rôzne blbosti v Tedi na tvorenie, bude ich mať aj v adventnom kalendári: drevené predtvary na maľovanie, dekoratívne pásky, flisové kolieska na nalepovanie, nálepky, tetovačky, razítka, fluoreskujúce vločky, atď
kupujem akcie v rakusku billa/hofer. sladke, oriesky, ovocie.
Ja nakupujem uz mesiac. Co maju radi, ked to je v akcii. Zdravsie z dm. Tricko vianocne z reservedu, mini vianocne lego z pepca, inokedy vianocne pero zo sevtu.. 1 dostane aj prazene kesu, druha lyofizil.maliny, lebo ich zboznuje..

To co maju radi, skadkosti a uz aj oblubene caje.