Čo dostávajú deti od krstných rodičov na prijímanie?
Žienky ako to chodí na prijamni. Čo dostávajú detičky od krstných rodičov? My ideme kupovať nausnicky - aké dáva sa ešte niečo k tomu či ?
A keď už sme pritom nejaké biele zlato nausnicky za prijateľnú cenu ?
@sisa_s 👍🤣
Radšej kúpte poukážku na šperk,bych si dieťa galérie samo teda s rodičmi,ak to majú byť náušnice.Ja mam 42 rokov prsteň od krstnej odložený,lebo sa mi bepaci,ale je to pamiatka na ňu.A niekde je zvykom,ze krstný rodicia donesú tortu.
@sisa_s áno ďakujem za podotknutie 👌🏻žial mobil mi slovíčka prepisuje , ako chce.
@janinah pýtam sa na iné. Nausnicky mame poriesene spolu 🙏🏻
Este mozes k tomu kupit nejaku krestansku knizku.
Boli sme cez vikend, 95% ludi vytahovala obalky s peniazmi miesto darcekov 🙄
Tak moj syn dostal bicykel od krstných 🙈 lebo keby mu každý niečo dal kresťanské, asi aj kňaz by z neho bol. To povedal on 🤣
Naša peniaze, šperky vôbec, naša k tomu vzťah nemá čiže zodpovednosť k tomu tiež nie ale ako otravu to berie na sebe, stratila už náušnice aj retiazku na ruku nosila to nasilu aby potešila tých čo jej to kúpili nakoniec to takto dopadlo,aj keď som každému hovorila ze ona to neznesie a aj tak stratí,,,
my sme mali minulý týždeň a kúpili sme len zlaté náušnice
U nas v rodine je zauzivane, ze krstni rodicia davaju nausnicky, zvysok rodiny - modlitebna kniha, detska biblia, retiazka s krizikom, knihy o viere podla zaujmu dietata, torta, prip. 'preplatenie' siat,.... vzdy sa dohodneme s rodicmi, kto co donesie/kupi.
U nas je zvykom, že náušnice sa kupujú pri krste a na prijímanie retiazka. Ja som sa dohodla s rodičmi kto co kúpi, čiže ja som kupila na prijímanie zlatú retiazku.
Kniha, niečo s kresťanskou tematikou napr.nejake hry, pexeso... napríklad https://www.kumran.sk/450-hry-s-krestanskou-tem...

Vola sa to prijímanie