Čo dávate mužom na Valentína?
Žienky podeľte sa o svoje nápady. 😊
Blíži sa Valentín, ako plánujete obdarovať svoje polovičky?
@dundulica Toto presne aj mne ako prvé napadlo.
@sunshine_18 Nedávame si nič, je to komerčný sviatok, vymyslený za účelom vytiahnutia peňazí z ľudí (pod heslom: nekúpiš darček = nemiluješ).
Dam mu😉
@sunshine_18 nič. Tento sviatok je akurát tak dobrý na to aby dobre zarobili obchodníci.
@stanulienkat 😂😂😂😂😂
Valentín ale nie je americký sviatok 😉 hod do ujca googla históriu valentina a posielanie tzv. valentinok
@stanulienkat tak potom moj ma Valentina takmer kazdy den 🙊🤣
ja ako muž Valentína vobec nemusím. A ani ho zatial nemusím neriešit.
@sunshine_18 to nie je ziadny sviatok, je to komercny americky biznis
Ja neviem ale 😃pridala som túto diskusiu v dobrom duchu, že sa podelíme o nápady, nie aby sa tu riešilo kto ma aký názor na Valentín.. Je to až smiešne 🙃
@sunshine_18 🤣🤣 to tak ale nejak vzdy samé sklzne do sirsej diskusie, to su take zahady zivota😉😁. Ja som tiez komentovala nieco ine než si sa pýtala, ale to som tu odpovedala jednej komentujucej, akorat ale pozerám, ze som ju neoznacila 😉😀
Ja nechapem tym hejtom, ved ked mozeme slavit den matiek, mdž atd preco by sme nemohli jeden den v roku oslavovat lasku (tí co chcu), ved to neznamena ze ine dni v roku si lasku nevyznavame a neprejavujeme 🙂 Ja zvyknem manzelovi kupit nejaku cokoladku alebo spravit take lepsie ranajky, upiect kolacik 😊 proste taku milu drobnost
@sunshine_18 dobra vecera a sladkost. Ovocie v cokolade alebo brownies vykrojene srdieckom, slahacka, ovocie.. Aj pre deti, aj babkam aj sestram, vzdy aspon drobnu sladkost..
@stanulienkat 😂😂😂😂 made my day
pekny spolocny vecer
máme horšie obdobie, ale dostane špeciálne valentínske sladkosti. 🙂 objednala som mu.
Baby nakoniec mu spravím valentýnske cupcaky 🥰, snáď mu pochuťia a pôjdeme sa niekam prejsť. Ďakujem za všetky normálne odpovede 🙂
@sunshine_18 ja som dnes urobila muffinky 🙂
@sunshine_18 Určite sa poteší! Super nápad. Najdôležitejšia si preňho aj tak TY!
Velke vyznania a plysaky su pre teens. Ja,obstatozna 40nicka po 13r vztahu ponuknem teplu veceru a urobim mozno snehove pusinky, co fakt lubi. Nic viac mu ku stastiu netreba.
@sunshine_18 môj drahý má rád rum, tak dostane rum 🙂
Raz som mu dala aj kvety (lebo si ich vyžiadal), ale na iný sviatok a potešil sa tiež. Podľa mňa aj maličkosť poteší 😉

@sunshine_18 tortu... jeho oblubenu