icon

Čo kúpiť 55 ročnému chlapovi?

petkaalili
23. apr 2015

Ide o ocina/svokra... alkohol NIE, v žiadnom prípade!

bonaqa2013
23. apr 2015

a čo predĺžený výkend do niektorých kúpeľov napr. s masážami. Alebo výkend do Tatier....

edko22
23. apr 2015

Kazdy ma nejake zaluby ci konicek a tam by som asi zacal, ak to nema byt len povinnost. Vela ludi nieco zbiera ci nostalgicky fandi skupine atd. Navazne nato sa da nieco kupit v antikvariatoch, alebo prebrovzdat stranky venovane tematike a inspirovat sa v ramci urceneho limitu. Starsie veci od vymyslu sveta cez ebay, pre SR cez bazos.sk , el. "hracky" z aliexpress.com, banggood.com... , handmade veci sashe.sk .
Z nehmotnych veci pak nejaky pobyt (nepoznam ale konicky ci rozpocet).

lucianakoniku
23. apr 2015

co tak let helikopterou alebo lietadlom? tie helikoptery som nedavno pozerala sama pre seba, 30 minut vo vzduchu som nasla za cca 130 eur, ak ide o darcek, ktory ma byt vynimocny, tak to ani nie je tak vela.

axelka
23. apr 2015

Pekné značkové pero by tiež mohlo potešiť 🙂

cmulinko
23. apr 2015

moj otec na svoju 50-ku dostal od nas vreckove hodinky.vzdy po nich tuzil a velmi sa im potesil 🙂 ked sa vyparadil do obleku tak sa citil s tymi hodinkami ako big boss 😀

mircalla
23. apr 2015

tazko povedat....isla by som podla jeho zaujmov....

zuzkazivcak
23. apr 2015

Ahoj. My sme ockovi a aj svokrovi kupili hodinky. A boli nadseni. Aj ked uz hodinky mali.

vitazoslav
23. apr 2015

Nepoznám chlapa, ktorému by sa nepáčili vláčiky, modelová železnica. Áno je to drahá záležitosť, štartovacie sety stoja okolo 200€ podľa toho o akú mierku a obdobie ide. Ja plánujem môjmu otcovi k 65 toto...

jeennyv
23. apr 2015

U nas napr. na jubilea ficia nejake mile a prijemne darceku z roznych vtipnych shopov, ktore potesia a neurazia v mene hesla, coze je to 50 tka...ci uz ide o oblecenie, salky a je ich strasne vela.... mam skusenost, ze to potesi ovela viac ako nejake vymyslanice, lebo stane sa, ze aj napriek nadseniu a odusevnenym napadom sa stane, ze darcek sa neujme....

ivetuska10
23. apr 2015

ja som kúpila tatinovi na 45, pivá - 45 ks každé iné, ešte som to naaranžovala do tvaru torty previazala mašľou a bolo, svokrovi na 55 tak isto 55 rôznych pív, ja som to kupovala vo väčšom tescu tam majú fakt celkom pekný výber 🙂 a pred letom majú všelijaké akcie 🙂 j

liv1
24. apr 2015

Ja by som poradila let lietadlom alebo pilotom na skusku. Vacsina zazitkovych webov nema ani problem v pripade zaujmu o iny zazitok, poukaz vymenit za ten. Dokonca mozes kupit aj univerzalny certifikat/poukaz v nejakej hodnote a obdarovany si potom moze vybrat. Napriklad na www.zazitkydarceky.sk, alebo www.zadar.sk 😉.

kadri
24. apr 2015

listky na koncert oblubeneho interpreta

sue
24. apr 2015

Seriu encyklopedii, vikendovy pobyt, hodinky, listky na koncert, obraz (bud umelecky alebo fotokolaz z jeho zivota od narodenia), pouvazovat podla hobby ci mu nieco nechyba, permanentku na sportove zapasy ak chodi... Ja skor neviem vybrat zo vsetkeho :D

denkatn
9. nov 2015

bola som v rybarskom obchode a tam bola poduska napodobnenina ryby napr. sumca uplne ako zivy !!! sa mi to velmi pacilo, mali viacero druhov, napr. pre rybara dobry darcek, ale pre rybara sa da kupit aj ruksak a ine veci v rybarskom obchode